lula2010 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 unikatowydiament napisał(a):u Nas słoneczko i ponad 10 stopni:multi: ...daj nam prosze te pogode:loveu: !!!!!!u nas nadal lezy snieg po kolana:mad: !!!!!temperatura waha sie od -3 do +1.....:mad:,maja byc jeszcze opady sniegu i do -3/4 stopni w swieta :shake:,w nocy do - 7/9 stopni....:-( wyciagam z piwnicy choinke ....:cool3: Quote
lula2010 Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 dzis kalendarzowa WIOSNA!! a u nas kolejny atak ZIMY!!!!:placz: :mad:,a niedlugo swieta....:shake: ....kolejne z serii :tree1: :diabloti: :evil_lol: ;nie ma to jak Boze Narodzenie 2x w roku....:x-mas:....:crazyeye: Quote
phase Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 lula2010 napisał(a): wyciagam z piwnicy choinke ....:cool3: :roflt::roflt: A tak na poważnie to faktycznie ten śnieg mógłby już sobie darować. Jak na złość w Wigilie nie było tyle śniegu to teraz jest go nadmiar. :shake: Quote
agaga21 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 lula2010 napisał(a):dzis kalendarzowa WIOSNA!! a u nas kolejny atak ZIMY!!!!:placz: :mad:,a niedlugo swieta....:shake: ....kolejne z serii :tree1: :diabloti: :evil_lol: ;nie ma to jak Boze Narodzenie 2x w roku....:x-mas:....:crazyeye:to może prezenty będą!!!!!!!!!:multi: Quote
lula2010 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 (edited) agaga21 napisał(a):to może prezenty będą!!!!!!!!!:multi: beda ,beda ,bo juz ZAJACZEK wielkanocny zajrzal !!!!!:evil_lol:,z milolajkowa broda, ze zgryzoty ,ze jeszcze ZIMA :diabloti: Edited March 24, 2013 by lula2010 Quote
ockhama Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 i u Luli WIOSNA... w domu ;) i wiosenne zmęczenie Beki... i Szymon co to nijak nie da się zmęczyć :diabloti: i "przyjazne dla błocka" :multi: wiosenne kaloszki spacerowe Krychy Quote
ockhama Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 i wiosna, Buba i ptaszydła w obiektywie Jasia :) tu jeszcze "przygotowania do wiosny" trwają ;) Quote
lula2010 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 prawda,ze nasza astunia mimo wieku (w kwietniu konczy 13-lat) jest przepiekna MODELKA ?:loveu:szkoda tylko ,ze tej upragnionej WIOSNY nie znalezli z Panciem .....:crazyeye:,bo by mi ja do domu przyniesli.....:diabloti: Quote
phase Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 lula2010 napisał(a):prawda,ze nasza astunia mimo wieku (w kwietniu konczy 13-lat) jest przepiekna MODELKA ?:loveu: Jak na swój wiek naprawdę ładnie się trzyma. Jedna z moich ulubienic. :loveu: Quote
lula2010 Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 (edited) phase napisał(a):Jak na swój wiek naprawdę ładnie się trzyma. Jedna z moich ulubienic. :loveu: powiem Ci w sekrecie ,ze moja ulubienica jest tez :diabloti:(dobrze ,ze bulwy tego nie przeczytaly):evil_lol:,wszelkie bullowate to moja ulubiona rasa,choc na tzw "swoim" zaczynalam od spanieli,Buba jest po ich odejsciu za TM....i nie zamienila bym jej na zadna inna sunie....cora z zieciem tez maja astke (10 lat )i grzywacza chinskiego (5 lat),sa ich zdjecia u mnie na watku....:lol:.... Edited March 26, 2013 by lula2010 Quote
lula2010 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 WIOSNY nadal nie widac,sniegu pelno i jeszcze ten wszedobylski WIATR.....:mad:.....az z domu wyjsc sie nie chce.....:shake:......sunieczki chrapia przytulone -tzn astunia tradycyjnie z Lula na jednym, Buby, legowisku ,a Beka u mnie na kolanach (cale 16 kg) :diabloti: Quote
lula2010 Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 Lula,tradycyjnie juz,byla wczoraj u weta :shake:dostala zastrzyk na AZS i miala oczyszczone gruczoly,dostala tez oslonke na watrobe :shake: ..mala byla z panciem ,bo ja przygotowuje sie na przybycie Dzieci i wnusia w swieta.....Lula bardzo plakala przy zastrzyku i czyszczeniu gruczolow....:shake:obrazila sie na pancia za krzywdy ,ktorych przy nim doznala i nie odstepuje mnie na krok....:multi: Quote
lula2010 Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 wlasnie zaczal padac SNIEG.....:mad: :angryy:..... Quote
Oscar Patric Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [h=3]NIECH WAM JAJECZKO DOBRZE SMAKUJE[/h][FONT=Arial]Niech Wam jajeczko dobrze smakuje, bogaty zajączek uśmiechem czaruje. Mały kurczaczek spełni marzenia, wiary, radości, miłości, spełnienia[/FONT] Quote
Recommended Posts