Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

rika napisał(a):
Hej ;)
Przyszłam zobaczyć Kenzo :cool3: dokopałam się do dwóch zdjęć ;)
A bulwy fajne- myślałam o francuzie kiedyś :roll:

no bo to watek bulw , astuni i kotecki (TM) jest ,a nie grzywca :evil_lol:.....corki nie ma na dogo a u mnie jest to co znalazlam w kompie :loveu:,dziekujemy za odwiedziny :lol:

Edited by lula2010
Posted

lula2010 napisał(a):
synus dzis poszedl do szpitala i......po obchodzie popoludniowym dostal wypis do domu.....lekarz,ktory mu operowal noge w zeszlym roku stwierdzil ,ze na dzien dzisiejszy nie ma czego "naprawiac",skoro na razie jest ok....

to dobre wieści:multi:

lula2010 napisał(a):
...pada...pada...pada i....15 stopni az...:placz:.....czyli znow przegiecie temeraturowe.....:mad:

a jam zimnolubna więc dla mnie spoko temperatura :)

Posted

......chcialam dzis( tak jak czasem to robilam )wejsc na watek ANATOLA (TM) :-( ktory byl u elinki i ktorego wraz z moim mezem i naszymi bulwami mielismy przyjemnosc poznac w realu ,w zeszlym roku w maju ,krotko przedtem nim pobiegl za TM.....niestety .....albo KTOS usunal watek psiaka :mad:,albo ja nie mam (nie wiedziec czemu)dostepu do niego :cool3:.....bede wiec na SWOIM watku pisac ,ANATOLKU ,pamietamy i przykro nam ,ze juz Cie nie ma ....:placz: a ja osobiscie NIGDY CIE nie zapomne .....

Posted

lula2010 napisał(a):
......chcialam dzis( tak jak czasem to robilam )wejsc na watek ANATOLA (TM) :-( ktory byl u elinki i ktorego wraz z moim mezem i naszymi bulwami mielismy przyjemnosc poznac w realu ,w zeszlym roku w maju ,krotko przedtem nim pobiegl za TM.....niestety .....albo KTOS usunal watek psiaka :mad:,albo ja nie mam (nie wiedziec czemu)dostepu do niego :cool3:.....bede wiec na SWOIM watku pisac ,ANATOLKU ,pamietamy i przykro nam ,ze juz Cie nie ma ....:placz: a ja osobiscie NIGDY CIE nie zapomne .....

Wygląda na to że kolejna oszustka spaliła za sobą wszystkie mosty.

Tak wątek jest przeniesiony do archiwum. Podobnie jak wszystkie watki elinki.
Wiedziała elinka do kogo uderzyc o "skasowanie" wszystkiego ...

Posted

Maupa4 napisał(a):
Wygląda na to że kolejna oszustka spaliła za sobą wszystkie mosty.

Tak wątek jest przeniesiony do archiwum. Podobnie jak wszystkie watki elinki.
Wiedziała elinka do kogo uderzyc o "skasowanie" wszystkiego ...

elinka to kolejna oszustka???? gdzieś jest coś na ten temat?

Posted

agaga21 napisał(a):

niestety ....watki sa juz pousuwane....,wiec nie wiem czy cos znajdziesz......a ja na zawsze bede miala przed oczami ANATOLA......bardzo chorego i zaglodzonego psa.....wlasciwie szkielet psa.....:placz:

Posted

lula2010 napisał(a):
niestety ....watki sa juz pousuwane....,wiec nie wiem czy cos znajdziesz......a ja na zawsze bede miala przed oczami ANATOLA......bardzo chorego i zaglodzonego psa.....wlasciwie szkielet psa.....:placz:

ale wątki chyba można przywrócić?
kurde no, nie mogę przeżyć jak takie akcje się dzieją na dogo...

Posted

agaga21 napisał(a):
ale wątki chyba można przywrócić?
kurde no, nie mogę przeżyć jak takie akcje się dzieją na dogo...

nie wiem czy watki mozna przywrocic ,bo nie jestem az tak "biegla "na /w dogo.....odnosnie ANATOLA-pojechalismy prywatnie ze swoimi bulwami i doznalismy szoku.....napisalam na PW o tym do kogo trzeba bylo.....JA ZADNYCH pieniedzy na ANATOLa nie dalam.....jedzenia juz wtedy nie przyswajal,zwracal je ,mial luzne kooopale i byl bardzo zaniedbany,obesrany....przyszlo mi wtedy do glowy zeby go zabrac .....ale watpie czy bysmy go dowiezli....elinka po jakims czasie usunela z watku ANOTOLA wiekszosc jego zdjec-wygladal na nich jak zombie ,a w realu duzo gorzej....

Posted

agaga21 napisał(a):

Z tego co pamiętam to chyba ostatnio była jazda o przywłaszczoną (o przepraszam - pożyczoną) kase na Sailorze - wątek Sailora w archiwum ... przedtem oczywiście dokladnie wyczyszczony przez elinkę.
Przedtem "jazda" o sterylizację adoptowanej suki - suka nie wysterylizowana z miliona powodów.

Posted

Elinko - chciałas żebym to ja pousuwała Ci watki na których miałas "jazdy" o przywłaszczoną w danej chwili kase i o nie wystetylizowanie suki - odpowiedziałam że nie bo nie widze powodu zeby to robic bo nie zamierzam wbrew swojemu sumieniu wybielac kogokolwiek i zamiatac jego brudy pod dywan.
Napisałas do administratora forum i on pousuwał Ci te watki.

Ja jako moderator tego forum przypomne Ci o regulaminie tego forum:

c) Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. Powoduje to nieczytelność tegoż wątku i będzie karane punktami lub banem w zależności od strat jakie będą poczynione w wątku.

Nie usuwasz bo odchodzisz - usuwasz bo ... ?
Nie ty jedna odchodzisz bądz odchodziłaś i jakoś nikt z odchodzących raczej nie usuwa swoich postów.

Znowu sie pokasowałas ? Szok.

A co do Anatola - oszczędz nam wszystkim tych załosnych tłumaczeń. To co robiłas z tym psem od początku do końca woła o pomstę do nieba.