Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja na wiosnę nie czekam... tylko na lato :-)

Zdjęcia tych dwóch suk tragiczne. Córka je w Pl robiła? Ta ruda jest strasznie do "spadku" mojej teściowej podobna...

Posted (edited)

bira napisał(a):
A ja na wiosnę nie czekam... tylko na lato :-)

Zdjęcia tych dwóch suk tragiczne. Córka je w Pl robiła? Ta ruda jest strasznie do "spadku" mojej teściowej podobna...

zdjecia tych biednych sun byly robione za granica.....cora mowila ,ze tam wiekszosc psow byla w takim stanie.....:-( :mad:

Edited by lula2010
Posted

[FONT=verdana][quote name='lula2010']my tez chcemy TO co u CIEBIE ,(jak na tej choince)!!!

[quote name='lula2010'].....u nas zawialo na bialo ..i dalej sypie.....:shake:

[quote name='lula2010']a ja po dzisiejszych opadach sniegu i mrozie stwierdzilam ,ze ide spac i niech mnie obudza jak juz bedzie zielono....:loveu:

hmmm... [/FONT]
:roll: to w końcu jak ma być? biało czy zielono? :diabloti:

a u mnie właśnie znowu pięknie sypie śnieg :multi: więc czas "posypać" u Ciebie Twoimi fotami... zaczynam od Jasia :razz:

Posted (edited)

[quote name='ockhama']
Niunia razem z Buba chodzila na spacery-tu na zdjeciu z sasiadem,ktory sie nimi opiekowal w razie naszej dluzszej lub krotszej nieobecnosci (jeszcze poprzednie miejsce zamieszkania ):lol:

Edited by lula2010
Posted

[quote name='ockhama']

:crazyeye:...tak malutka Buba dokuczala Niuni-miejsce bylo obojetne....:evil_lol:

:lmaa:

:xNiunia nawet na swojej kanapie ,postawionej na naszej kanapie,nie miala spokoju....:diabloti:

:mad:...ale mimo wszystko dziewczyny bardzo sie kochaly.....astunia zaczela nam sie "sypac"po odejsciu kocicy....

Posted

[quote name='ockhama']

takie wielkie miala Buba uszydla (po mamie):diabloti:,po operacji krwiakow -uszydla maja juz inny ksztalt....:multi: (zdjecie w aucie),na drugim dopiero jedno ucho po operacji :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='ockhama']
To Tekila-tata Foxy,(zwanej domowo Buba),wziety z bydgoskiego schroniska przez syna znajomych,przetransportowany az z Niemiec;byly z nim straszne klopoty:placz:,znal wszystkie komendy ,ale po niemiecku.....wymagal duzo pracy z powodu agresji:shake:....niestety, juz za TM z powodu wieku i choroby nowotworowej :-(....

Edited by lula2010
Posted (edited)

no i dalej wiadomo....bulwy i astunia na sniegu :multi:,a potem odpoczynek bulw na fotelu....:loveu:...a wczesniej panciu ze swoja boksia Juta (9 lat juz za TM):-(.....Niunia w domu,Niunia u weta (obecnego weta ), w fili kliniki :eviltong: ....zdjecia, te pierwsze, sa nie najlepsze ,bo sa robione ze zdjec...

Edited by lula2010
Posted

[quote name='lula2010']takie wielkie miala Buba uszydla (po mamie):diabloti:,po operacji krwiakow -uszydla maja juz inny ksztalt....:multi: (zdjecie w aucie),na drugim dopiero jedno ucho po operacji :evil_lol:[/QUOTE]

piękna,a uszydła super:loveu:

Posted

to ,ze mroz...to, ze sniezy caly dzien-rozumiem,w koncu to zima :angryy: ,ale zeby jeszcze w domu SAJGON byl:evil_lol:.....maz zgubil kluczyki od auta....poszukiwania.... poszukiwania....sprawdzalam kazda szuflade ,kojce sun....kazdy zakamarek w domu....i......znalazly sie...:multi:,maz wrzucil je do skrzynki z narzedziami....:mad: i....wyniosl na stryszek....:mad:;gdyby nie to ,ze chcielismy jechac do dzieciakow ,to wcale by nie wiedzial ,ze klucze "zginely"....:shake:;w domu nareszcie blogi SPOKOJ :multi:,do dzieciakow jedziemy jutro....:loveu: