Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikatowydiament napisał(a):
u Nas słoneczko i ponad 10 stopni:multi:

...daj nam prosze te pogode:loveu: !!!!!!u nas nadal lezy snieg po kolana:mad: !!!!!temperatura waha sie od -3 do +1.....:mad:,maja byc jeszcze opady sniegu i do -3/4 stopni w swieta :shake:,w nocy do - 7/9 stopni....:-( wyciagam z piwnicy choinke ....:cool3:

Posted

dzis kalendarzowa WIOSNA!! a u nas kolejny atak ZIMY!!!!:placz: :mad:,a niedlugo swieta....:shake: ....kolejne z serii :tree1: :diabloti: :evil_lol: ;nie ma to jak Boze Narodzenie 2x w roku....:x-mas:....:crazyeye:

Posted

lula2010 napisał(a):
wyciagam z piwnicy choinke ....:cool3:

:roflt::roflt:

A tak na poważnie to faktycznie ten śnieg mógłby już sobie darować. Jak na złość w Wigilie nie było tyle śniegu to teraz jest go nadmiar. :shake:

Posted

lula2010 napisał(a):
dzis kalendarzowa WIOSNA!! a u nas kolejny atak ZIMY!!!!:placz: :mad:,a niedlugo swieta....:shake: ....kolejne z serii :tree1: :diabloti: :evil_lol: ;nie ma to jak Boze Narodzenie 2x w roku....:x-mas:....:crazyeye:
to może prezenty będą!!!!!!!!!:multi:

Posted (edited)

agaga21 napisał(a):
to może prezenty będą!!!!!!!!!:multi:

beda ,beda ,bo juz ZAJACZEK wielkanocny zajrzal !!!!!:evil_lol:,z milolajkowa broda, ze zgryzoty ,ze jeszcze ZIMA :diabloti:

Edited by lula2010
Posted

i u Luli WIOSNA... w domu ;)

i wiosenne zmęczenie Beki...

i Szymon co to nijak nie da się zmęczyć :diabloti:

i "przyjazne dla błocka" :multi: wiosenne kaloszki spacerowe Krychy

Posted

prawda,ze nasza astunia mimo wieku (w kwietniu konczy 13-lat) jest przepiekna MODELKA ?:loveu:szkoda tylko ,ze tej upragnionej WIOSNY nie znalezli z Panciem .....:crazyeye:,bo by mi ja do domu przyniesli.....:diabloti:

Posted

lula2010 napisał(a):
prawda,ze nasza astunia mimo wieku (w kwietniu konczy 13-lat) jest przepiekna MODELKA ?:loveu:

Jak na swój wiek naprawdę ładnie się trzyma. Jedna z moich ulubienic. :loveu:

Posted (edited)

phase napisał(a):
Jak na swój wiek naprawdę ładnie się trzyma. Jedna z moich ulubienic. :loveu:

powiem Ci w sekrecie ,ze moja ulubienica jest tez :diabloti:(dobrze ,ze bulwy tego nie przeczytaly):evil_lol:,wszelkie bullowate to moja ulubiona rasa,choc na tzw "swoim" zaczynalam od spanieli,Buba jest po ich odejsciu za TM....i nie zamienila bym jej na zadna inna sunie....cora z zieciem tez maja astke (10 lat )i grzywacza chinskiego (5 lat),sa ich zdjecia u mnie na watku....:lol:....

Edited by lula2010
Posted

WIOSNY nadal nie widac,sniegu pelno i jeszcze ten wszedobylski WIATR.....:mad:.....az z domu wyjsc sie nie chce.....:shake:......sunieczki chrapia przytulone -tzn astunia tradycyjnie z Lula na jednym, Buby, legowisku ,a Beka u mnie na kolanach (cale 16 kg) :diabloti:

Posted

Lula,tradycyjnie juz,byla wczoraj u weta :shake:dostala zastrzyk na AZS i miala oczyszczone gruczoly,dostala tez oslonke na watrobe :shake: ..mala byla z panciem ,bo ja przygotowuje sie na przybycie Dzieci i wnusia w swieta.....Lula bardzo plakala przy zastrzyku i czyszczeniu gruczolow....:shake:obrazila sie na pancia za krzywdy ,ktorych przy nim doznala i nie odstepuje mnie na krok....:multi: