Oscar Patric Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 super że z Luną już jest ok:multi: o pogodzie już nie wspomnę:angryy: Quote
lula2010 Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 ......i po Dniu Dziecka....wnusio dostal perkusje i maltretuje rodzicow ....:evil_lol:,sunie dostaly smakolyki :lol: Quote
lula2010 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 bulwy nie byly na spotkaniu ,bo przez te pogode Lule meczy AZS :shake:;byly na spacerku z panciostwem :lol:.....no i juz zgodnie z tradycja .....LEJE :placz::angryy: Quote
Oscar Patric Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 a wiem jak perkusja potrafi działąć:diabloti: Quote
lula2010 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='unikatowydiament']a wiem jak perkusja potrafi działąć:diabloti:[/QUOTE] synowa z synem tez juz wie :evil_lol:...i pewnie sasiedzi tez juz wiedza :diabloti: Quote
lula2010 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Lula wlasnie wrocila z odczulania ,mam nadzieje ,ze wreszcie przestanie sie trzec o wszystko i drapac....:shake: Quote
lula2010 Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 ....dzis mija 5-lat od smierci wspanialego CZLOWIEKA i WETERYNARZA ,ktory zginal tragicznie spieszac do Braci Mniejszych.....JARUS -pamietamy ...... [*]....:-( Quote
lula2010 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 3 lata temu przyszlo na swiat nasze czarne bulwie diablatko - LULA:cunao:;100 latek w zdrowku zyczymy malej ,bulwiej dziewczynce :new-bday::BIG::BIG::BIG:,a po poludniu bedzie :tort: Quote
phase Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='lula2010']....dzis mija 5-lat od smierci wspanialego CZLOWIEKA i WETERYNARZA ,ktory zginal tragicznie spieszac do Braci Mniejszych.....JARUS -pamietamy ...... [*]....:-([/QUOTE] Bardzo mi przykro.. [*] [quote name='lula2010']3 lata temu przyszlo na swiat nasze czarne bulwie diablatko - LULA:cunao:;100 latek w zdrowku zyczymy malej ,bulwiej dziewczynce :new-bday::BIG::BIG::BIG:,a po poludniu bedzie :tort:[/QUOTE] I jeszcze więcej wspólnych latek! :):new-bday::BIG: Quote
lula2010 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 (edited) przyszedl panciu z pracy-byl parowkowy torcik:tort: ,Lula podzielila sie z astunia i druga bulwa :eating:.....a potem dziewczynki daly sobie po buziaczku :buzi:,teraz zmeczone wrazeniami calego dnia -spia :sleep2: Edited June 5, 2013 by lula2010 Quote
lula2010 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Beka znow sika gdzie popadnie.....:shake:,mocz juz u weta ,jutro beda wyniki....najzdrowsza w stadzie jest chyba 13-letnia astunia.....:cool3: Quote
lula2010 Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 (edited) od wczoraj obie bulwy sikaja gdzie popadnie:shake:.....z Luli leci nawet jak spi :shake:...a ja piore....piore....,po wizycie u weta ,wiemy juz ,ze Beka ma bakteryjne zapalenie scianek pecherza,a Lula sika po zastrzyku odczulajacym....Beka co tydzien zastrzyk (jeszcze 2 przed nia),a Luli sie unormuje na 10 dzien od zastrzyku ....oby....i tak jak post wczesniej pisalam-astunia jest w stadzie najzdrowsza..... Edited June 8, 2013 by lula2010 Quote
Maupa4 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='lula2010']od wczoraj obie bulwy sikaja gdzie popadnie:shake:.....z Luli leci nawet jak spi :shake:...a ja piore....piore....,po wizycie u wta ,wiemy juz ,ze Beka ma bakteryjne zapalenie scianek pecherza,a Lula sika po zastrzyku odczulajacym....Beka co tydzien zastrzyk (jeszcze 2 przed nia),a Luli sie unormuje na 10 dzien od zastrzyku ....oby....i tak jak post wczesniej pisalam-astunia jest w stadzie najzdrowsza..... U nas to samo - Wróżka i sikanie przez sen ... :mdleje: Ale już opanowane: Furagin'a i żurawina i sucho :multi: Quote
Oscar Patric Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 oj przegapiłam,spóźnione ale szczere życzenia dla Luli,zdrówka i wszystkiego co najlepsze:BIG::BIG::BIG: Quote
lula2010 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='unikatowydiament']oj przegapiłam,spóźnione ale szczere życzenia dla Luli,zdrówka i wszystkiego co najlepsze:BIG::BIG::BIG:[/QUOTE] Lula dziekuje :loveu:,powoli( chyba :cool3: )wychodzimy z sikaniem na prosta :multi:.....ufffff.....pralka juz zmeczona praniem :evil_lol: Quote
lula2010 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='Maupa4']U nas to samo - Wróżka i sikanie przez sen ... :mdleje: Ale już opanowane: Furagin'a i żurawina i sucho :multi:[/QUOTE] z Lula lepiej :multi:,przed Beka jeszcze 2 zastrzyki :cool3: ...obie dostaja zurawine :lol: Quote
monia&nero Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='lula2010']3 lata temu przyszlo na swiat nasze czarne bulwie diablatko - LULA:cunao:;100 latek w zdrowku zyczymy malej ,bulwiej dziewczynce :new-bday::BIG::BIG::BIG:,a po poludniu bedzie :tort: Sto lat w szczęściu i zdrowiu! [quote name='lula2010']z Lula lepiej :multi:,przed Beka jeszcze 2 zastrzyki :cool3: ...obie dostaja zurawine :lol: Zdrówka dla bulwek! Quote
lula2010 Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Bekusia po drugim zastrzyku na zapalenie pecherza -idzie ku dobremu :multi:;Lula tez juz nie sika :multi: Quote
monia&nero Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 super wieści :multi: tak trzymajcie bulwy :) Quote
lula2010 Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 dzis na 16-a pojechalismy do Myslecinka na spotkanie buldogow :eviltong:,jak zwykle byly tez i inne rasy min wyadoptowana z bydgoskiego schroniska astunia :lol:psiaki fajnie sie bawily ,biegaly, dopoki angielka nie zaatakowala Luli ;z odsiecza ruszyla Beka i zrobil sie "siwy dym "-sunie trzeba bylo rozdzielac :shake:;panciostwo z lekka poszkodowana angielka (szyja ), usuneli sie na bok ....to juz drugi raz jak Beka bronila Luli ....poprzednio przed Mankiem,ktory rzucal sie z nienacka na inne psy.. Quote
Recommended Posts