Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znow mnie wylogowalo....:angryy: ,kabelek kosztuje grosze,ale nie mozemy dokupic ,bo nie ma....syn powinien wstawic zdjecia na fejsa ....a ja wtedy wloze je do siebie (Krystyna Fischer )

Posted

my juz po wizycie u weta ;astuni stan zapalny mija,a reszta to TlUSZCZAKI ,wezly chlonne sie wchlaniaja,wszystko zmierza ku dobremu :multi:;u weta astunia spotkala sie z astkiem Basterem(zlapaly sie ok miesiaca temu ,kiedy to "pani" Bastka zapomniala o nim w upaly i zostal pod sklepem):shake:;Baster zarzuca tylem,powloczy tylnymi nogami (wiek-ma 14/15 lat),ale jeszcze byl gotow do ataku...bialej bulwie wet zdjal strup z rany na szyi ,ktora sobie wczesniej wydrapala i zapisal preparat na siersc ,bo mala strasznie ja gubi....:shake: (efekt sterylki?);uffff,kamien z serca z astunia...:multi:

Posted

[quote name='lula2010'].....bulwy i nie tylko bulwy ,(bo ja tez) ,maja dosc upalow....!!!:eviltong:[/QUOTE]

ech to chyba jak każdy, ale pocieszające jest to, że od wtorku ma być kilka dni do 25 stopni, więc troszkę chłodniej będzie:cool3:

Posted

....hm,upaly :diabloti:chyba zabieraja mi mysli i pamiec :shake: :evil_lol:,bo zapomnialam ,ze 7 lipca mija pol roku jak biala bulwa jest z nami....:eviltong::cunao:

Posted

bulwy z dnia na dzien coraz gorsze w stosunku do innych psow...:shake:,zaden nie ma prawa przejsc obok lub pod ICH balkonem, bo robia niesamowity halas i jazgot :shake:,nakrecajac sie przy tym wzajemnie...:crazyeye:;wczoraj na wieczornym spacerze :painting:(ok 23.30),obie"poszly "mi na psa ,ktorego ja przyznam sie nie zauwazylam,:oops:a one musialy "wyczuc "zaraz po wyjsciu z klatki :cool3:,halas byl niesamowity,bo juz noc,cisza i sie nioslo:angryy:,ten pisiak (duzo wiekszy od bulw )uciekal wystraszony miedzy blokami :shake: a i ja prawie zawalu dostalam ,bo nie widzialam co one atakuja....dzis rano oczywiscie byl ciag dalszy poszukiwan psiaka...:mad:,bulwy zapomnialy ,ze wyszly na sioo i kooo :mad:

Posted

....dzis sa rowno 2-lata jak persica NIUNIA pobiegla za TM....:-( ;miala az lub tylko 11-lat...:-(,NIUNIU-pamietamy CIE,bardzo tesknimy...badz szczesliwa ,tam gdzie jestes,wolna od choroby i cierpienia....

Posted

to jak już przylazłam to przynajmniej foty powklejam :diabloti:

niemożliwe czasem jest mozliwe - chyba że to fotomontaż... ;)

a to już real zgodny ze standardem :evil_lol:

Posted

[quote name='ockhama']to jak już przylazłam to przynajmniej foty powklejam :diabloti:

niemożliwe czasem jest mozliwe - chyba że to fotomontaż... ;)

a to już real zgodny ze standardem :evil_lol:

pirwsze zdjecie to nie FOTOMONTAZ,tylko grzywka corki z jej astka :eviltong:,w tym stadku byl jeszcze krolik Pysio,ale w styczniu br .pobiegl za TM....

Posted

[quote name='ockhama']

i imprezowo-rodzinnie ;)

a imprezowo/rodzinnie na 1 zdj cora z zieciem i wnukiem;na 2 zdj synowa z cora ;na 3 zdj syn z zona i swoim synusiem