Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wrocilismy z nocnej wystawy Walentynkowej (jeszcze trwa),bo nie chcielismy naszych bulw na tak dlugo zostawiac :lol: ,poza tym bylo takie mnostwo ludzi i okolo ponad godzinne spoznienia jesli chodzi o wystawianie psow,ze po prostu zwlok nie bylo gdzie zlozyc choc na chwile i kregoslupy nas zwyczajnie zaczely bolec od stania.....:mad:,samych buldogow fr bylo 46 do wystawienia(najliczniejsza rasa ),poza tym pokaz szedl rownoczesnie na kilku ringach i trzeba bylo sie nabiegac zeby zobaczyc swoich ulubiencow :loveu:;cd fot nastapi :evil_lol:

Posted

noooo,niektore biedy nawet wasy mialy w takim podkrecajacym je aparacie....:mad:,ja uwielbiam wszelkie rasy "bojowe",wiec dlatego chodze na wystawy,wczoraj byly tylko gr 1,2 i 9,reszta dzis ale cora robi zalegle urodziny ,wiec dzis odpuszczamy...najliczniejsze byly francuzy -46 sztuk i kazdy byl inny.....:loveu:to dla nich pojechalismy na 2 wystawy wczoraj :lol:.wyglaskalam ,naprzytulalam sie bulw ile sie dalo....:multi:

Posted

lula2010 napisał(a):
noooo,niektore biedy nawet wasy mialy w takim podkrecajacym je aparacie....:mad:,ja uwielbiam wszelkie rasy "bojowe",wiec dlatego chodze na wystawy,wczoraj byly tylko gr 1,2 i 9,reszta dzis ale cora robi zalegle urodziny ,wiec dzis odpuszczamy...najliczniejsze byly francuzy -46 sztuk i kazdy byl inny.....:loveu:to dla nich pojechalismy na 2 wystawy wczoraj :lol:.wyglaskalam ,naprzytulalam sie bulw ile sie dalo....:multi:

Masakra, psie wąsy w aparacie podkręcającym :crazyeye: tego idiotyzmu moje oczy jeszcze nie widziały.
Lula Ty tak jak i ja widzę hodujesz hopelka na gryzące mięsniaki :razz: Jak będe miała wreszcie więcej powierzchni mieszkalnej to przygarne buldoga amerykańskiego. Jak widzę te psy to normalnie aż mi się ciepło robi tak je uwielbiam. No ale dla bulw to bym też brykneła przy okazji pooglądać inne i powzdychać.
Baw się dobrze.

Posted

[quote name='lula2010']...najliczniejsze byly francuzy -46 sztuk i kazdy byl inny.....:loveu:to dla nich pojechalismy na 2 wystawy wczoraj :lol:.wyglaskalam ,naprzytulalam sie bulw ile sie dalo....:multi:

nooo... nie dostałam 46 różnych bulw :placz: jutro wysyłaj do mnie kartę/aparat kurierem :mad: to sama poszukam :diabloti:

Posted (edited)

Dżdżowniś napisał(a):
Masakra, psie wąsy w aparacie podkręcającym :crazyeye: tego idiotyzmu moje oczy jeszcze nie widziały.
Lula Ty tak jak i ja widzę hodujesz hopelka na gryzące mięsniaki :razz: Jak będe miała wreszcie więcej powierzchni mieszkalnej to przygarne buldoga amerykańskiego. Jak widzę te psy to normalnie aż mi się ciepło robi tak je uwielbiam. No ale dla bulw to bym też brykneła przy okazji pooglądać inne i powzdychać.
Baw się dobrze.

bylo 8 stafikow,czarne jak smola chlopaki i jeden przepiekny, bialy dog argentynski, cudne cane corso i blekitne mastify neapolitanskie :multi:,jak mi jeden przelazl po nodze -to poczulam ,no i pierwszy raz widzialam akite w szarym umaszczeniu i balkanskie strozujace-jest ich tylko 5 w Polsce :loveu:

Edited by lula2010
Posted (edited)

wilczy zew napisał(a):
Jaki to bałkański stróżujący?

nie mam go na zdjeciach ,bo akurat rownoczesnie wystawiali bulwy i prawidlowo to on powinien byc dzis na wystawie,a dzis to nas nie bylo z powodu urodzin corki;moim skromnym zdaniem przypomina mniejszego kaukaza,facet mowil ,ze w Polsce jest ich tylko 5 no chyba ,ze wkrotce beda szczeniaki ze skojarzen....nazwy nie moglam jakos zapamietac i powiedzial ,ze najprosciej pytac o balkanskiego strozujacego ,pasterskiego...marzylam ,zeby moja znajoma hodowczyni wystawiala swoje komondory,ale w zeszlym tygodniu odszedl jej w drodze do weta na 2 skret zoladka papierowy bernenczyk i...nie bylo jej na wystawie....:placz:

Edited by lula2010