Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='agaga21']

tego to chyba nigdy nie zrozumiem
http://images10.fotosik.pl/3410/254e9e742caca8f9.jpg
http://images10.fotosik.pl/3410/889ceca989201b62.jpg

nie lubię wystaw, choć psiaki cudne.

To jest zwykła próżność. Kiedyś komuś się nudziło i wymyślił sobie fryzy dla pudli, a co najgorsze to inni to chwycili nie mając nic lepszego do roboty (:

[FONT=Times New Roman][quote name='lula2010']bylo 8 stafikow,czarne jak smola chlopaki i jeden przepiekny, bialy dog argentynski, cudne cane corso i blekitne mastify neapolitanskie :multi:,jak mi jeden przelazl po nodze -to poczulam ,no i pierwszy raz widzialam akite w szarym umaszczeniu i balkanskie strozujace-jest ich tylko 5 w Polsce :loveu:

Tak dogi argentynskie też są przepiękne.CC jak i DC sa po prostu cudowne z charakterów mimo że to raczej duże pieski. Kurcze a psiaki na fotach coponiekture kopiowane ale mnie to wkurza. Szarą akite ma babka którą spotykam na spacerach. Straszny wredzioch z tego psa. Rzuca się nawet na suki i szczeniaki tak że mogę napisać że jest tylko śliczny ((: Mastif lula to wyzwanie . Nie dość że chorowite to ta ich wisząca skóra wymaga ciągłych zabiegów żeby grzyba nie łapał w fałdach i innych chorób skórnych ale psy są faktycznie imponujące. Ale co tam wystawy i mega rasowce. Moja miss Sprę jest najpiękniejsza na świecie a razem z Bombatem i Gryźką tworzą grupę trzymająca władzę w domu i mi to wystarczy [FONT=Verdana]:evil_lol:[/FONT][/FONT]

Edited by Dżdżowniś
Posted

boksery ,to ulubiona rasa meza :loveu:gdzies na watku jest zdjecie Juty z panciem :loveu:,pregowany bokser na wystawie byl "wyrywny "do innych psow i wlasciciel musial go powstrzymywac,ja przez moment widzac poczatek psiej awantury myslalam,ze to ktorys z astow sie wkurzyl,bo byly na ringu obok....u nas w domu mimo wieku (w kwietniu 13-lat)rzadzi astka,a bulwom sie tylko wydaje (szczegolnie ciemnej),ze to one wioda prym :loveu:astunia zawarczy ,pokaze zabki i....spokoj jest :evil_lol:

Posted (edited)

...powloklam sie dzis do lekarza,bo caly miesiac nie moge pozbyc sie kaszlu i temp 37,5....i.... prawie zapalenie pluc....:mad:,dostalam antybiotyk ,syrop p/kaszlowy i jak po zuzyciu lekow chorobsko mi nie minie to ponownie do lekarza....:shake:.....wrrrr

Edited by lula2010
Posted

....ja nadal chora:shake:....pada paskudny snieg i wiosny nie widac:angryy:...astuni cos jakby saczy sie z jednego z guzkow,ale Lula ja dzis memlala ,wiec na spokojnie zobacze jutro....

Posted

lula2010 napisał(a):
przez noc napadalo sniegu po kolana....:angryy: :mad:,bulwy nie chca wychodzic na dworki,bo sie w niego zapadaja...:placz:

Uuuuu ... :shake:
... to tak jak u nas :grins:

Posted (edited)

Maupa4 napisał(a):
Uuuuu ... :shake:
... to tak jak u nas :grins:

juz myslalam ,ze od WAS przylazlo....:diabloti: astunia tez nie chce na dworki ,bo lapy sie zapadaja....a ona tego nie lubi....:razz:

Edited by lula2010
Posted

unikatowydiament napisał(a):
My mamy za dużo śniegu:placz:

my tez....:mad:bulwy sie zapadaja po brzuchy i nie chca sioo ani koo na dworkach robic :shake:,astunia podobnie jak bulwy....:shake: