Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i... czekamy na dalsze foto-relacje ;)

i żeby nie było :razz: wrzuciłam na wątek wszystko co dostałam - Krystyno nie chomikuj dawaj jeszcze foty :mad:

oby takich normalnych, prawdziwych i budujących wątków na tym forum było jak najwięcej...

Posted

[quote name='Donvitow']Fajniaste foty.
Babunia dostojna a bulwy słodko gapkowate.[/QUOTE]
hm,wiem;-)babunia to super sunia:-)pokochalam ja 12-lat temu,kiedy owczesny chlopak corki ja przynosl;a Nata(corka)musiala sobie kupic innego psa jak sie wyprowadzala,bo Foxi(Buby)nie dostala....:-)

Posted

[quote name='monia&nero']Witam :lol:Wpadam z rewizytą! Super to Twoje stadko! W jakim wieku są Twoje bulwinki? Będę chętnie zaglądać do Twoich psiaków. Pozdrawiam[/QUOTE]

ciemna bulwa (Lula) w czerwcu skonczy 2 lata;jest z nami od szczeniulka ;biala bulwa(Beka)po przejsciach ,jest u nas troche ponad miesiac,we wrzesniu skonczy 5 lat;mieszkala w kojcu na slomie i rodzila maluszki ,babunia TTB to nasza 12-letnia rezydentka,jest z nami od szczeniulka,jak trzeba to skarci obie bulwy;byla jeszcze popielata persica Niunia(TM) i to ona rzadzila w domu:-)