monia&nero Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Jesteśmy z Tobą. Myślimy żeby było dobrze! Trzymamy kciuki mocno!!! Po operacji Beka będzie zdrowa i już zawsze szczęśliwa z Tobą!!! Quote
agaga21 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 to faktycznie kiepsko, że wszystko się nawarstwiło. mam nadzieję, że macie dobrego weta, który sobie ze wszystkim poradzi a niunia odzyska szybko siły. Quote
lula2010 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 z tego wszystkiego zapomnialam napisac ,ze pieskowi potraconemu na pasach u mnie przed blokiem jakis czas temu, wet zlozyl zlamana lapke,po paru dniach w klinice zawieziono go do schroniska,gdzie beda mu szukac nowego domu,jak nikt sie nie zglosi po niego:-) Quote
lula2010 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Maupa4']Lula - trzymamy kciuki.[/QUOTE] zacisniete kciuki byly nam bardzo potrzebne:-) Quote
Maupa4 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='lula2010']zacisniete kciuki byly nam bardzo potrzebne:-)[/QUOTE] Pisz - wszystko ok ? Quote
lula2010 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 (edited) Bekunia juz po operacji:-)zawiezlismy ja przed 17-a,czekalismy az ja przygotuja do zabiegu i zgodnie z zaleceniem weta bylismy po 19-ej po malutka;teraz spi w swoim domku:-);wet mowil ,ze bylo ciezko,bo w brzuszku sajgon:( ;narzady poskrecane ,poprzyrastane do siebie np macica do pecherza....i bzdura ,ze mala rodzila 2x..,bo nie miala nawet wyciagnietych szwow(zwyklej zylki wedkarskiej?):mad: po poprzednich cesarkach i te zmacerowana skore wraz z zylka? wet usunal;wg weta wszystko powinno byc dobrze:-)operowala ja dr OlGA z lecznicy Fila,ktora nazywamy "ciocia"naszych dziewczynek,bo ma wspaniale podejscie do naszych siostr i braci mniejszych:-) Edited February 20, 2013 by lula2010 Quote
Maupa4 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 To - ufff ... A jak wet powiedział ze będzie dobrze to musi byc dobrze. Nie ma innej opcji. A Beka niech odsypia. Quote
elinka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) ............. Edited June 25, 2014 by elinka Quote
Donvitow Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Czekamy na " serwis informacyjny". Ale oczywiście tylko na dobre wieści :) Quote
monia&nero Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='lula2010']Bekunia juz po operacji:-)zawiezlismy ja przed 17-a,czekalismy az ja przygotuja do zabiegu i zgodnie z zaleceniem weta bylismy po 19-ej po malutka;teraz spi w swoim domku:-);wet mowil ,ze bylo ciezko,bo w brzuszku sajgon:( ;narzady poskrecane ,poprzyrastane do siebie np macica do pecherza....i bzdura ,ze mala rodzila 2x..,bo nie miala nawet wyciagnietych szwow po poprzednich cesarkach i te zmacerowana skore wraz z nitkami wet usunal;wg weta wszystko powinno byc dobrze:-)operowala ja dr OlGA z lecznicy Fila,ktora nazywamy "ciocia"naszych dziewczynek,bo ma wspaniale podejscie do naszych siostr i braci mniejszych:-)[/QUOTE] Skoro wet potwierdził, że musi być dobrze to będzie tylko dobrze :multi::multi::multi:Dużo głasków i buziaczków dla Bekuni! Pod troskliwą opieka Lula szybko wrócisz do formy maleńka! Quote
lula2010 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 wiesci (mam nadzieje ,ze tylko dobre )beda jak wrocimy z Bekunia od weta(kontrola):-)Mala slaba ,ale siu i koo na dworkach zrobila(stala pod drzwiami,gotowa do wyjscia,a raczej zniesienia z 2 p):-)wziekuje WSZYSTKIM za kciuki i wsparcie:-) Quote
lula2010 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Bekunia juz po wizycie u weta:-)nie ma temp,po wyjeciu weflona z lapki duzo lepiej chodzi,zaopatrzona na 24h w antybiotyk i przeciw bolowe o przedluzonym dzialaniu,antybiotyk na dalsze 5 dni i do weta dopiero 10.03 na zdjecie szwow:-)no chyba zeby cos zlego sie zadzialo(ale wg weta nic sie nie zdarzy)to tel i jazda do lecznicy;bekunia ma taki apetyt ,ze konia z kopytami by zjadla:-) Quote
ania shirley Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='lula2010']bekunia ma taki apetyt ,ze konia z kopytami by zjadla:-)[/QUOTE] Będzie dobrze!! Już jest!!;) Quote
Donvitow Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 No to żeby się nie denerwować i czymś ręce zająć możesz robić foty i je wstawiać. Quote
monia&nero Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Donvitow']No to żeby się nie denerwować i czymś ręce zająć możesz robić foty i je wstawiać.[/QUOTE] Popieram :) :) Super że Bekunia czuje się dobrze:multi::multi::multi: Quote
lula2010 Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='monia&nero']Popieram :) :) Super że Bekunia czuje się dobrze:multi::multi::multi:[/QUOTE] foty sa robione na biezaco,Bekunia nie schodzi z kolan i nie daje nic w domu zrobic!moja biala Ksiezniczka:-) Quote
monia&nero Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 to jak Bekunia pozwoli to wstawiaj foteczki :) :) :) Quote
agaga21 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 najgorsze za wami. mała szybko wydobrzeje i za kilka dni zapomnicie o wszystkim :) Quote
monia&nero Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jak dziś czuje się Bekunia? A Lula opiekuje się Bekunią? Pozdrawiam Quote
KASIA&TOSIA Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ciesze się że Bekunia dobrzeje:multi::multi::multi: Quote
Patik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Również się cieszymy i dalej trzymamy kciuki :) Quote
Recommended Posts