Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obie bulwy tradycyjnie byly u weta....gruczoly,odczulanie...(jak co miesiac) ;biala bulwa- zapalenie ucha +olej zapobiegajacy wypadaniu siersci........:shake: kontrola za tydzien uszydla bialej.....obie alergiczne bulwy i schorowana astunia:cool3:,tylko czekac,az "puszcza "nas z torbami.....

Posted

agaga21 napisał(a):
już????:crazyeye:
jest co świętować:multi:

....tak ,to juz 8 miesiecy....czas szybko leci....jak z bicza trzasl,tak zlecialo....a mala bulwa-coz skradla mi serce....:loveu:

Posted

elinka napisał(a):
Cały czas gdy tylko o nim pomyślę to nie mogę się pogodzić, że go już nie ma. To był mój kochany piesek. :-(

.....niestety....nasi Przyjaciele zyja za krotko.....

Posted

...biala bulwa miala przymusowa kapiel,bo wyperfumowala sie dzis na spacerze absolutna nowoscia :evil_lol: szanel kuupe coti:diabloti: ;powrot autem do domu byl atrakcja sama w sobie....:mad:,pranie przeze mnie szelek -sama przyjemnoscia :angryy:

Posted

[quote name='lula2010']...biala bulwa miala przymusowa kapiel,bo wyperfumowala sie dzis na spacerze absolutna nowoscia :evil_lol: szanel kuupe coti:diabloti: ;powrot autem do domu byl atrakcja sama w sobie....:mad:,pranie przeze mnie szelek -sama przyjemnoscia :angryy:[/QUOTE]

no bo po co płacić za szamponiki,odżywki ,jak można gratis w kuuuuuuuuuupsku:lol:

miłej niedzieli:)

Posted

[quote name='lula2010']...biala bulwa miala przymusowa kapiel,bo wyperfumowala sie dzis na spacerze absolutna nowoscia :evil_lol: szanel kuupe coti:diabloti: ;powrot autem do domu byl atrakcja sama w sobie....:mad:,pranie przeze mnie szelek -sama przyjemnoscia :angryy:[/QUOTE]

a to paskuda:)

Posted

....tak,paskuda jakich malo;w nagrode sama sobie pozwolila spac z nami cala noc w lozku,a o 5 rano dolaczyla do bulw astunia :evil_lol:;wstalismy obolali,jakby po nas walec przejechal....:diabloti:

Posted

.....5 lat temu, gdzies tam w Polsce ,przyszlo na swiat biale cudenko ....:multi:bulwa francuska Beka...:multi:nie wiemy nic o niej oprocz tego ,ze spala w kojcu na slomie i co cieczke rodzila...:shake::mad:;w styczniu br roku wykupilismy ja i odtad Bekunia jest z nami ,druga bulwa fr i rezydentka astunia....:multi:;mamy nadzieje ,ze jest jej z nami i u nas dobrze,ze kiedys jej leki z przeszlosci mina na zawsze i przestanie zyc tylko w swoim swiecie....Bekuniu,badz z nami jak najdluzej,bo skradlas nam wszystkim serce...:eviltong:;a to dla Ciebie :new-bday: :tort: :BIG:,a tak wzniesiemy toast z okazji Twoich 5 Urodzin:drink1:,a teraz poniewaz wrocilo znow slonce-idziemy na dwork i:painting:

Posted

.....wczoraj ,po dlugiej chorobie odszedl nasz Przyjaciel.....liczylismy sie z tym ,ale bardzo to nami wstrzasnelo.....szczegolnie mna....w srode pogrzeb...zegnaj Andrzeju....
[*]

Posted

[quote name='lula2010'].....wczoraj ,po dlugiej chorobie odszedl nasz Przyjaciel.....liczylismy sie z tym ,ale bardzo to nami wstrzasnelo.....szczegolnie mna....w srode pogrzeb...zegnaj Andrzeju....
[*][/QUOTE]
bardzo mi przykro. trzymajcie się :(:( :glaszcze: