lula2010 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 znow mnie wylogowalo....:angryy: ,kabelek kosztuje grosze,ale nie mozemy dokupic ,bo nie ma....syn powinien wstawic zdjecia na fejsa ....a ja wtedy wloze je do siebie (Krystyna Fischer ) Quote
lula2010 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 te mini baseniki /zabki sa u nas w Netto Quote
lula2010 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 my juz po wizycie u weta ;astuni stan zapalny mija,a reszta to TlUSZCZAKI ,wezly chlonne sie wchlaniaja,wszystko zmierza ku dobremu :multi:;u weta astunia spotkala sie z astkiem Basterem(zlapaly sie ok miesiaca temu ,kiedy to "pani" Bastka zapomniala o nim w upaly i zostal pod sklepem):shake:;Baster zarzuca tylem,powloczy tylnymi nogami (wiek-ma 14/15 lat),ale jeszcze byl gotow do ataku...bialej bulwie wet zdjal strup z rany na szyi ,ktora sobie wczesniej wydrapala i zapisal preparat na siersc ,bo mala strasznie ja gubi....:shake: (efekt sterylki?);uffff,kamien z serca z astunia...:multi: Quote
lula2010 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 .....bulwy i nie tylko bulwy ,(bo ja tez) ,maja dosc upalow....!!!:eviltong: Quote
justysiek Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='lula2010'].....bulwy i nie tylko bulwy ,(bo ja tez) ,maja dosc upalow....!!!:eviltong:[/QUOTE] ech to chyba jak każdy, ale pocieszające jest to, że od wtorku ma być kilka dni do 25 stopni, więc troszkę chłodniej będzie:cool3: Quote
lula2010 Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 ....hm,upaly :diabloti:chyba zabieraja mi mysli i pamiec :shake: :evil_lol:,bo zapomnialam ,ze 7 lipca mija pol roku jak biala bulwa jest z nami....:eviltong::cunao: Quote
lula2010 Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 bulwy z dnia na dzien coraz gorsze w stosunku do innych psow...:shake:,zaden nie ma prawa przejsc obok lub pod ICH balkonem, bo robia niesamowity halas i jazgot :shake:,nakrecajac sie przy tym wzajemnie...:crazyeye:;wczoraj na wieczornym spacerze :painting:(ok 23.30),obie"poszly "mi na psa ,ktorego ja przyznam sie nie zauwazylam,:oops:a one musialy "wyczuc "zaraz po wyjsciu z klatki :cool3:,halas byl niesamowity,bo juz noc,cisza i sie nioslo:angryy:,ten pisiak (duzo wiekszy od bulw )uciekal wystraszony miedzy blokami :shake: a i ja prawie zawalu dostalam ,bo nie widzialam co one atakuja....dzis rano oczywiscie byl ciag dalszy poszukiwan psiaka...:mad:,bulwy zapomnialy ,ze wyszly na sioo i kooo :mad: Quote
lula2010 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 ....dzis sa rowno 2-lata jak persica NIUNIA pobiegla za TM....:-( ;miala az lub tylko 11-lat...:-(,NIUNIU-pamietamy CIE,bardzo tesknimy...badz szczesliwa ,tam gdzie jestes,wolna od choroby i cierpienia.... Quote
elinka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) ............. Edited June 25, 2014 by elinka Quote
ockhama Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 to jak już przylazłam to przynajmniej foty powklejam :diabloti: niemożliwe czasem jest mozliwe - chyba że to fotomontaż... ;) a to już real zgodny ze standardem :evil_lol: Quote
lula2010 Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='ockhama'] taka "na pol " zywa przyjechalam po sterylce od weta....moja psia rodzina ,bardzo dbala o mnie....i czuwala nade mna.... Quote
lula2010 Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='ockhama'] ...moja ludzka rodzina mowila mi ,ze bardzo sie o mnie martwila,bo omal nie pobieglam za TM.... Quote
lula2010 Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='ockhama']to jak już przylazłam to przynajmniej foty powklejam :diabloti: niemożliwe czasem jest mozliwe - chyba że to fotomontaż... ;) a to już real zgodny ze standardem :evil_lol: pirwsze zdjecie to nie FOTOMONTAZ,tylko grzywka corki z jej astka :eviltong:,w tym stadku byl jeszcze krolik Pysio,ale w styczniu br .pobiegl za TM.... Quote
lula2010 Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='ockhama'] i imprezowo-rodzinnie ;) a imprezowo/rodzinnie na 1 zdj cora z zieciem i wnukiem;na 2 zdj synowa z cora ;na 3 zdj syn z zona i swoim synusiem Quote
agaga21 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 dziewczyny się po pół roku zgrały na tyle, że tworzą wspólnie bandę, że aż strach się bać:evil_lol: wnusio słodki :) Quote
Recommended Posts