elinka Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) [COLOR=#ffffff].............[/COLOR] Edited June 25, 2014 by elinka Quote
lula2010 Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='elinka']Trzymamy :thumbs:[/QUOTE] dziekujemy-ja i LULA ;-) Quote
monia&nero Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 wspaniałe foty!!! Zazdraszczam Ci tej wspaniałej trójcy! Quote
lula2010 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Lula po sterylce juz w domu...ale nie jest dobrze....po podaniu narkozy miala zapasc i wrecz stanelo jej serce,doszedl skret zoladka i jelit...:(.reanimowali ja przez godzine...jeszcze spi a jutro na 9 -ta jedziemy na kroplowke z antybiotykiem...trzymajcie prosze kciuki za Lule,bo na razie jest lichutka.... Quote
justysiek Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 omg!!!:-( współczuje, bo spodziewam się co przeżyłaś...:oops: Lula trzymaj się psinko, masz kochający domek, musisz wytrzymać, teraz będzie tylko lepiej. pzd Quote
lula2010 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='justysiek']omg!!!:-( współczuje, bo spodziewam się co przeżyłaś...:oops: Lula trzymaj się psinko, masz kochający domek, musisz wytrzymać, teraz będzie tylko lepiej. pzd[/QUOTE] przezylam trudne chwile,bo przyjechalsmy po Malutka z druga bulwa o 20.30 jak kazali i przez niedomkniete drzwi widzialam jak ja zszywaja,bo wszystko sie opoznilo....musze siedziec przy niej zeby sie po wybudzeniu nie przewrocila "do gory kolami',bo moze sie znow skrecic zoladek....no i oby nie doszlo do zapalenia otrzewnej...:( Quote
Oscar Patric Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 trzymamy mocno kciukasy i dużo zdrówka życzymy:) Quote
lula2010 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='unikatowydiament']trzymamy mocno kciukasy i dużo zdrówka życzymy:)[/QUOTE] dziekujemy:-)od 9 rano siedzialam z Lula w lecznicy:( dostala kroplowke(jak to wolno leci),witaminy ,antybiotyki(3 rodzaje,jeden jakis specjalny na te mini dziurke w zoladku,przez ,ktora spuszczano gazy),drugi przeciw zapalny(zeby nie bylo zapalenia otrzewnej),trzeci,ktory podaje sie standardowo przy takich zabiegach ,orazdlugo dzialajacy przeciw bolowy...biedna mala caly czas przy mnie spi(do tej pory chowala sie po katach),przestala wymiotowac po narkozie,zalatwila sie na dworkach:-)wet mowi ,ze idzie ku dobremu i rokowania co do Luli dobre:-)ale po wczorajszym zabiegu nie chce w ogole wejsc do kliniki ,a na mnie i meza patrzy z wyrzutem:(;biala bulwa cala noc kolo niej czuwala ,teraz odsypia "zarwana" noc... Quote
lula2010 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='Maupa4']Dobrze że lepiej. Trzymamy dalej kciuki.[/QUOTE] dziekuje :-)sporo nerwow wczoraj stracilam i strachu sie najadlam.... Quote
Maupa4 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Domyślam się. Ja tak mam za kazdym razem czyli przy kazdym zabiegu w narkozie. Quote
emdziolek Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 lula zajrzyj może coś upatrzysz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226880-Zawieszki-z-rasowymi-psami-etui-z-dogiem-niem-i-bi%C5%BCu-na-Cygusia-do-15-05-do-20-00[/url]!! Quote
agaga21 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='lula2010']Lula po sterylce juz w domu...ale nie jest dobrze....po podaniu narkozy miala zapasc i wrecz stanelo jej serce,doszedl skret zoladka i jelit...:(.reanimowali ja przez godzine...jeszcze spi a jutro na 9 -ta jedziemy na kroplowke z antybiotykiem...trzymajcie prosze kciuki za Lule,bo na razie jest lichutka....[/QUOTE]jezu...dopiero doczytałam! trzymajcie się, mam nadzieję, że już więcej się takie akcje nie powtórzą. zdrowiej psinko, bo masz wspaniałych kochających ludzi... Quote
emdziolek Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Boże ja też dopiero doczytałam :( Tak mi przykro.. trzymam mocno mocno kciuki i wysyłam pozytywne mysli w strone sunieczki. Quote
lula2010 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='agaga21']jezu...dopiero doczytałam! trzymajcie się, mam nadzieję, że już więcej się takie akcje nie powtórzą. zdrowiej psinko, bo masz wspaniałych kochających ludzi...[/QUOTE] agaga -dziekuje-druga noc poczuwam przy malej zeby miec pewnosc ,ze nic nie przeoczylam...wet mowi ,ze idzie ku dobremu...biala bulwa czuwa ze mna...bardzo przez te 4 miesiace zzyly sie ze soba...jutro po poludniu znow do weta ... Quote
lula2010 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='emdziolek']Boże ja też dopiero doczytałam :( Tak mi przykro.. trzymam mocno mocno kciuki i wysyłam pozytywne mysli w strone sunieczki.[/QUOTE] dziekujemy za kciuki i pozytywne mysli-bardzo nam teraz tego trzeba.... Quote
lula2010 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 przed chwila doczytalam sie na watku elinki,ze za TM pobiegl dzis ANATOL ... [*]bardzo chory Pan bulwa....ciesze sie ,ze mialam mozliwosc wyglaskac Go i wycalowac w zeszla sobote..... Quote
lula2010 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Lula wrocila od weta zaopatrzona w antybiotyk i przeciw bolowy do niedzieli :-)temperatury malutka nie ma :-)brzusio(rana)nie opuchniety i ladnie sie goi:-)zjadla dzis drugi,maly posilek;siuuu i kooo na dworkach;po malu "dochodzi do siebie :-)wet powiedzial,ze wiecej zadnego skretu nie bedzie,bo Mala ma przyszyty zoladek!!!(ale do czego???jak???,nie znam sie na tym)w kazdym razie cala weto/przychodnia byla postawiona na nogi i wszyscy ratowali Lule :-)i tu szczegolny uklon w strone dr Konrada K.z lecznicy Fila na Grobli w Bydgoszczy:-) Quote
elinka Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) ............. Edited June 25, 2014 by elinka Quote
lula2010 Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 kolejna kontrola i juz ostatni antybiotyk w zastrzyku i ostatni przeciw bolowy:multi:temperatury Malutka nie ma,a cala klinika az huczy i zyje jej przypadkiem i faktem ,ze wyszla obronna lapa z niego :lol:,Lula powoli zaczyna broic z druga bulwa i dokuczac astuni(jak to przewodnik stada ma w zwyczaju) Quote
lula2010 Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 hm,nie dokonczylam wiadomosci.:cool3:..do poniedzialku ma dalej dostawac po 1/2 tabl Metronidazolu ;rana wyglada ladnie i sie goi ;:multi:jak bedzie nadal wszystko z Malutka ok, to w przyszly poniedzialek bedzie miala wyciagniete szwy :multi::multi: Quote
lula2010 Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Lula juz bez fartuszka ochraniajacego rane!:multi::multi:i zaraz lepiej sie chodzi dziewczynce :multi: Quote
agaga21 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 super, że już się ładnie goi :) buziaki dla niej i pozostałych mordeczek:loveu: Quote
Recommended Posts