rika Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Hej ;) Przyszłam zobaczyć Kenzo :cool3: dokopałam się do dwóch zdjęć ;) A bulwy fajne- myślałam o francuzie kiedyś :roll: Quote
lula2010 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 (edited) rika napisał(a):Hej ;) Przyszłam zobaczyć Kenzo :cool3: dokopałam się do dwóch zdjęć ;) A bulwy fajne- myślałam o francuzie kiedyś :roll: no bo to watek bulw , astuni i kotecki (TM) jest ,a nie grzywca :evil_lol:.....corki nie ma na dogo a u mnie jest to co znalazlam w kompie :loveu:,dziekujemy za odwiedziny :lol: Edited August 14, 2013 by lula2010 Quote
monia&nero Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 lula2010 napisał(a):synus dzis poszedl do szpitala i......po obchodzie popoludniowym dostal wypis do domu.....lekarz,ktory mu operowal noge w zeszlym roku stwierdzil ,ze na dzien dzisiejszy nie ma czego "naprawiac",skoro na razie jest ok.... to dobre wieści:multi: lula2010 napisał(a):...pada...pada...pada i....15 stopni az...:placz:.....czyli znow przegiecie temeraturowe.....:mad: a jam zimnolubna więc dla mnie spoko temperatura :) Quote
Oscar Patric Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 doberek,u Nas pogoda się unormowała,jest nawet ciepło Quote
lula2010 Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 unikatowydiament napisał(a):doberek,u Nas pogoda się unormowała,jest nawet ciepło to tak jak u nas (w chwili obecnej):diabloti: Quote
lula2010 Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 ...ech...Bekunia dzis znow byla u weta....:shake: Quote
ockhama Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 lula2010 napisał(a):...ech...Bekunia dzis znow byla u weta....:shake: dzień BEZ weta - dniem straconym :diabloti: Quote
ockhama Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 uuuffffff... jesuuu... nareszcie w domu :roll: :diabloti: Quote
lula2010 Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 ......chcialam dzis( tak jak czasem to robilam )wejsc na watek ANATOLA (TM) :-( ktory byl u elinki i ktorego wraz z moim mezem i naszymi bulwami mielismy przyjemnosc poznac w realu ,w zeszlym roku w maju ,krotko przedtem nim pobiegl za TM.....niestety .....albo KTOS usunal watek psiaka :mad:,albo ja nie mam (nie wiedziec czemu)dostepu do niego :cool3:.....bede wiec na SWOIM watku pisac ,ANATOLKU ,pamietamy i przykro nam ,ze juz Cie nie ma ....:placz: a ja osobiscie NIGDY CIE nie zapomne ..... Quote
Maupa4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 lula2010 napisał(a):......chcialam dzis( tak jak czasem to robilam )wejsc na watek ANATOLA (TM) :-( ktory byl u elinki i ktorego wraz z moim mezem i naszymi bulwami mielismy przyjemnosc poznac w realu ,w zeszlym roku w maju ,krotko przedtem nim pobiegl za TM.....niestety .....albo KTOS usunal watek psiaka :mad:,albo ja nie mam (nie wiedziec czemu)dostepu do niego :cool3:.....bede wiec na SWOIM watku pisac ,ANATOLKU ,pamietamy i przykro nam ,ze juz Cie nie ma ....:placz: a ja osobiscie NIGDY CIE nie zapomne ..... Wygląda na to że kolejna oszustka spaliła za sobą wszystkie mosty. Tak wątek jest przeniesiony do archiwum. Podobnie jak wszystkie watki elinki. Wiedziała elinka do kogo uderzyc o "skasowanie" wszystkiego ... Quote
agaga21 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Maupa4 napisał(a):Wygląda na to że kolejna oszustka spaliła za sobą wszystkie mosty. Tak wątek jest przeniesiony do archiwum. Podobnie jak wszystkie watki elinki. Wiedziała elinka do kogo uderzyc o "skasowanie" wszystkiego ... elinka to kolejna oszustka???? gdzieś jest coś na ten temat? Quote
lula2010 Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 agaga21 napisał(a):elinka to kolejna oszustka???? gdzieś jest coś na ten temat? niestety ....watki sa juz pousuwane....,wiec nie wiem czy cos znajdziesz......a ja na zawsze bede miala przed oczami ANATOLA......bardzo chorego i zaglodzonego psa.....wlasciwie szkielet psa.....:placz: Quote
agaga21 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 lula2010 napisał(a):niestety ....watki sa juz pousuwane....,wiec nie wiem czy cos znajdziesz......a ja na zawsze bede miala przed oczami ANATOLA......bardzo chorego i zaglodzonego psa.....wlasciwie szkielet psa.....:placz: ale wątki chyba można przywrócić? kurde no, nie mogę przeżyć jak takie akcje się dzieją na dogo... Quote
lula2010 Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 agaga21 napisał(a):ale wątki chyba można przywrócić? kurde no, nie mogę przeżyć jak takie akcje się dzieją na dogo... nie wiem czy watki mozna przywrocic ,bo nie jestem az tak "biegla "na /w dogo.....odnosnie ANATOLA-pojechalismy prywatnie ze swoimi bulwami i doznalismy szoku.....napisalam na PW o tym do kogo trzeba bylo.....JA ZADNYCH pieniedzy na ANATOLa nie dalam.....jedzenia juz wtedy nie przyswajal,zwracal je ,mial luzne kooopale i byl bardzo zaniedbany,obesrany....przyszlo mi wtedy do glowy zeby go zabrac .....ale watpie czy bysmy go dowiezli....elinka po jakims czasie usunela z watku ANOTOLA wiekszosc jego zdjec-wygladal na nich jak zombie ,a w realu duzo gorzej.... Quote
Maupa4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 agaga21 napisał(a):elinka to kolejna oszustka???? gdzieś jest coś na ten temat? Z tego co pamiętam to chyba ostatnio była jazda o przywłaszczoną (o przepraszam - pożyczoną) kase na Sailorze - wątek Sailora w archiwum ... przedtem oczywiście dokladnie wyczyszczony przez elinkę. Przedtem "jazda" o sterylizację adoptowanej suki - suka nie wysterylizowana z miliona powodów. Quote
elinka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) ................. Edited August 20, 2013 by elinka Quote
elinka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) .................. Edited August 20, 2013 by elinka Quote
Maupa4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Elinko - chciałas żebym to ja pousuwała Ci watki na których miałas "jazdy" o przywłaszczoną w danej chwili kase i o nie wystetylizowanie suki - odpowiedziałam że nie bo nie widze powodu zeby to robic bo nie zamierzam wbrew swojemu sumieniu wybielac kogokolwiek i zamiatac jego brudy pod dywan. Napisałas do administratora forum i on pousuwał Ci te watki. Ja jako moderator tego forum przypomne Ci o regulaminie tego forum: c) Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. Powoduje to nieczytelność tegoż wątku i będzie karane punktami lub banem w zależności od strat jakie będą poczynione w wątku. Nie usuwasz bo odchodzisz - usuwasz bo ... ? Nie ty jedna odchodzisz bądz odchodziłaś i jakoś nikt z odchodzących raczej nie usuwa swoich postów. Znowu sie pokasowałas ? Szok. A co do Anatola - oszczędz nam wszystkim tych załosnych tłumaczeń. To co robiłas z tym psem od początku do końca woła o pomstę do nieba. Quote
Recommended Posts