Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lula2010 napisał(a):
czy ktos tu na watku smie SMIAC SIE z naszej SENIORKI ?:mad:

a co? mam płakać z tego powodu? :diabloti:

a kto seniorce - przez te wszystkie lata - takie uszka wymodelował? :mad: :diabloti:

Posted (edited)

ockhama napisał(a):
a co? mam płakać z tego powodu? :diabloti:

a kto seniorce - przez te wszystkie lata - takie uszka wymodelował? :mad: :diabloti:

krwiaki-babcia miala; 2x operowane uszydla:shake:...przed operacja miala uszy jak URBAN !!:evil_lol:

Edited by lula2010
Posted

[quote name='lula2010']krwiaki-babcia miala 2x operowane uszydla....przed operacja miala uszy jak URBAN !!:evil_lol:

no to może i lepiej... że ma teraz inne ;)

Posted

[quote name='ockhama']no to może i lepiej... że ma teraz inne ;)
jakos dziwnie JANEK podziela Twoje zdanie.....:mad:WASZA ZLOSLIWOSC ​wobec staruszki nie zna granic ;)

Posted

Che che co Dom to inne skojarzenia polityczne.:)
Córka do mnie swego czasu mówiła- idź do fryzjera bo wąsy masz już jak Wałęsa.:).

A Uszy babuni fikuśne.:) i bardzo specyficzne.:)

Posted

Donvitow napisał(a):
Che che co Dom to inne skojarzenia polityczne.:)
Córka do mnie swego czasu mówiła- idź do fryzjera bo wąsy masz już jak Wałęsa.:).

A Uszy babuni fikuśne.:) i bardzo specyficzne.:)

babunia ostatnio cala specyficzna-biega z patykami jak malolata:multi: a tu w kwietniu 13 latek stuknie:eviltong:....mysle sobie ,ze jej chorowanie 3 lata temu wzielo sie z powodu odejscia za TM persicy:shake:.....byly ze soba bardzo zwiazane ,kotka starsza o rok dbala o BUBE jak ta do nas przyszla....Buba ma teraz o kogo dbac (2 dokuczliwe bulwy):diabloti:,a LULI(ciemnej) matkuje do dzis i praktycznie ja wychowala:lol:...mysle ,ze tak jak u ludzi -BUBA czuje sie potrzebna i nie ma czasu na chorowanie...:loveu:

Posted

pewnie masz rację,kiedyś słyszała że jak jedna suczka umarła,to po niedługim czasie umarła druga,psiaki jak My zżywają się ze sobą,i po śmierci jednego nie potrafią sobie znaleść miejsca,a tęsknota zabija

Posted

u nas nadal leje i jest silny wiatr :angryy:,sunie wychodza pojedynczo na dworki ,zrobia co trzeba i ...myk do ciepelka.....nad Beka to dzis musialam parasol trzymac:evil_lol: ,bo za nic nie chciala isc .....