Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bulwy nam przytyly:shake: i pojda na diete,bo to dla ich dobra .....:diabloti:Beka (biala,wieksza )wazy 14,8 kg,a Lula (ciemna,mniejsza) 11,2 kg :cool3: :mad:;ruchu maja duuuzo,ale" zra " na potege :razz: ,a im wiecej wybiegane ,tym wiecej chca jesc....:shake: ...i kolko sie zamyka....:eviltong:

Posted

elinka napisał(a):
Holmino, gdybym wiedziała, że chcesz tu trafić to już dawno bym Ci podała link.Witaj u Luli! :gent:

Ha Elinko!!!!wielu rzeczy nie wiesz !musimy koniecznie pogadać!

Posted

lula2010 napisał(a):
bulwy nam przytyly:shake: i pojda na diete,bo to dla ich dobra .....:diabloti:Beka (biala,wieksza )wazy 14,8 kg,a Lula (ciemna,mniejsza) 11,2 kg :cool3: :mad:;ruchu maja duuuzo,ale" zra " na potege :razz: ,a im wiecej wybiegane ,tym wiecej chca jesc....:shake: ...i kolko sie zamyka....:eviltong:

mój kundelek tez tak ma,ale ostatnio chudnie -lubi marchewke,,wiec dostaje i sie nia opycha i juz nie tyje!może bulwki tez złakomia sie na marchewke?

Posted

.....i znow po poludniu lub wieczorkiem do weta..:shake:..biala bulwa "wydrapala "sobie przez noc caly zaleczony juz strup..:angryy:..:mad:pewnie znow zastrzyk przeciw swiadowy i antybiotyk ...:cool3:.ale tym razem dostanie kolnierz....:razz:w "bydzi" zgodnie z tradycja leje....:angryy:...wiec panowie/budowlancy.....:mad::angryy:i tu nie dokoncze ,bo oni tez zgodnie z tradycja....:angryy:

Posted

holmina napisał(a):
mój kundelek tez tak ma,ale ostatnio chudnie -lubi marchewke,,wiec dostaje i sie nia opycha i juz nie tyje!może bulwki tez złakomia sie na marchewke?

nie pamietam dlaczego,ale bulwy nie powinny jesc surowej marchwi:shake:,tylko gotowana,a ta z kolei moze wywolac zaparcia ....tak ,ze bulwy zawsze maja "pod gore"....:diabloti:

Posted

....lac chwilowo przestalo:multi:,panowie /budowlancy maja skonczyc balkony do konca czerwca(zostalo im 36!!!!) :evil_lol: ,bulwy juz po wecie-Beka dostala antybiotyk na 7 dni i zastrzyk przeciw swiadowy :cool3: ,a my zakupilismy jej przepiekny golfik,zeby w nocy nie rozdrapala rany :diabloti:

Posted

....w piatek zrobilam 32 golabki z miesem i ryzem .....dzis znow robie....:crazyeye:,bo dzieci wpadly przelotem i po golabkach....panowie ostro pracuja,ale watpie zeby do piatku skonczyli....:cool3:;biala bulwa sie nie rozdrapala ,bo w golfiku i apaszce spala :evil_lol:,ale rana ma juz wielkosc 50 gr...:shake:

Posted

....znow mnie wylogowalo z dogo w trakcie pisania ...(tak mam od wczoraj) :angryy: :mad:;dokoncze wiec,a wczesniej strup Beki byl wielkosci lepka od zapalki :angryy::shake: ;mala dostaje antybiotyk (po ktorym zsikala sie przez sen i obudzila sie wystraszona),wiec teraz piore ,dzialam w kuchni(golabki),pisze na dogo.....czyli 3 w 1 znaczy sie kobieta potrafi....no i lece z suniami na dworki :painting:,bo jakies chmury pszyszly....:angryy:

Posted

biala ospala przez antybiotyk ,ciemna "zabulgotala "na astunie jak ta ja lizala :shake: i z warkotem skoczyla jej do szyji (astunia az usiadla zdziwiona):crazyeye: ;z astka do kontroli wezla i tluszczaka pod pacha 3.07.

Posted

panowie/budowlancy przez caly tydzien "zrobili" 9 balkonow !!!!:mad: ,zostalo im jeszcze 27 do zrobienia....:angryy:,moj TERAZ wlasnie skonczyli malowac,bo to jak pomalowali wczesniej wolalo o pomste do nieba!:angryy: ;oczywiscie nie ma wszystkich srub montujacych siatke w balustradach ,farba juz czesciowo poscierana ,bo nie wiem po co mokre od farby czesci juz skrecili (2 miesiace nie korzystalam z balkonu ,wiec o tydzien by nie "przyszlo" :mad:,tak ,ze w poniedzialek "zagonie " panow mniej lub bardziej uprzejmie do poprawek...:evil_lol: ;nie wiem tylko jak dadza rade,pewnie z mieszkania wejda na balkon,bo w wielkim pospiechu rusztowania zdjeli....no i teraz reszta balkonow ,zeby byl odbior calosci :lol: i moze jeszcze tego lata kafelki na nowo uda nam sie polozyc na balkonie....

Posted

....u astuni znalazlam dzis kolejne (nowe?) guzki :shake: ,jeden pod szyja....(no chyba ,ze to kolejny powiekszony wezel...),cale szczescie ,ze w poniedzialek do kontroli do weta....zobaczymy co on powie i czy dalej tylko obserwujemy:shake:....poprzednie ,znalezione guzki pozostaly bez zmian-tzn nadal sa miekkie i chybotliwe...mam nadal nadzieje ,ze to tylko TLUSZCZAKI....

Posted

lula2010 napisał(a):
....u astuni znalazlam dzis kolejne (nowe?) guzki :shake: ,jeden pod szyja....(no chyba ,ze to kolejny powiekszony wezel...),cale szczescie ,ze w poniedzialek do kontroli do weta....zobaczymy co on powie i czy dalej tylko obserwujemy:shake:....poprzednie ,znalezione guzki pozostaly bez zmian-tzn nadal sa miekkie i chybotliwe...mam nadal nadzieje ,ze to tylko TLUSZCZAKI....

kurcze, niedobrze. jak czytam o guzkach to mnie aż ciarki przechodzą :(

Posted

agaga21 napisał(a):
kurcze, niedobrze. jak czytam o guzkach to mnie aż ciarki przechodzą :(

....domyslam sie....wczoraj ponownie przeczytalam watek Lecterka....i mam natlok mysli....zlych mysli....powtarzam sobie :nie panikuj,byle do poniedzialku,poczekaj co powie wet....

Posted

lula2010 napisał(a):
....domyslam sie....wczoraj ponownie przeczytalam watek Lecterka....i mam natlok mysli....zlych mysli....powtarzam sobie :nie panikuj,byle do poniedzialku,poczekaj co powie wet....

na szczęście nie za często się zdarza taki dramat jaki był u nas :(
u was na pewno będą to niezłośliwe narośle podskórne i tego się trzymajmy.

masz zdjęcia wnusia w żabce? :)

Posted

kosz

agaga21 napisał(a):
na szczęście nie za często się zdarza taki dramat jaki był u nas :(
u was na pewno będą to niezłośliwe narośle podskórne i tego się trzymajmy.

masz zdjęcia wnusia w żabce? :)

mam zdjecia ,ale w telefonie ;zgubilismy kabelek ,z ktorego mozna przerzucic zdjecia do kompa z aparatu fotograficznego:mad: