Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tego wszystkiego zapomnialam napisac ,ze pieskowi potraconemu na pasach u mnie przed blokiem jakis czas temu, wet zlozyl zlamana lapke,po paru dniach w klinice zawieziono go do schroniska,gdzie beda mu szukac nowego domu,jak nikt sie nie zglosi po niego:-)

Posted (edited)

Bekunia juz po operacji:-)zawiezlismy ja przed 17-a,czekalismy az ja przygotuja do zabiegu i zgodnie z zaleceniem weta bylismy po 19-ej po malutka;teraz spi w swoim domku:-);wet mowil ,ze bylo ciezko,bo w brzuszku sajgon:( ;narzady poskrecane ,poprzyrastane do siebie np macica do pecherza....i bzdura ,ze mala rodzila 2x..,bo nie miala nawet wyciagnietych szwow(zwyklej zylki wedkarskiej?):mad: po poprzednich cesarkach i te zmacerowana skore wraz z zylka? wet usunal;wg weta wszystko powinno byc dobrze:-)operowala ja dr OlGA z lecznicy Fila,ktora nazywamy "ciocia"naszych dziewczynek,bo ma wspaniale podejscie do naszych siostr i braci mniejszych:-)

Edited by lula2010
Posted

[quote name='lula2010']Bekunia juz po operacji:-)zawiezlismy ja przed 17-a,czekalismy az ja przygotuja do zabiegu i zgodnie z zaleceniem weta bylismy po 19-ej po malutka;teraz spi w swoim domku:-);wet mowil ,ze bylo ciezko,bo w brzuszku sajgon:( ;narzady poskrecane ,poprzyrastane do siebie np macica do pecherza....i bzdura ,ze mala rodzila 2x..,bo nie miala nawet wyciagnietych szwow po poprzednich cesarkach i te zmacerowana skore wraz z nitkami wet usunal;wg weta wszystko powinno byc dobrze:-)operowala ja dr OlGA z lecznicy Fila,ktora nazywamy "ciocia"naszych dziewczynek,bo ma wspaniale podejscie do naszych siostr i braci mniejszych:-)[/QUOTE]
Skoro wet potwierdził, że musi być dobrze to będzie tylko dobrze :multi::multi::multi:Dużo głasków i buziaczków dla Bekuni! Pod troskliwą opieka Lula szybko wrócisz do formy maleńka!

Posted

wiesci (mam nadzieje ,ze tylko dobre )beda jak wrocimy z Bekunia od weta(kontrola):-)Mala slaba ,ale siu i koo na dworkach zrobila(stala pod drzwiami,gotowa do wyjscia,a raczej zniesienia z 2 p):-)wziekuje WSZYSTKIM za kciuki i wsparcie:-)

Posted

Bekunia juz po wizycie u weta:-)nie ma temp,po wyjeciu weflona z lapki duzo lepiej chodzi,zaopatrzona na 24h w antybiotyk i przeciw bolowe o przedluzonym dzialaniu,antybiotyk na dalsze 5 dni i do weta dopiero 10.03 na zdjecie szwow:-)no chyba zeby cos zlego sie zadzialo(ale wg weta nic sie nie zdarzy)to tel i jazda do lecznicy;bekunia ma taki apetyt ,ze konia z kopytami by zjadla:-)

Posted

[quote name='Donvitow']No to żeby się nie denerwować i czymś ręce zająć możesz robić foty i je wstawiać.[/QUOTE]
Popieram :) :)
Super że Bekunia czuje się dobrze:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='monia&nero']Popieram :) :)
Super że Bekunia czuje się dobrze:multi::multi::multi:[/QUOTE]

foty sa robione na biezaco,Bekunia nie schodzi z kolan i nie daje nic w domu zrobic!moja biala Ksiezniczka:-)