Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='monia&nero']http://images10.fotosik.pl/4357/8a31b61f40e10310.jpg ale przystojniak :loveu: i jakie ma skarpeteczki białe :)
hm.....to dziewczyna , GIZIA-na zywo cudo,przyjechala az z Inowroclawia wraz z corka i wnuczka ;GIZIA -7 lat-czarna jak smola ,corka morengo(CALKA),wnuczka biala(BUDDA) :diabloti:,bulwa bardzo dyszala -wyjatkowo krotko pyska,na koniec mocno utykala na tylna lapke :shake: wg mnie miala zerwane wiazadlo lub oba (astka corki zerwala i podobnie chodzila )

Edited by lula2010
Posted (edited)

[quote name='monia&nero']http://images10.fotosik.pl/4356/3728d6a75d68185a.jpg super bulwowa kolekcja :) ja mam breloczek, dwa kubki, magnesy na lodówce, naklejki samochód i dwie rzeźby :) wiem wiem mam fioła :)

http://images10.fotosik.pl/4356/d58fbb1b36864ffe.jpg słodki śpioszek :)
to nie fiol,to hobby :lol:,ja mam 12 magnesow na lodowce ....:evil_lol: ,a kolekcja bulw jest z dogo /bazarkow :eviltong:

Edited by lula2010
Posted

[quote name='lula2010']to nie fiol,to hobby :lol:,ja mam 12 magnesow na lodowce ....:evil_lol: ,a kolekcja bulw jest z dogo /bazarkow :eviltong:[/QUOTE]
Lula zajrzyj do mnie do galerii podałam linki do fajnych gadżetów z bulwami :)

Posted

kolejny dzien ,w ktorym temperatura w cieniu jest powyzej 30 stopni:razz:.....bulwy i astunia maja na karkach zmoczone w zimnej wodzie chusty i dodatkowo mokre reczniki leza na podlodze ,a i tak ledwo daja rade (podobnie jak ja ):cool3:,a Panciu caly dzien w aucie za kierownica i nie ma zmiluj....:shake:,wieczorem z Bekusia do weta na ostatni juz zastrzyk....i potem kontrolne badanie moczu....

Posted

Mój Marek też cały dzień w aucie, nie wiem jak oni to znoszą. :shake: Jak ja w domu ledwo żyję. Dzisiaj pogoda nie żałuje sobie, chociaż u mnie teraz jakby na burzę i ulewę się zapowiadało..

Posted

bylismy dzis u wnusia ,synowej i synusia :loveu:zobaczyc czy wszystko jest ok ,po tym jak wczoraj TIR ich zepchnal z drogi :shake: ....na szczescie tylko auto ucierpialo i jest tzw szkoda calkowita.....syna az nogi bola, tak pedalowal z pracy na rowerze na miejsce zdarzenia.....

Posted

lula2010 napisał(a):
bylismy dzis u wnusia ,synowej i synusia :loveu:zobaczyc czy wszystko jest ok ,po tym jak wczoraj TIR ich zepchnal z drogi :shake: ....na szczescie tylko auto ucierpialo i jest tzw szkoda calkowita.....syna az nogi bola, tak pedalowal z pracy na rowerze na miejsce zdarzenia.....

o kurcze jak to zepchnął z drogi??? no ale najważniejsze że są cali i zdrowi !!!

Posted

monia&nero napisał(a):
o kurcze jak to zepchnął z drogi??? no ale najważniejsze że są cali i zdrowi !!!

wyprzedzal na ciaglej ,synowa wczesniej zaczela wyprzedzac,bo wlokla sie za traktorem z naczepa,kierowca TIR-a tlumaczyl ,ze nie chcial synowej i wnuka wepchnac pod lub na traktor i dlatego zepchnal ich z drogi,do rowu ...dobrze ,ze nic im sie nie stalo ,kierowca TIR-a i synowa dostali po mandacie i zabrali im punkty karne....martwie sie zeby Ewelina nie bala sie teraz jezdzic...

Posted

lula2010 napisał(a):
wyprzedzal na ciaglej ,synowa wczesniej zaczela wyprzedzac,bo wlokla sie za traktorem z naczepa,kierowca TIR-a tlumaczyl ,ze nie chcial synowej i wnuka wepchnac pod lub na traktor i dlatego zepchnal ich z drogi,do rowu ...dobrze ,ze nic im sie nie stalo ,kierowca TIR-a i synowa dostali po mandacie i zabrali im punkty karne....martwie sie zeby Ewelina nie bala sie teraz jezdzic...

jejku Ci tirowcy są okropni uważają się za królów na drogach :shake:

Posted

rozmawialam w miedzyczasie z synem -synowa usiadla za kierownice ,ale juz nie pojechala obwodnica.....dobrze ,ze jej Tato pozyczyl im auto ,bo i do pracy i malego musza odwiezc,a nie mieszkaja w Bydgoszczy.....zal mi jej ,bo wiem co to wypadek -bylam w 7 miesiacu ciazy,gdy uderzyl w nas ZUK z pijanym kierowca i cala ekipa...koziolkowalismy ,a ja zdazylam schowac 4-letniego wowczas synka miedzy siedzenia i zaslonic brzuch....gapie mysleli ,ze nikt nie ocalal,ja do urodzenia corki lezalam plackiem.....do dzis mam uraz ,jak ktos zbliza sie szybko z prawej strony ,ale lata minely i juz nie lapie za kierownice...

Posted

Witam wdrepnełam z głównego forum po radę dotyczącą hodowli buldożków francuskich. Mój chłopak planuje psiaka tej rasy i rozglądam się za dobrą hodowlą. Możecie jakieś polecić?:)

Poznał psiaka mojego znajomego i zakochał się w jego śliniąco-chrumkającym stylu bycia :p