ockhama Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='lula2010']my juz po imprezkach :loveu:,baaardzo zmeczeni....:cool3: ;) Quote
ockhama Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 jedni wyczerpani... a inni pełni sił... :cool3: Quote
ockhama Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 a na dobranoc zagadka - co to jest? :cool3: Quote
bira Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Jaki tort piękny :-) Impreza widac udana :-) a t coś, to nie mam pojęcia co to to ;-) Quote
ockhama Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='bira']Jaki tort piękny :-) Impreza widac udana :-) a t coś, to nie mam pojęcia co to to ;-) może ktoś zgadnie ;) a jak nie, to pewnie lula nam choć coś podpowie :roll: Quote
lula2010 Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 bira napisał(a):Jaki tort piękny :-) Impreza widac udana :-) a t coś, to nie mam pojęcia co to to ;-) to "cos "to okno w podlodze przez ,ktore widac basen (niebieskie ),wrazenie niesamowite :lol: Quote
ockhama Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 lula2010 napisał(a):to "cos "to okno w podlodze przez ,ktore widac basen (niebieskie ),wrazenie niesamowite :lol: to Ty już nie masz co robić tylko okno-dziury w podłodze sobie robisz? :-o :diabloti: Quote
lula2010 Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 bleblebleeee :evil_lol::diabloti:,chcialabym miec takie "cos",ale domeczek za maly.....:placz:,no i lek lekki ,ze mimo wszystko szklo peknie a ja w basenie (pietro nizej)wyladuje :cool3:......a ja nie plywajaca jestem :evil_lol:coby nie mowic -SPA w GAZDOWCE bylo super i mozna bylo dzieki temu chociaz na chwile odejsc od stolu zeby nogi rozprostowac no i nie jesc tyle :diabloti: Quote
ockhama Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='lula2010']bleblebleeee :evil_lol::diabloti:,chcialabym miec takie "cos",ale domeczek za maly.....:placz:,no i lek lekki ,ze mimo wszystko szklo peknie a ja w basenie (pietro nizej)wyladuje :cool3:......a ja nie plywajaca jestem :evil_lol:coby nie mowic -SPA w GAZDOWCE bylo super i mozna bylo dzieki temu chociaz na chwile odejsc od stolu zeby nogi rozprostowac no i nie jesc tyle :diabloti: pojadać to można i siedząc w basenie :diabloti: Quote
lula2010 Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 ockhama napisał(a):pojadać to można i siedząc w basenie :diabloti: noooooo i wtedy jest pewnosc ,ze sie nie utonie ,bo gabaryty na powierzchni utrzymaja :evil_lol: :diabloti: Quote
lula2010 Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 wrocilam od KUBUSIA i.....spac :diabloti: Quote
lula2010 Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 nie pamietam jaka powinna byc waga 2-u miesiecznego dziecka....KUBUS wazy 6,55 kg :diabloti:i to wszystko tylko na mleczku mamy :evil_lol: Quote
monia&nero Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 lula2010 napisał(a):Monia ,astunia to Buba :diabloti:,biala bulwa (z pseudo)to Beka :evil_lol:,nasza bulwa osobista to Lula :diabloti::evil_lol: no tak ! głupol ze mnie :) lula2010 napisał(a):Kubus dzis skonczyl 2 miesiace,a Szymek ma bilans 2-latka :lol:....czas tak szybko leci....:shake:.....astunia powoli ,powoli wraca do zdrowia :multi:;dzis na dworkach biegla jak KONICZEK :crazyeye: ,budzac zdziwienie moje i nie tylko ....:diabloti: ludzie usuwali sie jej z drogi :cool3: cieszę się że Buba dobrze się czuje! Po zdjęciach widzę że imprezka udana :) piękne torty - mniam mniam :) Quote
lula2010 Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 uffff.....wczoraj panciu caly dzien w rozjazdach :cool3:,a przed chwila wrocilismy od Szymka (jutro ma imieninki ) i Kubusia (bez okazji ):evil_lol:...a teraz "Czas Honoru",potem na dworki z suniami i...spanko :loveu: astunia naprawde zdrowieje ,bo na dworkach kolejny raz chciala zezrec psa :mad: Quote
ockhama Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 lampeczka do dziecinnego pokoju... :diabloti: Quote
lula2010 Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 W piatek (1.11)objechalismy wszystkie cmentarze......te w BYDGOSZCZY i poza nia ......zapalilismy 24 znicze...... [*] [*] [*] Quote
lula2010 Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Od wczoraj tak LEJE ,ze ani bulwiego ani astowego ani ludzkiego nosa na dwor nie chce sie wystawic.....:placz:jedyna BEKA z suczego towarzystwa ma pelerynke na deszcz ,ale nie chce w niej chodzic :angryy:...LULA tez dostanie podobna (moze w tym tygodniu juz) i razem bedzie im razniej w pelerynkach :evil_lol: :diabloti: Quote
lula2010 Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='ockhama']śnieg? :-o już? :diabloti: no to na rozgrzewkę... sesje foto bulw i nie tylko ;) modelka nie wygląda na zachwyconą... co jej nagadaliście żeby to założyła :mad: a przeciez BEKUSIA/KUKUSIA w ubranku/pelerynce wyglada BOSKO !!!!!! :loveu::diabloti::evil_lol: Quote
lula2010 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 LULA byla dzis u weta ,na szczescie ,celem zaszczepienia (jak co roku ) :lol: Quote
Recommended Posts