Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lula2010 napisał(a):
bylam spokojna ,ale dzis juz jestem mniej....za pare miesiecy czeka syna druga operacja,bo musza zrekonstruowac zerwane wiazadlo krzyzowe....:shake:,nie znam sie na tym ,ale nie bardzo rozumiem czemu nie zrobili tego od razu....:shake:

ja też mam mieć 2, wiesz czemu tak jest... bo im nie zapłacą za 2 w1, tak jest wszędzie.

Posted

justysiek napisał(a):
zgadza się, smutne, ale prawdziwe.
a taki zabieg prywatnie jak sie orientowałam to ok 10-12 tys:shake:

i wlasnie takiej mentalnosci nie moge pojac....19 grudnia syn ma miec rekonstrukcje wiazadla krzyzowego,pobiora mu kawalek miesnia z nogi :shake: ,za 2 tyg ma zdjecie szwow i bedzie mial zalozony stabilizator,caly czas ma chodzic o kulach ....no i zwolnienie lekarskie....:shake:

Posted

[quote name='agaga21']ech ta nasza polska...mam nadzieję że syn mimo wszystko wróci do zdrowia.

a jak tam biała bulwinka? nadal sika?[/QUOTE]
trzy miesiace byl spokoj:multi:,nie wiedziec czemu, chyba wrocily bulwiakowi leki z przeszlosci.....i 2x nasikala jak nas nie bylo wdomu.....dzis i wczoraj obie bulwy jezdzily wszedzie z nami wiec obylo sie bez niespodzianek....najgorsze,ze 24 sierpnia jedziemy na wesele poza Bydgoszcz,miala do sun przyjsc moja przyjaciolka,ale stwierdzila ,ze nie zostanie sama z astunia...:evil_lol:.(zna ja od szczeniulka) i bulwy maja jechac do niej,a my boimy sie ,ze bialej bulwince nasila sie leki i bedzie lala u niej....:shake:,a potem u nas w domu, jak tylko z niego wyjdziemy.....no ale nie mozemy byc niewolnikami bulwy ,wiec bede znow rozkladala podklady przed wyjsciem z domu.....

Posted

bylismy dzis na zaleglych imieninach u brata ,a ja wczesniej u fryzjera zeby" zrobic "kolor,bulwy byly same w domu i biala nie nasiusiala :multi:,ale probowaly czytac jeden z tomow encyklopedii o psach :mad:,podejrzewam ciemna bulwe ,bo rozstaw zebow mi pasuje....:diabloti:

Posted

[quote name='lula2010']bylismy dzis na zaleglych imieninach u brata ,a ja wczesniej u fryzjera zeby" zrobic "kolor,bulwy byly same w domu i biala nie nasiusiala :multi:,ale probowaly czytac jeden z tomow encyklopedii o psach :mad:,podejrzewam ciemna bulwe ,bo rozstaw zebow mi pasuje....:diabloti:[/QUOTE]
hihi, dokształcać się bulwinka chciała

Posted

[quote name='lula2010']bylismy dzis na zaleglych imieninach u brata ,a ja wczesniej u fryzjera zeby" zrobic "kolor,bulwy byly same w domu i biala nie nasiusiala :multi:,ale probowaly czytac jeden z tomow encyklopedii o psach :mad:,podejrzewam ciemna bulwe ,bo rozstaw zebow mi pasuje....:diabloti:[/QUOTE]
no co nudziły się dziewczyny to za lekturę się wzięły :) super, że biala nie nasiusiała!

Posted

wczoraj bylismy u wnusia,bulwy znow byly same i ciemna obzarla jedna z tuj,na balkonie....:mad:,musiala duzo sily w to wlozyc,bo drzewko bylo przesuniete/obrocone o ok 30 cm :mad:;ponadto obzarla moje zaby ,zolwia i inne ozdoby balkonowe :shake:

Posted

[quote name='Donvitow']One się nudzą jak Ciebie nie ma. Może jednak jakiś kot :) do przeganiania na nudne godzinki. Nasze oleandry na tarasie też przywiązane do balustrady.:)[/QUOTE]
...hm ,wystarczy w domu czolg(biala bulwa),ktora taranuje wszystko na drodze i potrafi skoczyc astuni z lozka na brzuch,kiedy ta spi kolami do gory....:evil_lol:;ciemna bulwa wszystko tnie zebami co jej wpadnie :mad:i tluka sie z biala bulwa co chwila :diabloti:,bo chowane sa bezstresowo :evil_lol:;jedynie astunia wywazona w tym towarzystwie,ale to pewnie wiek robi swoje ;)

Posted

synowi dzis zdjeli szwy,sciagneli plyn z kolana i zalozyli stabilizator....od wczoraj tez chodzi do pracy:shake:....w piatek spotykamy sie na weselu:diabloti:....moze byc wesolo.:evil_lol:...

Posted

...juz nie wiem co sie dzieje z tymi "ludzmi"....u nas w kuj-pom ,kolo Torunia,bydlak uwiazal na lancuchu za szyje 11-latka,bil go ,kopal ,ciagnal,katowal,a kiedy chlopiec zaczal sie dusic,lancuch zalozyl mu na noge....matka nie reagowala a bydlak zrobil to wszystko dziecku w czasie kolejnej klotni rodzinnej....no i nie jest ojcem chlopca....

Posted

[quote name='lula2010']...juz nie wiem co sie dzieje z tymi "ludzmi"....u nas w kuj-pom ,kolo Torunia,bydlak uwiazal na lancuchu za szyje 11-latka,bil go ,kopal ,ciagnal,katowal,a kiedy chlopiec zaczal sie dusic,lancuch zalozyl mu na noge....matka nie reagowala a bydlak zrobil to wszystko dziecku w czasie kolejnej klotni rodzinnej....no i nie jest ojcem chlopca....[/QUOTE]
jezu.......

Posted

obie bulwy byly dzis z wizyta u dobrej cioci,ktora je przygarnie jak my bedziemy na weselu:eviltong:....biala bardzo to przezyla...dopiero przestala dyszec ze zdenerwowania i lezy kolo nas na kanapie:shake:...wczesniej obie bulwy pogonily kotecka:diabloti:...astunia obrazona ,bo zostala w domu ,ale jej jak zwykle dogladna sasiedzi....:eviltong:,ja tez juz sie martwie o bulwy jak dadza rade bez nas a my bez nich....;),jak poradzi sobie z nimi moja Przyjaciolka....:razz:....ale na poprawiny juz nie jedziemy ,zeby nie stresowac wiecej sie i bulwiakow tez...:lol:

Posted

[quote name='monia&nero']jezu.......[/QUOTE]
bydlaka zatrzymano na razie na 3 miesiace w areszcie,zarzut nie udzielenia pomocy dziecku (synkowi) uslyszla tez jego matka,ale ma z oprawca wspolne male dziecko wiec jej nie zatrzymali....policje zaalarmowali i wezwali zbulwersowani sasiedzi ,ktorzy widzieli cale zajscie....tyle u nas w regionalnej tv...

Posted

lula2010 napisał(a):
dzis bylam zrobic pazurki na jutrzejsze wesele i bulwy chodzily w moich butach :diabloti:,nosily tez moja torebke (te na wesele) :mad:

to ewidentny protest przeciwko waszemu wyjazdowi na wesele allbo podpowiedź że też chcą potańczyć na weselu:evil_lol:

Posted

lula2010 napisał(a):
dzis bylam zrobic pazurki na jutrzejsze wesele i bulwy chodzily w moich butach :diabloti:,nosily tez moja torebke (te na wesele) :mad:

One stwierdziły jak Pańcia robi się na bóstwo,to One też:eviltong:

Posted

obie bulwy przezyly u Przyjaciolki,obylo sie bez stresu i dyszenia u bialej(Beki):multi:,ale ja co godzine dzwonilam czy wszystko ok (syndrom matki -kwoki mi sie zalaczyl):evil_lol:,my tez przezylismy wesele ,aczkolwiek ja gorzej :razz: znosze dzisiejszy dzien niz Pan maz ,bo w nocy trzeba bylo odebrac bulwy i "robil "za kierowce(0 napojow wyskokowych):lol:,tylko astunia jakby obrazona ,bo byla sama w domu i przychodzila do niej sasiadka.....