lula2010 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='ockhama'] aniolek i Buba czuwaja nad Bekunia po przywiezieniu jej z kliniki po operacji :-) Quote
lula2010 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='agaga21']http://global.images10.fotosik.pl/1044/2a5dcaf1478d53e1.jpg ile pluszaków! u nas zostały by z nich tylko strzępy. pluszaki stale dokupuje w lumpikach,aczkolwiek sunie nie specjalnie je niszcza:-)jedynie Lula ma mordercze zapedy i je "morduje";-) Quote
lula2010 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='monia&nero']Cudne fotki!!!! http://images10.fotosik.pl/1044/1ec45bcbae26ab9b.jpg fajowa psiowa ekipa:loveu::loveu::loveu::loveu: Lula lata:lol::lol::lol::lol: http://images10.fotosik.pl/1044/24e4f54845bfcaf7.jpg tak ,sucza ekipa jest super,wyrozniaja sie w niej 2 "kabany";-)-czarny i bialy;-) ,a co do Luli-ona wszystko potrafi,wiec co tam dla niej fruwanie;-) Quote
lula2010 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Donvitow napisał(a):Fajne fotki. wiem,wiem;przeciez to moje dzieci sa:-) (maz nakrzyczal,ze nie moje tylko NASZE!):-) Quote
lula2010 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='ockhama']krakowski bullek... miejmy nadzieję że odzyska psychiczną i fizyczną stabilność. ale żeby myśleć pozytywnie trzeba mieć pozytywny nastrój - to na "odgonienie doła" pooglądamy foty ;) wielkie,wielkie dzieki:-)TY wiesz za co:-) buzka:-) Quote
lula2010 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 bulwy byly dzis na bardzo dlugim spacerku:-)nad Kanalem Bydgoskim,w parku,u kotecki Niuni[TM]i w lesie :-)szly bardzo dzielnie,popijaly wode po drodze,odpoczywaly wyciagniete "na zabke":-),po godzinnym odpoczynku wyszla na spacer cala trojka z seniorka na czele,ale spacer byl krotszy zze wzgledu na Bube:-)teraz cala trojka odpoczywa po pelnym wrazen dniu ,glosno chrapiac:-) Quote
agaga21 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 u nas też było szaleństwo wczoraj i dziś. psy chyba wiosnę poczuły :) Quote
lula2010 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 agaga21 napisał(a):u nas też było szaleństwo wczoraj i dziś. psy chyba wiosnę poczuły :) wiosna to cos wolno idzie(przynajmniej do Bydgoszczy),ale faktycznie-sunie stale "ciagnie "na dworki:-)nawet babcia chce spacerowac:-) Quote
lula2010 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 wczoraj pojechalismy na cmentarze i do sklepu,nie bylo nas ok 3 godzin ,a wdomku sajgon:(bulwy otworzyly sobie (ale jak?)szafke i rozszarpaly karton po butach,podklad ,nasikaly na to i dodatkowo jeszcze w lozku!!!!obstawiam,Beke,a poki co piore ,piore piore i zastanawiam sie kiedy "wyjde z siebie ".... Quote
ockhama Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='lula2010']wczoraj pojechalismy na cmentarze i do sklepu,nie bylo nas ok 3 godzin ,a wdomku sajgon:(bulwy otworzyly sobie (ale jak?)szafke i rozszarpaly karton po butach,podklad ,nasikaly na to i dodatkowo jeszcze w lozku!!!!obstawiam,Beke,a poki co piore ,piore piore i zastanawiam sie kiedy "wyjde z siebie ".... sie nie zastanawiaj :mad: lepiej ani z domu ani z siebie nie wychodź :diabloti: Quote
lula2010 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 hm,u nas jakas bardzo zimna ta WIOSNA:( ide z bulwami polem ,a tu nagle auto zajezdza nam droge,a z auta wysiada lysy ,lekko napakowany gosc i pyta sie ,czy moze zrobic zdjecia bulwom ,bo sliczne ,ze on ma chlopca-bulwiaka i pokazuje zdjecia psiaka w telefonie:-)przegadalismy chyba z pol godziny,pan wyglaskal bulwy i stwierdzil ,ze tej rasy w Bydgoszczy malo.... Quote
Donvitow Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 A co ty " pierzesz" ? Mam nadzieję że nie bulwy :(. Podryw na bulwę. Nie słyszałem :) Quote
lula2010 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Donvitow napisał(a):A co ty " pierzesz" ? Mam nadzieję że nie bulwy :(. Podryw na bulwę. Nie słyszałem :) hm,jak "wyjde z siebie "na widok psot i szkod poczynionych pod nasza nieobecnosc to moze i bulwy spiore(czytaj wypiore);-) ,poki co pralam koldre i takie tam inne lozkowe historie ,na ktore byly uprzejme wejsc i nasikac!!!:( co do podrywu na bulwe;-)lysy pan bardzo chcial zeby jego pan bulwa mial dzieci z ktoras z moich bulw,no bo" pani teraz sie wzieli za te bez papierow ,a znajomi by chcieli no i by psy byly by zadowolone",huknelam na pana i mam nadzieje ,ze glupie pomysly z glowy wybilam (az zawrocil zeby mi to zaproponowac i wtedy przyszlo mi do glowy ,ze cale te zdjecia i "gadka do wladka"to byl wstep do meritum sprawy{rozmnozenie bulwiakow}) no,ale sie rozpisalam:-) Quote
Donvitow Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Czyli dobrze " odczytałem" zamiary. Jednak "podryw". Lać , lać i patrzeć czy nikt nie widzi :)/ faceta nie bulwy.:)/ Quote
Oscar Patric Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 witamy się i miłego popołudnia życzymy:) Quote
lula2010 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 wczoraj bylismy u weta ,bo u Beki "wylazla "koncowka szwa;zostala wyjeta i juz jest ok:-)za tydzien kapiel "brudasko-smierdzielka";-) Quote
lula2010 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 wiem ,ze to nie na temat i ,ze nie ten watek ,ale jestem "zdolowana" swiezymi informacjami nt smierci malej Madzi z Sosnowca:(... Quote
Donvitow Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Takie " fajne" kary były- łamanie kołem, darcie pasami skóry, gotowanie w oleju. Komu to przeszkadzało.:( Quote
lula2010 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Donvitow napisał(a):Takie " fajne" kary były- łamanie kołem, darcie pasami skóry, gotowanie w oleju. Komu to przeszkadzało.:( czasem to sobie mysle ,ze niektore z nich moglyby wrocic ku przestrodze dla niektorych... Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 lula2010 napisał(a):wiem ,ze to nie na temat i ,ze nie ten watek ,ale jestem "zdolowana" swiezymi informacjami nt smierci malej Madzi z Sosnowca:(... ja też :( ale czułam,że tak może być że to nie był żaden wypadek ps. Całuski dla psiaków Quote
agaga21 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 lula2010 napisał(a):wiem ,ze to nie na temat i ,ze nie ten watek ,ale jestem "zdolowana" swiezymi informacjami nt smierci malej Madzi z Sosnowca:(... i ja od wczoraj wciąż o tym myślę. straszne, straszne! aż się boję, co będzie dalej, co jeszcze wyjdzie w "praniu". Quote
lula2010 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 bulwy byly wczoraj na dluuugim spacerku i odpoczywaja jeszcze dzis;-)a po spanku znow pojda na dworki ,bo zmeczone nie broja:-)martwie sie astka cory ,bo kuleje na tylna lapke,a juz raz miala operowane kolano :( ; wczoraj rano z zieciem na spacerze "poszla" jak burza na psa ,ktory biegal luzem i podbiegl do nich ;przy nas Arma nie kulala na lapine ,ale dzis lekko utyka...a wet ,ktory ja zna i ktoremu da podejsc bez przyspienia ,jutro.... Quote
Oscar Patric Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 miłego popołudnia życzymy i zdrówka dla dziewczynki :) :) Quote
lula2010 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 unikatowydiament napisał(a):miłego popołudnia życzymy i zdrówka dla dziewczynki :) :) dziekujemy,pozdrawiamy:-) Quote
Recommended Posts