Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bekunia ma wyjeta czesc szwow(reszta w czwartek,bo jeszcze jest maly obrzek):(;Lula -oczyszczone gruczoly,podany preparat na pasozyty wewnetrzne i zewnetrzne oraz zastrzyk przeciwswiadowy(podejrzenie o AZS) :(

Posted (edited)

monia&nero napisał(a):
Biedulka. Ach skąd te choróbska się biorą i dlaczego atakują nasze psiaki? A to juz pewne?

trzeba by robic testy na alergie jak u ludzi;zawsze tak z Lula jest ,ze nastepuje swiad skory przed lub po cieczce o ile kwitna lub byly koszone trawy,wiosna...nuzenca i inne wykluczono,ostatnio bylo juz ok po pczyszczeniu gruczolow okoloodbytowych;pokarm Lula dostaje dla alergikow;czekamy teraz na 3 cieczke ,po ktorej mala zaraz sterylizujemy:-)

Edited by lula2010
Posted

Beka miala dzis usuniete ostatnie szwy:-)Lula musi byc obserwowana ,bo zrobila sie bardzo osowiala,nie broi jak dawniej ,ale na dzien dzisiejszy jest ok:-)gdybysmy zauwazyli cos niepokojacego -zaraz do weta

Posted

[quote name='lula2010']kompletnie zdolowalo mnie wydarzenie o pobitym bestialsko bullku w Krakowie..:( ;poza tym we wtorek odeszly 3 psiaki,ktore "znalam"z dogo....:(

krakowski bullek... miejmy nadzieję że odzyska psychiczną i fizyczną stabilność.

ale żeby myśleć pozytywnie trzeba mieć pozytywny nastrój - to na "odgonienie doła" pooglądamy foty ;)

Posted

lula2010 napisał(a):
kompletnie zdolowalo mnie wydarzenie o pobitym bestialsko bullku w Krakowie..:( ;poza tym we wtorek odeszly 3 psiaki,ktore "znalam"z dogo....:(

wiem co czujesz od kilku dniu chodzę struta bo ostatnio coraz gorzej znoszę każdą informację o bestialstwie wobec psów a jest go tak ogromnie dużo...:( :( :( :(