agaga21 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 kolejne fajowskie spotkanko!:multi: http://images10.fotosik.pl/3965/99d7ea2eb9e365bc.jpg więcej zabawek się nie zmieściło?:evil_lol: Quote
lula2010 Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='agaga21']kolejne fajowskie spotkanko!:multi: http://images10.fotosik.pl/3965/99d7ea2eb9e365bc.jpg więcej zabawek się nie zmieściło?:evil_lol: mieszcza sie mieszcza,co jakis czas sa wymieniane na te ,ktore lezakuja w koszu na stryszku :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 lula2010 napisał(a):Luizka -dzieki za foty :loveu:,bulwy jeszcze dzis ZMECZONE :diabloti: i wypoczywaja :evil_lol:,a swoja droga co niektorzy ludzie innych bulw,zszokowani byli z jaka predkoscia Lula i Beka zaganialy inne psy :crazyeye:,obie zachowywaly sie jak psy pasterskie zaganiajace owce :diabloti:,panciu nie zdazyl nawet ze zdjeciami ganianej ,biednej oneczki :evil_lol:.W Luli zakochal sie pan-bulwa Stefan(,na zdjeciu cale czarne uszy,stoi kolo lezacej Beki);potem swe uczucia przelal na Beke ,ale do konca spotkania adorowal je obie i bronil je przed innymi psami :loveu:,byl nawet dosc agresywny i terytorialny w tej obronie :eviltong: a co,facet zna się na laskach,wie które są the best:lol::loveu: Quote
lula2010 Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 5 maja kolejne spotkanie bydgoskich bulw :multi:,na ktore sie wybieramy :lol: Quote
lula2010 Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 (edited) znow zimno i pada....:placz: :mad:...wrrrrrr....:shake: Edited April 27, 2013 by lula2010 Quote
lula2010 Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 (edited) ogladam wlasnie walki MMA.....i.....mam mieszane uczucia jesli chodzi o walke D.Ozdoby z H.koksu....:cool3: Edited April 27, 2013 by lula2010 Quote
phase Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Dla mnie trochę śmieszna była ta walka, widok biegającego Hardkorowego Koksa mnie bawił. :lol: Chociaż też jak zastanawiałam się nad werdyktem sędziego.. Miłego dnia Kochani życzę. :) Quote
lula2010 Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 (edited) phase napisał(a):Dla mnie trochę śmieszna była ta walka, widok biegającego Hardkorowego Koksa mnie bawił. :lol: Chociaż też jak zastanawiałam się nad werdyktem sędziego.. Miłego dnia Kochani życzę. :) nas tez zdziwil werdykt....:cool3:....tym bardziej ,ze na FB doczytalam ,ze wygrany udal sie do szpitala na badania....:crazyeye:(po walce ).....a przegrany ,ktory zostal wygwizdany:razz: udal sie na balety:evil_lol:...przydalby sie tam waleczny molos jakim jest buldog francuski :diabloti:,pogonil by ich obu :evil_lol: Edited May 1, 2013 by lula2010 Quote
lula2010 Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 (edited) dzis bylismy u wnusia:multi: i.....Bekunia nasiusiala na kanape jak nas nie bylo...:shake:..nie wiem czemu ,bo od grudnia byl z sikaniem bulwy gdzie popadnie spokoj....:-(.mam nadzieje ,ze to bylo jedno razowe zdarzenie a nie powrot demonow z przeszlosci (tak dlugo z nimi walczylismy):shake:....ani nawrot chorobska.....:placz: Edited April 29, 2013 by lula2010 Quote
lula2010 Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 wczoraj bylo chlodno,ale chociaz slonecznie....:lol:,dzis jest zimno i od rana LEJE....:mad:....wyjelam znow cieplejsza kurtke z kapturem :angryy:,w mieszkaniu zaczeli lekko grzac,a sunie spia i ani mysla gdzies wychodzic w taka pogode :crazyeye: ...moze jak panciu z pracy wroci ,to je "namowi"na wyjscie.....:diabloti:,bo teraz to tylko po mieszkaniu sie przemieszczaja ....:evil_lol:...z legowiska na legowisko albo z kanapy na fotel (kolejnosc dowolna)...:diabloti: Quote
phase Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='lula2010']nas tez zdziwil werdykt....:cool3:....tym bardziej ,ze na FB doczytalam ,ze wygrany udal sie do szpitala na badania....:crazyeye:(po walce ).....a przegrany zostal wygwizdany:razz:...przydalby sie tam waleczny molos jakim jest buldog francuski :diabloti:,pogonil by ich obu :evil_lol: Dobre. :grin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: U nas jak dzisiaj przywiał wiatr o porządny. :shake: Teraz ciemno się zrobiło, pewnie zaraz leszcz lunie. :shake: Quote
lula2010 Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 dzis panciu na chwile w nocy opuscil lozko i......juz nie bylo powrotu....:diabloti: zostala kanapa i koc w drugim pokoju :evil_lol:,a my w czworeczke spalysmy sobie w cieplym lozeczku :lol: -astunia pod koldra w nogach ,Lula z drugiej strony (tez pod koldra)i Beka na koldrze (cale 16 kg):diabloti: Quote
