Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']no i gdzie niby psiaki mają byc jak nie na łóżku,one zawsze wiedza co jest najllepsze:)

mizianki zasyłamy:)[/QUOTE]

taak,w wybieraniu miejsc do spania sa najlesze ;-)

Posted

[quote name='KASIA&TOSIA']Fantastyczne stadko:))) najbardziej podobają mi się fotki z wyrek:))) pozdrawiam cieplutko:)))[/QUOTE]

hm,wiem ,ze sa fantastyczne;-),dziekujemy za pozdrowienia:-)

Posted

a u nas zmartwienie....zauwazylam u bialej bulwy(tej po przejsciach) brazowy wyplyw z pochwy...pedem do weta,badania,usg i mamy ropne zapalenie macicy:( ,7 dni antybiotyk,usg i sterylizacja....uswiadomilam sobie wlasnie jak malo o niej wiemy....podobno szczenieta miala ostatni raz we wrzesniu 2011...a wszystkie mioty przez cesarke:( ...oby wszystko z nia bylo dobrze...

Posted

[quote name='lula2010']a u nas zmartwienie....zauwazylam u bialej bulwy(tej po przejsciach) brazowy wyplyw z pochwy...pedem do weta,badania,usg i mamy ropne zapalenie macicy:( ,7 dni antybiotyk,usg i sterylizacja....uswiadomilam sobie wlasnie jak malo o niej wiemy....podobno szczenieta miala ostatni raz we wrzesniu 2011...a wszystkie mioty przez cesarke:( ...oby wszystko z nia bylo dobrze...[/QUOTE]
Biedulka :( Trzymamy mocno kciuki i łapki za jej zdrówko!!!!!

Posted

dziekuje za kciuki...tak bardzo sie o nia martwie i jak zwykle jestem panikara,ale zawsze tak ze mna jest,jesli chodzi ,o ktoras z moich dziewczynek,a ta bieda tyle w zyciu juz przeszla....:(

Posted

W tej chwili to jest podstawowy zabieg. Dobry wet radzi sobie raz-dwa. Nie masz czym się martwić. A sunia już następnego dnia będzie fajna a po dwu dniach zapomni./ trzymaj się i nie panikuj/

Posted

Dziekuje WAM WSZYSTKIM za cieple slowa:-)wet wczoraj zdecydowal o 7-o dniowej kuracji antybiotykiem,potem badania ,usg i sterylizacja;Beka nie ma temperatury,pije znacznie mniej a ropa wyplywa ,no i caly dzien nie schodzi mi z kolan:-)

Posted

[quote name='monia&nero']czekamy na wieści. Wymiziaj Bekę i wycałuj jej cudną mordeczkę![/QUOTE]

caly czas ja miziam i caluje ,bo to przylepa,ktora nie schodzi z kolan(podobnie jak mlodsza bulwa):-)maz juz juz z lekka zly i mowi ,ze jest mniej miziany niz sunie;-)

Posted

wiesci raczej nieciekawe....usg pokazalo nowe nacieki z ropa i endometrioze....nalozyla sie cieczka...antybiotyk nie zadzialal ,wiec w czwartek o 17 -ej Beka ma operacje...trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze...my ani weci tak naprawde nic o suni nie wiemy,tyle,ze rodzila przez cesarke ,ostatni raz we wrzesniu 2011...nie wiemy co tak naprawde mala ma "w srodku"...wet mowil ,ze trzeba bedzie podac cos hamujacego krwawienie ale z nerwow zapomnialam...do czwartku rana Beka ma dostawac antybiotyk...

Posted

wiesci nie ciekawe...usg pokazalo nowe ogniska z ropa i endometrioze....doszla cieczka...antybiotyk nie zadzialal ,wiec w czwartek o 17-ej Beka ma operacje...musi dostac jakis lek zmniejszajacy krwawienie ale zapomnialam nazwy z nerwow..trzymajcie prosze kciuki...