holmina Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 :lol:dzieki za zaproszenie na wątek na razie ogladam zdjecia słodziaków i za chwilke poczytam!!!! Quote
lula2010 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 holmina napisał(a)::lol:dzieki za zaproszenie na wątek na razie ogladam zdjecia słodziaków i za chwilke poczytam!!!! ciesze sie ,ze trafilas :loveu: Quote
elinka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) ............. Edited June 25, 2014 by elinka Quote
lula2010 Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 bulwy nam przytyly:shake: i pojda na diete,bo to dla ich dobra .....:diabloti:Beka (biala,wieksza )wazy 14,8 kg,a Lula (ciemna,mniejsza) 11,2 kg :cool3: :mad:;ruchu maja duuuzo,ale" zra " na potege :razz: ,a im wiecej wybiegane ,tym wiecej chca jesc....:shake: ...i kolko sie zamyka....:eviltong: Quote
holmina Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 elinka napisał(a):Holmino, gdybym wiedziała, że chcesz tu trafić to już dawno bym Ci podała link.Witaj u Luli! :gent: Ha Elinko!!!!wielu rzeczy nie wiesz !musimy koniecznie pogadać! Quote
holmina Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 lula2010 napisał(a):bulwy nam przytyly:shake: i pojda na diete,bo to dla ich dobra .....:diabloti:Beka (biala,wieksza )wazy 14,8 kg,a Lula (ciemna,mniejsza) 11,2 kg :cool3: :mad:;ruchu maja duuuzo,ale" zra " na potege :razz: ,a im wiecej wybiegane ,tym wiecej chca jesc....:shake: ...i kolko sie zamyka....:eviltong: mój kundelek tez tak ma,ale ostatnio chudnie -lubi marchewke,,wiec dostaje i sie nia opycha i juz nie tyje!może bulwki tez złakomia sie na marchewke? Quote
lula2010 Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 .....i znow po poludniu lub wieczorkiem do weta..:shake:..biala bulwa "wydrapala "sobie przez noc caly zaleczony juz strup..:angryy:..:mad:pewnie znow zastrzyk przeciw swiadowy i antybiotyk ...:cool3:.ale tym razem dostanie kolnierz....:razz:w "bydzi" zgodnie z tradycja leje....:angryy:...wiec panowie/budowlancy.....:mad::angryy:i tu nie dokoncze ,bo oni tez zgodnie z tradycja....:angryy: Quote
lula2010 Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 holmina napisał(a):mój kundelek tez tak ma,ale ostatnio chudnie -lubi marchewke,,wiec dostaje i sie nia opycha i juz nie tyje!może bulwki tez złakomia sie na marchewke? nie pamietam dlaczego,ale bulwy nie powinny jesc surowej marchwi:shake:,tylko gotowana,a ta z kolei moze wywolac zaparcia ....tak ,ze bulwy zawsze maja "pod gore"....:diabloti: Quote
lula2010 Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 ....lac chwilowo przestalo:multi:,panowie /budowlancy maja skonczyc balkony do konca czerwca(zostalo im 36!!!!) :evil_lol: ,bulwy juz po wecie-Beka dostala antybiotyk na 7 dni i zastrzyk przeciw swiadowy :cool3: ,a my zakupilismy jej przepiekny golfik,zeby w nocy nie rozdrapala rany :diabloti: Quote
elinka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) ............. Edited June 25, 2014 by elinka Quote
lula2010 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 ....w piatek zrobilam 32 golabki z miesem i ryzem .....dzis znow robie....:crazyeye:,bo dzieci wpadly przelotem i po golabkach....panowie ostro pracuja,ale watpie zeby do piatku skonczyli....:cool3:;biala bulwa sie nie rozdrapala ,bo w golfiku i apaszce spala :evil_lol:,ale rana ma juz wielkosc 50 gr...:shake: Quote
lula2010 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 ....znow mnie wylogowalo z dogo w trakcie pisania ...(tak mam od wczoraj) :angryy: :mad:;dokoncze wiec,a wczesniej strup Beki byl wielkosci lepka od zapalki :angryy::shake: ;mala dostaje antybiotyk (po ktorym zsikala sie przez sen i obudzila sie wystraszona),wiec teraz piore ,dzialam w kuchni(golabki),pisze na dogo.....czyli 3 w 1 znaczy sie kobieta potrafi....no i lece z suniami na dworki :painting:,bo jakies chmury pszyszly....:angryy: Quote
lula2010 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 biala ospala przez antybiotyk ,ciemna "zabulgotala "na astunie jak ta ja lizala :shake: i z warkotem skoczyla jej do szyji (astunia az usiadla zdziwiona):crazyeye: ;z astka do kontroli wezla i tluszczaka pod pacha 3.07. Quote
lula2010 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 panowie/budowlancy przez caly tydzien "zrobili" 9 balkonow !!!!:mad: ,zostalo im jeszcze 27 do zrobienia....:angryy:,moj TERAZ wlasnie skonczyli malowac,bo to jak pomalowali wczesniej wolalo o pomste do nieba!:angryy: ;oczywiscie nie ma wszystkich srub montujacych siatke w balustradach ,farba juz czesciowo poscierana ,bo nie wiem po co mokre od farby czesci juz skrecili (2 miesiace nie korzystalam z balkonu ,wiec o tydzien by nie "przyszlo" :mad:,tak ,ze w poniedzialek "zagonie " panow mniej lub bardziej uprzejmie do poprawek...:evil_lol: ;nie wiem tylko jak dadza rade,pewnie z mieszkania wejda na balkon,bo w wielkim pospiechu rusztowania zdjeli....no i teraz reszta balkonow ,zeby byl odbior calosci :lol: i moze jeszcze tego lata kafelki na nowo uda nam sie polozyc na balkonie.... Quote
lula2010 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 ....u astuni znalazlam dzis kolejne (nowe?) guzki :shake: ,jeden pod szyja....(no chyba ,ze to kolejny powiekszony wezel...),cale szczescie ,ze w poniedzialek do kontroli do weta....zobaczymy co on powie i czy dalej tylko obserwujemy:shake:....poprzednie ,znalezione guzki pozostaly bez zmian-tzn nadal sa miekkie i chybotliwe...mam nadal nadzieje ,ze to tylko TLUSZCZAKI.... Quote
agaga21 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 lula2010 napisał(a):....u astuni znalazlam dzis kolejne (nowe?) guzki :shake: ,jeden pod szyja....(no chyba ,ze to kolejny powiekszony wezel...),cale szczescie ,ze w poniedzialek do kontroli do weta....zobaczymy co on powie i czy dalej tylko obserwujemy:shake:....poprzednie ,znalezione guzki pozostaly bez zmian-tzn nadal sa miekkie i chybotliwe...mam nadal nadzieje ,ze to tylko TLUSZCZAKI.... kurcze, niedobrze. jak czytam o guzkach to mnie aż ciarki przechodzą :( Quote
lula2010 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 agaga21 napisał(a):kurcze, niedobrze. jak czytam o guzkach to mnie aż ciarki przechodzą :( ....domyslam sie....wczoraj ponownie przeczytalam watek Lecterka....i mam natlok mysli....zlych mysli....powtarzam sobie :nie panikuj,byle do poniedzialku,poczekaj co powie wet.... Quote
Oscar Patric Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 niedobrze,ale trzymamy kciuki aby to nie było nic groźnego:) Quote
monia&nero Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 :thumbs:mocno trzymamy kciuki!!!!! Zdrowia dużo zasyłamy Quote
lula2010 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 dzis bylismy za Bydgoszcza na grillu,wnusio dostal mini basenik zabke i caly szczesliwy sie pluskal.....:multi: Quote
agaga21 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 lula2010 napisał(a):....domyslam sie....wczoraj ponownie przeczytalam watek Lecterka....i mam natlok mysli....zlych mysli....powtarzam sobie :nie panikuj,byle do poniedzialku,poczekaj co powie wet.... na szczęście nie za często się zdarza taki dramat jaki był u nas :( u was na pewno będą to niezłośliwe narośle podskórne i tego się trzymajmy. masz zdjęcia wnusia w żabce? :) Quote
lula2010 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 kosz agaga21 napisał(a):na szczęście nie za często się zdarza taki dramat jaki był u nas :( u was na pewno będą to niezłośliwe narośle podskórne i tego się trzymajmy. masz zdjęcia wnusia w żabce? :) mam zdjecia ,ale w telefonie ;zgubilismy kabelek ,z ktorego mozna przerzucic zdjecia do kompa z aparatu fotograficznego:mad: Quote
Recommended Posts