lula2010 Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 bulwy byly dzis z panciostwem w Pieczyskach nad Zalewem Koronowskim :lol:,widzialy bociany ,labedzie,umoczyly kopytka w wodzie :multi:a po spacerku lasem zobaczyly kolorowe scigacze ,bo w Pieczyskach byl dzis zlot :lol:,beda foty....:lol: teraz na spacer z panciem idzie astunia :loveu: Quote
lula2010 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Lula byla dzis na odczulaniu .....i kluli mala bulwia doooopcie....:-( , Beka caly czas jej szukala (nie byla dzis towarzysko z Lula),az poplakiwala pod drzwiami,nie chciala po Lule zejsc do auta,nie chciala zejsc po schodach jakby sie bala ,ze ja gdzies wyprowadze.....:shake:...za to jak sie z Lulka witala:crazyeye: ....az skakala do gory i popiskiwala...:loveu:.....obie dziewczyny bardzo sie ucieszyly na swoj widok :multi:jakby sie nie widzialy ze 100 lat....:eviltong: Quote
lula2010 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 (edited) w Bydgoszczy nadal zimno (10 stopni )i wiatr,ale nie przeszkodzilo to nam byc na Kujawsko -Pomorskiej Wystawie Psow Rasowych :eviltong:,spotkalismy znajoma hodowczynie komondorow,bernenczykow i beagli (wystawiala dwie pierwsze rasy ), dostaly psiaki i sunie medale :multi:;byl tez nasz stary znajomy z poprzednich wystaw ,czrny mopsiu Filip(9 lat) ,mimo wieku tez zgarnal medale :lol: razem z panciem czekal jeszcze na ocene najpiekniejszego seniora wystawy :loveu:;bulwy nic w domu nie zbroily :multi:;byl tez pokaz tresury,braly w nim udzial psy roznych ras,byly luzem,w oslupienie wprowadzil nas bulterier,ktory wykonywal idealnie KAZDA komende wlascicielki pokazana gestem a nakazana przez sedziego:crazyeye:.....w tej grupie najbardziej "niecierpliwe"byly 2 owczarki niemieckie....:mad: Edited May 3, 2013 by lula2010 Quote
lula2010 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 wczoraj sunie byly w domciu ,a panciostwo bylo u rodzinki:lol: ,a dzis bulwy byly na spotkaniu z ziomkami w Myslecinku:multi: i pancio musial rozdzielac Beke i Manka (chlopak zaczal,Beka nie odpuscila):diabloti:,potem ja musialam odwolac Beke ,bo Maniek ruszyl na Lule,a Beka poszla z odsiecza :evil_lol:;po powrocie do domu ,sesje zdjeciowa nad rzeczka Flis, miala astunia :lol:,teraz odpoczynek :eviltong: Quote
lula2010 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 unikatowydiament napisał(a):ale jazdy mieliście:evil_lol: nie da sie ukryc :diabloti: te wolne dni mnie WYKONCZYLY :placz: :diabloti: Quote
monia&nero Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 lula2010 napisał(a):wczoraj sunie byly w domciu ,a panciostwo bylo u rodzinki:lol: ,a dzis bulwy byly na spotkaniu z ziomkami w Myslecinku:multi: i pancio musial rozdzielac Beke i Manka (chlopak zaczal,Beka nie odpuscila):diabloti:,potem ja musialam odwolac Beke ,bo Maniek ruszyl na Lule,a Beka poszla z odsiecza :evil_lol:;po powrocie do domu ,sesje zdjeciowa nad rzeczka Flis, miala astunia :lol:,teraz odpoczynek :eviltong: ale bojowe dziewczyny :) Quote
lula2010 Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 no i mamy zmartwienie.....Lula siusia gdzie popadnie (dzis przy nas ,wiec wiemy ,ze to ona ,a nie Beka lub astunia) :shake: jutro rano zbieramy mocz i do weta.....:placz:......zobaczymy co sie malej przyplatalo....:shake: Quote
lula2010 Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 mocz zebrany ,polecial do zbadania,jesli dzis beda wyniki to popoludniu do weta ......chociaz w rozmowie przez telefon mowil ,ze to moze byc po sterydzie ,ktory Lula dostala na AZS :shake:......no ale zbadac mocz ,czy nic sie nie dzieje-nie zaszkodzi :lol: Quote
lula2010 Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 wyniki jutro ,wiec do weta tez jutro.....:shake: Lula tak jest zestresowana tym co jej sie przydarzylo,ze cala swoja postawa przeprasza......a my wychodzimy z nia na dworki co 2 godziny.....byle do jutrzejszej wizyty..... Quote
monia&nero Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 biedulka :( Neruś jak ma chory pęcherz i nie zdążymy z nim wyjść na czas i nasiusia w domu to aż ucieka i się chowa. Serce się kraje jak się na to patrzy. Lula zdrowiej maleńka! Quote
lula2010 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 dzwonili z lecznicy ,maja juz wyniki badan Luli -mala ma zapalenie pecherza :shake:;po powrocie pancia z pracy ,jedziemy z bulwami do weta (Beka jedzie towarzysko) :lol: Quote
Recommended Posts