Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lula czuje sie coraz lepiej :multi::multi:i w zwiazku z tym coraz wiecej broi :diabloti: i dokucza drugiej bulwie i astuni :mad:,a ja sprawdzam czy jakis szew "nie poszedl"przez to jej rozrabianie :angryy:

Posted

dzis ,jak bylam na dworkach z astunia,bulwy odtwarzaly na zebach moja kolekcje filmowa na dvd...:angryy: film "Zadlo "nie przezyl odtwarzania(czyt zebow bulw) :mad: bulwy do niczego sie nie przyznaly mimo mojego sledztwa...:cool3:

Posted

[quote name='lula2010']dzis ,jak bylam na dworkach z astunia,bulwy odtwarzaly na zebach moja kolekcje filmowa na dvd...:angryy: film "Zadlo "nie przezyl odtwarzania(czyt zebow bulw) :mad: bulwy do niczego sie nie przyznaly mimo mojego sledztwa...:cool3:

jedni lubią filmy a inni lubili pranie...

lub inne formy aktywności domowej...

Posted

[quote name='agaga21']http://global.images10.fotosik.pl/1560/db0794a6a2cafb40.jpg
ubrudził się koteczek ;) (właśnie mi sie przypomniało, że muszę powiesić pranie...)

[SIZE=2]http://global.images10.fotosik.pl/1560/83bf14a69812bbea.jpg
:loveu:
zazdroszczę spacerków plażowych

ta...kotecka lubila byc w roznych dziwnych miejscach i nagle wyskakiwala na glowe(oj brakuje mi tego :-( ),a Buba byla przeszczesliwa na plazy :eviltong: ;poszlismy z nia daleko od ludzi,zeby nikomu nie przeszkadzalo ,ze kopie w piasku,wchodzi do morza:eviltong: nawet kaganiec byl pod reka gdyby ktos sie czepial....:p

Posted

Ale kocie boskie :-) piękny kolor :-)

Chyba wszystkie koty mają to do siebie, że wszędzie włażą... czy się to komuś podoba czy nie ;-)

Posted

[quote name='bira']Ale kocie boskie :-) piękny kolor :-)

Chyba wszystkie koty mają to do siebie, że wszędzie włażą... czy się to komuś podoba czy nie ;-)[/QUOTE]

tak ,kotecka byla piekna ,dumna i nie dla wszystkich ...bylam w gronie jej"wybrancow",bo dawala sie glaskac,czesac no i ze mna spala w lozku z glowka na szyji albo w zaglebieniu lokcia...brakuje mi jej bardzo ,mimo,ze byla tez czasem jedza,ktora jak "poklocila "sie z mezem(np o to ,ze je nam z talerza a nie ze swojej miski),to rano byla kooo pod prysznicem ,mimo ,ze kuweta byla wysprzatana...(maz pierwszy szedl pod prysznic);raz nawet byla koo w laczkach ,bo ja wzial na rece jak ONA nie chciala....w lipcu beda 2 lata jak pobiegla za TM (rak pluc i az lub tylko 11-lat),a mnie jej tak bardzo brakuje mimo tego,ze sa 3 sunie...

Posted

Lula juz po wizycie u weta-ma zdjete szwy i wszystko jest ok i ladnie sie goi :multi:,za to astunia na spacerku szczapila sie z astem(starszym od niej,bardzo agresywnym samcem) i maz musial je rozdzielac :shake: ,napadl "dziadunio "i Buba ma lekko "zajechana" zebem szyje ,a" dziadunio "naderwany fafel:cool3:;babka przywiazala Bastera przed sklepem i "gotowal sie"w tym upale ok 2-3 godzin i byc moze dlatego znienacka zaatakowal Bube ;musialam isc do niej powiedziec ,ze zapomniala o psie ,a ona na to ,ze Baster spi w domu....gdybym zadzwonila na straz miejska to zawiozla by go do schronu ,a u nas asty sa usypiane...dobrze ,ze rozpoznalismy ,ze to pies z sasiedniego bloku....

Posted

[quote name='lula2010']upaly wykanczaja bulwy i nie tylko bulwy :placz:;mnie i astunie tez...:eviltong:[/QUOTE]

no tak :razz: gorąco źle, zimno też źle, za mokro za sucho... bulwom i nie tylko bulwom nigdy nie dogodzi :diabloti:

Posted

lula2010 napisał(a):
Lula juz po wizycie u weta-ma zdjete szwy i wszystko jest ok i ladnie sie goi :multi:,za to astunia na spacerku szczapila sie z astem(starszym od niej,bardzo agresywnym samcem) i maz musial je rozdzielac :shake: ,napadl "dziadunio "i Buba ma lekko "zajechana" zebem szyje ,a" dziadunio "naderwany fafel:cool3:;babka przywiazala Bastera przed sklepem i "gotowal sie"w tym upale ok 2-3 godzin i byc moze dlatego znienacka zaatakowal Bube ;musialam isc do niej powiedziec ,ze zapomniala o psie ,a ona na to ,ze Baster spi w domu....gdybym zadzwonila na straz miejska to zawiozla by go do schronu ,a u nas asty sa usypiane...dobrze ,ze rozpoznalismy ,ze to pies z sasiedniego bloku....

jak to??????????? zapomniała zabrać go do domu????????
co za babsztyl!:angryy:

Posted

zapomniala go zabrac po zakupach w sklepie i jeszcze upierala sie ,ze pies jest w domu i spi:angryy:....Baster ma zla opinie w okolicy-zagryza wszystko co w zasiegu pyska-od szczeniaka byl do tego przyuczany...ale to nie psa wina ,ze jest jaki jest tylko wlascicieli,jednak nikt sie nie zainteresowal ,ze tyle czasu jest na sloncu...gdyby maz nie szedl do sklepu a on nie "ruszyl"na Bube to bysmy tez nie wiedzieli,bo juz byl slaby i lezal w trawie i nagle wyskoczyl....Buba nie miala by zadnych szans z nim gdyby nie to,ze tak dlugo byl na sloncu....dzis go nie widzialam ,wiec nie wiem co z nim dalej....

• 2 weeks later...
Posted

Pan maz mieszka chwilowo u cory(ok 2 tyg),bo mlodzi sie "wczasuja" a trzeba bylo zajac sie ich 2 psow(astka i grzywka ):diabloti:,a ja oprocz spacerow z suniami nie ruszam sie z domu,bo remontuja nam balkony :angryy:skuwaja kafle ,wymieniaja balustrady ,halas ogromny i sunie boja sie

Posted

....znow mnie wylogowalo....:angryy: :mad: no wiec siedze i pilnuje coby mi tez szyb nie zbili ...a jedna z sunieczek sie posikala od tych halasow :placz:,chowaja sie po katach(bulwy) no i wszystko pozamykane ,bo sie kurzy:angryy:...no i ciemno,bo pozaslaniane...:angryy: i tak pewniw bedzie ze 2 tygodnie albo i dluzej....:mad:

Posted

agaga21 napisał(a):
współczuję. mam nadzieję, że jednak szybciej się z tymi balkonami uporają :(

chyba szybko sie nie uporaja :angryy:remontuja juz od 4 maja,i jak na razie JEDEN pion balkonow zrobiony od A do Z czyli az 3!!!!:shake:,a rozgrzebane prawie wszystkie :mad:dzis panowie budowlancy "popracowali "az 4 godz :angryy: ,bo pada i sie zmyli...a ja i paru innych sasiadow zostalismy z gruzem na balkonach na weekend...:angryy::mad: