Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z astka corki ok;tzn Arma ma nadwyrezona lape i zostala zaopatrzona na te okolicznosc w leki:-)zbadac dokladnie ,ba, nawet zmierzyc sobie goraczki nie dala :( i nie pomoglo paru dzielnych chlopa,bo u weta Arma szaleje ze strachu( od zawsze):( dostala tez leki i (nazw nie zapamietalam,jeden do odebrania u weta jutro)na posterylkowe nietrzymanie moczu :(cora podejrzewala Kenza/grzywke chinska) o sikanie w domu ,gdy oni z zieciem sa w pracy ,ale wczoraj zauwazyla,ze astka nie trzyma moczu:(

Posted

Ale świetne towarzystwo <3 Zazdraszczam normalnie :P
My tez mieszkalismy na poczatku w brygadzie Amstaff, buldog i kot, teraz jest tylko buldog, bo poprzedni zwierzyniec pozostał w Suwałkach.
Cudne Twoje psiaki wszystkie.

Posted

emdziolek napisał(a):
Ale świetne towarzystwo <3 Zazdraszczam normalnie :P
My tez mieszkalismy na poczatku w brygadzie Amstaff, buldog i kot, teraz jest tylko buldog, bo poprzedni zwierzyniec pozostał w Suwałkach.
Cudne Twoje psiaki wszystkie.

baardzo sie ciesze,ze moj zwierzyniec sie podoba,pozdrawiam:-)

Posted

troche z innej beczki i moze nie to forum ale....weszlam dzis na forum miau(czasem podczytuje kocie watki) i po przeczytaniu watku"Persica Belusia wrocila z adopcji po 5 latach.." a w ogole po obejrzeniu zdjec kotecki zryczalam sie jak bobr:( wyglada jak moja Niunia(TM) i tyle nieszczescia sie na nia zwalilo...:( ;gdyby nie moje 3 psice wzielabym ja do domu na zawsze.....

Posted

lula2010 napisał(a):
troche z innej beczki i moze nie to forum ale....weszlam dzis na forum miau(czasem podczytuje kocie watki) i po przeczytaniu watku"Persica Belusia wrocila z adopcji po 5 latach.." a w ogole po obejrzeniu zdjec kotecki zryczalam sie jak bobr:( wyglada jak moja Niunia(TM) i tyle nieszczescia sie na nia zwalilo...:( ;gdyby nie moje 3 psice wzielabym ja do domu na zawsze.....

straszne :(

na nietrzymanie moczu posterylkowe dobrze działa ponoć PROPALIN

Posted

u nas w Bydgoszczy takie wichury,ze w nocy wstalam zabrac do mieszkania z balkonu stol i krzesla;bulwy niechetnie wychodza na dworki ,bo oczka pelne piachu i lez przez ten wiatr :(

Posted

agaga21 napisał(a):
straszne :(

na nietrzymanie moczu posterylkowe dobrze działa ponoć PROPALIN

i ten syrop astce cory wet przepisal;dzis odbieraja go z lecznicy:-)

Posted

lula2010 napisał(a):
i ten syrop astce cory wet przepisal;dzis odbieraja go z lecznicy:-)

jeśli nie pomoże, to sprawdzę jak się nazywały tabletki, po których mojej etnie przeszło całkowicie popuszczanie.

Posted

agaga21 napisał(a):
jeśli nie pomoże, to sprawdzę jak się nazywały tabletki, po których mojej etnie przeszło całkowicie popuszczanie.

dziekuje, Arma dostaje go od wczoraj :-)

• 2 weeks later...
Posted

ockhama napisał(a):

obie bulwy byly z wizyta u Kotecki,ktora "spi " pod kamieniem juz prawie 2 lata:( a potem odpoczywaly w domu i niuchaly zapach swiatecznych potraw:) mala bulwa szybko wypoczela i zabrala sie za maskotki poza jej zasiegiem ;-)