Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BEKA nie byla towarzysko (jak to zwykle bywa) z LULA u weta i :shake: ..caly czas biedula lezala pod drzwiami i nasluchiwala kto idzie po schodach ....kiedy ja sprowadzilam do LULI-oszalala z radosci...biegla ,podskakiwala a przede wszystkim cala Lule wylizala i nie odstepowala jej na krok :eviltong:.....widac ,ze dziewczyny zzyly sie ze soba ....dzis zgodnie i razem "ruszyly "na psa,ktory im sie nie spodobal :evil_lol:

Posted

ok 16-ej odwiedzil nas ze swoimi rodzicami starszy z wnukow-SZYMEK :loveu:zabawie (i nie tylko ) :Dog_run::user: :painting: :czytaj::eating::cunao: nie bylo widac konca :lol:.....po 22-ej wychodzili :bye:,bo SZYMEK padal....u siebie w domciu ozyl....:diabloti: :evil_lol:;dzis odpoczywamy my i wszystkie sunie :eviltong:

Posted

LULA znow bardzo sie drapie ,bo stale pada....:shake: i AZS sie nasililo....nie mozemy nic jej podac (jedynie CORTAVANCE i wapno doraznie),bo 4 listopada mala byla szczepiona na wszystko i musi miec 10/14 dni kwarantanny....

Posted

lula2010 napisał(a):
BEKA nie byla towarzysko (jak to zwykle bywa) z LULA u weta i :shake: ..caly czas biedula lezala pod drzwiami i nasluchiwala kto idzie po schodach ....kiedy ja sprowadzilam do LULI-oszalala z radosci...biegla ,podskakiwala a przede wszystkim cala Lule wylizala i nie odstepowala jej na krok :eviltong:.....widac ,ze dziewczyny zzyly sie ze soba ....dzis zgodnie i razem "ruszyly "na psa,ktory im sie nie spodobal :evil_lol:

tworzą zgrany duet :)
lula2010 napisał(a):
LULA znow bardzo sie drapie ,bo stale pada....:shake: i AZS sie nasililo....nie mozemy nic jej podac (jedynie CORTAVANCE i wapno doraznie),bo 4 listopada mala byla szczepiona na wszystko i musi miec 10/14 dni kwarantanny....

zdrówka dla Luli

Posted

lula2010 napisał(a):

Zdróweczka dla ślicznotki!!!!!!

Posted (edited)

LULA wszystkim zagladajacym na watek dziekuje za zyczenie zdrowka :lol: dzis u weta byly obie bulwy-LULA dostala zastrzyk na meczace ja AZS,a BEKUSIA miala przeswietlane pluca ,bo wg mnie guzek w brodawce sie powiekszyl :shake:....na szczescie pluca ma ok....wazy 16,5 kg....tradycyjnie juz w tym samym czasie co bulwy ,do weta przyszedl owczarek niemiecki .....i obie dziewczyny zgodnie na niego ruszyly ze szczekaniem i warkotem :diabloti:...wprawiajac w oslupienie wlascicieli psiaka :crazyeye:......

Edited by lula2010
Posted

Lula jak na AZSową laskę to wygląda przepięknie :loveu:

Krycha :mad: Jasiu :mad: no skandalicznie małowato fot do mnie doleciało! :roll:
NIE SPAĆ TAM! w tej jesienno-deszczowej Bydzi tylko foty cykać :cool3: PROSZĘ

:grins:

Posted (edited)

w Bydzi pada....nadal pada ...:mad:no i wczoraj wieczorkiem, w celu poprawienia nadwyrezonego opadami deszczu humoru,zasiadlam sobie z "jajcokiem "w kieliszku ...:lol:.....no i okazalo sie ,ze za wyjatkiem LULI ,mam w domu 2 nalogi alkoholowe :diabloti:....BEKE jeszcze rozumiem ,bo zabrana z pseudo,wiec jakies patologiczne nawyki moze miec :evil_lol: ;),ale wiekowa dama ,astunia :crazyeye:.....no BUBA zaskoczyla mnie strasznie.....

Edited by lula2010
blad
Posted

[quote name='lula2010']w Bydzi pada....nadal pada ...:mad:no i wczoraj wieczorkiem, w celu poprawienia nadwyrezonego opadami deszczu humoru,zasiadlam sobie z "jajcokiem "w kieliszku ...:lol:.....no i okazalo sie ,ze za wyjatkiem LULI ,mam w domu 2 nalogi alkoholowe :diabloti:....BEKE jeszcze rozumiem ,bo zabrana z pseudo,wiec jakies patologoczne nawyki moze miec :evil_lol: ;),ale wiekowa dama ,astunia :crazyeye:.....no BUBA zaskoczyla mnie strasznie.....

no wiesz... podła jesteś! że niby co? to niby wiek ma znaczenie? to już "w jej wieku" :placz: to nawet napić się nie wolno... bo co ludzie powiedzą??! :diabloti:

Posted

[quote name='3 x']ja chcialam tylko napisac, że regularnie podglądam
ale nie wiem hu is hu :oops:
więc się nie odzywam

To się ucz ;)

I od góry:
Lula - ta rozmyta marengo bulwa
Beka - podobna do ... Buki
Buba - astka

Chociaż rzeczywiści trochę Lula chaosu z imionami wprowadziła :mdleje:
Zapamiętaj: Beka -> Buka ... ;) i obydwie białe :grins:
Z resztą po stu pomyłkach też się uda :roll:

Mam nadzieję ze nic z imionami nie pomerdałam :hmmmm:

Posted

ockhama napisał(a):
no wiesz... podła jesteś! że niby co? to niby wiek ma znaczenie? to już "w jej wieku" :placz: to nawet napić się nie wolno... bo co ludzie powiedzą??! :diabloti:

no wlasnie ,co powiedza....:diabloti: :evil_lol:juz i tak znajomi zdziwieni ,ze sunie na kanapach i fotelu a my na krzeslach :diabloti:,a gdyby tak jeszcze alkohol poczuli :evil_lol:.....czarno to widze...:cool3:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
ale Dziewczyny zmęczone po spacerku?

zmeczone ciaglym spaniem i czuwaniem zeby nie przeoczyc skrzypienia drzwi otwieranej lodowki :diabloti:,dluzsze spacery deszcz uniemozliwia ,a Lula na fotach jest w trakcie przymierzania pelerynki :cool3:,co nie za bardzo jej sie podoba :evil_lol: