Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

....ZIMA ...nie odpuszcza :shake: (choc dzis troche slonka widac) :multi:;Lula wczoraj ruszyla na labladora i pancio musial ja skarcic slownie,bo nie odpusczala....:mad:,Beka jak sie mowi nie wolno-odpuszcza :eviltong: Lula chyba mysli ,ze jest bulwa-gigantem :evil_lol: i na spacerze trzeba miec oczy dookola glowy....:razz: ,bo mala moze sie kiedys naciac....

Posted

lula2010 napisał(a):
niesamowicie ucieszyl nas Twoj komentarz :multi: astunia w kwietniu konczu 13-lat,dokuczaja jej tylne lapinki i czasem ciezko jej wejsc po schodach,ale potrafi jeszcze ustawic obie bulwy :evil_lol:

Naprawdę jest przepiękna i ten wiek, zdrówka jej życzę.
Ale żeby nie było, cała ekipa jest cudna. :)

Posted

phase napisał(a):
Naprawdę jest przepiękna i ten wiek, zdrówka jej życzę.
Ale żeby nie było, cała ekipa jest cudna. :)

....hi hi ...przekazalam sunieczkom :eviltong: suniowe pysie sie smieja ....:multi:

Posted

lula2010 napisał(a):
....hi hi ...przekazalam sunieczkom :eviltong: suniowe pysie sie smieja ....:multi:

I dobrze, niech kochają ciocię phase. :grins::evil_lol:

Posted

...u nas bardzo wietrznie i pochmurno :angryy:.....za oknem nadal SNIEG !!!!:mad:.....nic NAM sie nie chce....:placz:....ani sunieczkom ....ani mnie....:shake:....nawet na dworki....:shake:.....kiedy wreszcie przyjdzie WIOSNA ? :angryy:

Posted

bira napisał(a):
Babcia astka ma brzuszek okrągły jak dwie bulwy ;-)

....ona po prostu DOBRZE wyglada.....i jest nawet w dobrej kondycji jak na jej wiek :multi:,(co nas bardzo cieszy)!!!:loveu:a tak powaznie ,babcinka nie za bardzo lubi ruszac sie zima,a ta u nas pelna para....:angryy:,nie dosc ,ze wichura caly dzien,to teraz dolaczyla sie SNIEZYCA :mad:

Posted

Pogody współczuje. U nas jest kiepsko, ale jakbyśmy mieli to co w Pl to chyba bym harakiri popełniła. Ja juz sie chce z tych zimowych ciuchów wydostac...

Posted

bira napisał(a):
Pogody współczuje. U nas jest kiepsko, ale jakbyśmy mieli to co w Pl to chyba bym harakiri popełniła. Ja juz sie chce z tych zimowych ciuchów wydostac...

na Wielkanoc, o choince chyba bardziej trzeba pomyslec w tym roku ....:evil_lol:.....niz o baziach i palemkach....:diabloti:..a na zimowe ciuchy to ja juz patrzec wprost nie moge...:shake: