KASIA&TOSIA Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Fantastyczne stadko:))) najbardziej podobają mi się fotki z wyrek:))) pozdrawiam cieplutko:))) Quote
Oscar Patric Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 no i gdzie niby psiaki mają byc jak nie na łóżku,one zawsze wiedza co jest najllepsze:) mizianki zasyłamy:) Quote
lula2010 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='unikatowydiament']no i gdzie niby psiaki mają byc jak nie na łóżku,one zawsze wiedza co jest najllepsze:) mizianki zasyłamy:)[/QUOTE] taak,w wybieraniu miejsc do spania sa najlesze ;-) Quote
lula2010 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='KASIA&TOSIA']Fantastyczne stadko:))) najbardziej podobają mi się fotki z wyrek:))) pozdrawiam cieplutko:)))[/QUOTE] hm,wiem ,ze sa fantastyczne;-),dziekujemy za pozdrowienia:-) Quote
lula2010 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 a u nas zmartwienie....zauwazylam u bialej bulwy(tej po przejsciach) brazowy wyplyw z pochwy...pedem do weta,badania,usg i mamy ropne zapalenie macicy:( ,7 dni antybiotyk,usg i sterylizacja....uswiadomilam sobie wlasnie jak malo o niej wiemy....podobno szczenieta miala ostatni raz we wrzesniu 2011...a wszystkie mioty przez cesarke:( ...oby wszystko z nia bylo dobrze... Quote
monia&nero Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='lula2010']a u nas zmartwienie....zauwazylam u bialej bulwy(tej po przejsciach) brazowy wyplyw z pochwy...pedem do weta,badania,usg i mamy ropne zapalenie macicy:( ,7 dni antybiotyk,usg i sterylizacja....uswiadomilam sobie wlasnie jak malo o niej wiemy....podobno szczenieta miala ostatni raz we wrzesniu 2011...a wszystkie mioty przez cesarke:( ...oby wszystko z nia bylo dobrze...[/QUOTE] Biedulka :( Trzymamy mocno kciuki i łapki za jej zdrówko!!!!! Quote
lula2010 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 dziekuje za kciuki...tak bardzo sie o nia martwie i jak zwykle jestem panikara,ale zawsze tak ze mna jest,jesli chodzi ,o ktoras z moich dziewczynek,a ta bieda tyle w zyciu juz przeszla....:( Quote
monia&nero Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 nie dziwię Ci się że się denerwujesz ja też bardzo przeżywałam kastrację i skrócenie podniebienia u Nero. Ale przesyłam Ci mnóstwo pozytywnych myśli! Będzie dobrze!!!!!! Kiedy zabieg? Quote
bira Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Matko... Ale sie porobilo. Trzymam kciuki za zdrowko sunki :-) Quote
agaga21 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 trzymam kciuki. na pewno wszystko będzie dobrze! ja też bardzo denerwuję się przed każdym zabiegiem moich psów. Quote
Donvitow Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 W tej chwili to jest podstawowy zabieg. Dobry wet radzi sobie raz-dwa. Nie masz czym się martwić. A sunia już następnego dnia będzie fajna a po dwu dniach zapomni./ trzymaj się i nie panikuj/ Quote
Patik Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witamy! i również trzymamy kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze. Quote
KASIA&TOSIA Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia Quote
lula2010 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Dziekuje WAM WSZYSTKIM za cieple slowa:-)wet wczoraj zdecydowal o 7-o dniowej kuracji antybiotykiem,potem badania ,usg i sterylizacja;Beka nie ma temperatury,pije znacznie mniej a ropa wyplywa ,no i caly dzien nie schodzi mi z kolan:-) Quote
Patik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ale z dnia na dzień na pewno będzie coraz lepiej, dziewczynka na pewno jest silna;) Quote
lula2010 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 w poniedzialek jedziemy z Beka do weta(kontrola)i zaraz napisze co dalej z malutka:-)mnie teraz wydaje sie ,ze zaczela sie cieczka,zobaczymy Quote
monia&nero Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 czekamy na wieści. Wymiziaj Bekę i wycałuj jej cudną mordeczkę! Quote
lula2010 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='monia&nero']czekamy na wieści. Wymiziaj Bekę i wycałuj jej cudną mordeczkę![/QUOTE] caly czas ja miziam i caluje ,bo to przylepa,ktora nie schodzi z kolan(podobnie jak mlodsza bulwa):-)maz juz juz z lekka zly i mowi ,ze jest mniej miziany niz sunie;-) Quote
elinka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) ............. Edited June 25, 2014 by elinka Quote
lula2010 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 wiesci raczej nieciekawe....usg pokazalo nowe nacieki z ropa i endometrioze....nalozyla sie cieczka...antybiotyk nie zadzialal ,wiec w czwartek o 17 -ej Beka ma operacje...trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze...my ani weci tak naprawde nic o suni nie wiemy,tyle,ze rodzila przez cesarke ,ostatni raz we wrzesniu 2011...nie wiemy co tak naprawde mala ma "w srodku"...wet mowil ,ze trzeba bedzie podac cos hamujacego krwawienie ale z nerwow zapomnialam...do czwartku rana Beka ma dostawac antybiotyk... Quote
monia&nero Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:Trzymamy mocno!!! Musi być dobrze innej opcji nie ma! Quote
lula2010 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 wiesci nie ciekawe...usg pokazalo nowe ogniska z ropa i endometrioze....doszla cieczka...antybiotyk nie zadzialal ,wiec w czwartek o 17-ej Beka ma operacje...musi dostac jakis lek zmniejszajacy krwawienie ale zapomnialam nazwy z nerwow..trzymajcie prosze kciuki... Quote
Recommended Posts