Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']Uwielbiam ta ekipe. Cudnie wygladaja. :loveu: Astunia moja ulubienica. :loveu:[/QUOTE]
u ekipy wlaczyl sie zaciesz:cunao: ,a najbardziej dumny jest panciu :lol:

Posted

[quote name='agaga21']pozdrawiam :) :)[/QUOTE]
dziekujemy za odwiedziny :lol: astunie mecza upaly ,przesypiala by najchetniej cale dni ,ale obie bulwy sa baardzo zywotne i dokuczaja babcince :mad: -a to podgryzaja ,a to liza ;dzis Buba zebiska im pokazala ,a ma mimo wieku ,piekne i zdrowe :evil_lol:;bulwy sie wyciszyly i poszly do kojcow :eviltong: ,cala trojka chrapie ....:lol:

Posted

[quote name='monia&nero']Jak tam zdrówko Luli? Głaski dla całej ekipy[/QUOTE]
Luli wet zmienil leki i jest zdecydowana poprawa jesli chodzi o skore :multi:,no ale nie bylismy na buldozkowym spotkaniu ,bo miala duzo zadrapan ,ranek i strupow :shake:,nastepne ma byc w niedziele 28 lipca ,ale zapowiadaja u nas upaly ,a te dla bulw nie wskazane .....

Posted

a tak w ogole to myslalam ,ze mam "francuskie pieski ",ale nie....:placz:,obie bulwy na spacerze na polu chcialy mi sie WYTARZAC !!!!w PADLINIE !!!!:angryy::angryy::mad:;dobrze ,ze Luli nie spuscilam ....jak zobaczylam ich wniebowziete miny nad ???? :crazyeye: to tylko zdazylam smyczami je sciagnac do siebie ,ale az sie lapami zapieraly ,zeby od tego czegos nie odchodzic ....:diabloti:.poszlam potem z Bubina ,a ja "zapaszek"tez ciagnal do tego miejsca .....:shake:,ale jak wrzasnelam fe ,to dala sobie spokoj ...

Posted

[quote name='lula2010']upaly nas wykanczaja :evil_lol:,mnie boli gardlo :angryy:,ledwo mowie...a sunie cale dnie prawie przesypiaja....:sleep2:

dacie radę, zaraz będzie chłodna jesień i jeszcze chłodniejsza zima :grins:

:diabloti:

Posted

[quote name='ockhama']dacie radę, zaraz będzie chłodna jesień i jeszcze chłodniejsza zima :grins::diabloti:[/QUOTE]
:hmmmm::niewiem:......tak to ujme :TWOJA zlosliwosc nie ma GRANIC!!!!:diabloti:.....i telefon odbierz !!!!!:eviltong:

Posted

[quote name='lula2010']:hmmmm::niewiem:......tak to ujme :TWOJA zlosliwosc nie ma GRANIC!!!!:diabloti:.....i telefon odbierz !!!!!:eviltong:

nie lubię się ograniczać... w niczym... :diabloti:

lecą foty :multi: