Incia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Zapraszam na bazarek dla dwóch świętokrzyskich bid: http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21 Quote
Alla Chrzanowska Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Przelałam daklarację stałą za lipiec za Rudzię i Wierę. Jeśli sytuacja finnsowa Wiery jest zadowalająca, to te 20,00 zł proszę przeznaczyć dla Rudzi na operację. Quote
Kejciu Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 NIETYPOWY - BO RYBKOWY!!! Bazarek dla Rudzi - na operację oka - http://www.dogomania.pl/forum/threads/228944-Nietypowy-bo-rybkowy!!!Dla-Rudzi-na-operację-oka-do-10-07?p=19315979#post19315979 Quote
bric-a-brac Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):Przelałam daklarację stałą za lipiec za Rudzię i Wierę. Jeśli sytuacja finnsowa Wiery jest zadowalająca, to te 20,00 zł proszę przeznaczyć dla Rudzi na operację. Dzięki, Allu. Póki co dopisałam do Wiery, bo tam jeszcze bazarki nierozliczone i się nie wyklarowała sytuacja finansowa ;) Jak zostanie tam nadwyżka, i tak trafi tu do rozliczenia Rudzi ;) Quote
bric-a-brac Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Melduję, że rozliczenie Wiery zamknęłam, to co zostało przepisałam tu do Rudzi. Dopisałam też wpływ z bazarku jednego. Bipek miał opłacony tydzień czerwca, którego nie przemieszkał. Natomiast Wiera miała nieopłacony tydzień czerwcowy, zanim poszła do DS. Więc nie mieszam już w rozliczeniu, bo to się wyrównuje mniej więcej. Quote
bric-a-brac Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Wpłynęło od Annaa4 150zł! Bardzo, bardzo dziękujemy za tak dużą pomoc! :Rose: :multi: Quote
UlaFeta Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Incia']Wysłałam 20 zł dla Rudzi, za lipiec.[/QUOTE] Bardzo dziekujemy:modla: Quote
bric-a-brac Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Dopisałam do rozliczenia deklarację Inci oraz mimiś z dodatkiem ;) Dziękujemy! :iloveyou: Odjęłam z rozliczenia 12zł za fiprex Rudzi oraz za badanie krwi 65zł. Rudzia jest śliczną sunią. Jest skoczna, co mnie zaskoczyło, bo wyobrażałam ją sobie jako psa - jakby to ująć - przypodłogowego :lol: Jest skoczna jak kangur. Faktycznie ma ładne futro, choć nie dotykałam, bo była w kojcu. Ale widać, że jest mięciutka. Fajna sunia :) Quote
UlaFeta Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='bric-a-brac']Dopisałam do rozliczenia deklarację Inci oraz mimiś z dodatkiem ;) Dziękujemy! :iloveyou: Odjęłam z rozliczenia 12zł za fiprex Rudzi oraz za badanie krwi 65zł. Rudzia jest śliczną sunią. Jest skoczna, co mnie zaskoczyło, bo wyobrażałam ją sobie jako psa - jakby to ująć - przypodłogowego :lol: Jest skoczna jak kangur. Faktycznie ma ładne futro, choć nie dotykałam, bo była w kojcu. Ale widać, że jest mięciutka. Fajna sunia :)[/QUOTE] No prosze,do miasta sie przybylo:crazyeye: Quote
Aleksa. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 A dajcie pokój. :D Czekałam na wakacje, cieszę się bardzo że mam wolne, ale nudzi mi się... spędzam dużo czasu przy kompie.. aż dzisiaj mnie naszło że może do jakiejś pracy pójdę.:evil_lol: jednak nic nie znalazłam:mdleje: bric, tak Rudzia ma fajną miękką sierść :loveu: Quote
paulina02 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Sory http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-Pies-z-lasu-przywi%C4%85zana-do-drzewa-pilna-operacja-i-dom-Daj-jej-szanse Quote
bric-a-brac Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 (edited) [quote name='UlaFeta']No prosze,do miasta sie przybylo:crazyeye: Do "rezydencji" jechałam ;) Do Pauli tylko przelotem przy okazji ;) [quote name='Aleksandra95']A dajcie pokój. :-D Czekałam na wakacje, cieszę się bardzo że mam wolne, ale nudzi mi się... Na nudę polecam robienie ogłoszeń :evil_lol: Albo spacery ze znajdami :lol: Albo jedno i drugie ;) Dopisałam 70zł do rozliczenia z bazarku cegiełkowego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228865-Cegie%C5%82kowy-na-Rudzi%C4%99-Oczko-chore-trzeba-operowa%C4%87-DT-taniutki-Do-4-07 Edited July 5, 2012 by bric-a-brac Quote
paula82 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Przesłałam wczoraj wyniki badań krwi Rudzi do dr. Garncarza, dzisiaj mają skonsultowac i zadzwonic do mnie z informacją, kiedy operacja bedzie. Bric, aż żałuje, że jej nie puściłam z kojca przy Tobie, byś pogłaskała, pomiziała, tylko Kaktus by Cie podrapał ;) bo ona skacze bardzo na ludzi. Rudzia natomiast ze szcześcia w kojcu podskakuje, ale na człowieka nie skacze, cieszy sie na czterech łapakach. A futerkiem na dniu ziemi wszyscy si zachwycali, że takie mieciutkie, puszyste, delikatne jak u kota. Quote
Aleksa. Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 nudy, nudą ale siedzieć przy kopie w wakacje.. :roll: Quote
UlaFeta Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Bric do "rezydencji" oplulam monitor:mdleje: Troche posmiece;Paula czy pekinka przyjechala do Warszawy? Quote
bric-a-brac Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Ula ;) Coś mi się obiło, że plaskacz chyba w weekend jedzie, ale mogłam coś pokręcić, bo moja pamięć zawodną. Ciekawe czy dr Garncarz się odzywał. Quote
UlaFeta Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='bric-a-brac']Ula ;) Coś mi się obiło, że plaskacz chyba w weekend jedzie, ale mogłam coś pokręcić, bo moja pamięć zawodną. Ciekawe czy dr Garncarz się odzywał.[/QUOTE] Miala przyjechac miedzy 1-3 lipca to pytam,bo Paula sie nie odzywa. Wyobraz sobie,ze nowy Pan taki sam jak sunia.:lol:Plaskacz.Jego zona tak powiedziala. :eviltong: Quote
paula82 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Mitusia jutro ma byc. Przez te upały i zepsutą klimatyzacje w samochodzie trzeba było odwlec troch w czasie. Dzwoniłam do nowej pani Mitusi, są super szcześliwi, pani uszyła i wyszyła specjalnie dla Mitusi mieciutkie podusie. Wszystko czeka już gotowe na przyjecie suńki. Szkoda tylko, że nikt oprócz Ani nie dołożył grosza na sterylke, która i tak nie była bardzo droga. Pies mocno w typie rasy, a zainteresowanie żadne. Smutne to troche. ...ale dom dla Mitusi super jest... :D Quote
UlaFeta Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='paula82']Mitusia jutro ma byc. Przez te upały i zepsutą klimatyzacje w samochodzie trzeba było odwlec troch w czasie. Dzwoniłam do nowej pani Mitusi, są super szcześliwi, pani uszyła i wyszyła specjalnie dla Mitusi mieciutkie podusie. Wszystko czeka już gotowe na przyjecie suńki. Szkoda tylko, że nikt oprócz Ani nie dołożył grosza na sterylke, która i tak nie była bardzo droga. Pies mocno w typie rasy, a zainteresowanie żadne. Smutne to troche. ...ale dom dla Mitusi super jest... :D[/QUOTE] Zapomnialam napisac,ze w domu jest papuga.:lol:Byla bardzo zzyta z poprzednim psem. Ciekawe co Mitusia na to:cool3:. Quote
paula82 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='UlaFeta']Zapomnialam napisac,ze w domu jest papuga.:lol:Byla bardzo zzyta z poprzednim psem. Ciekawe co Mitusia na to:cool3:.[/QUOTE] tak, a papuga podobno nauczyła sie szczekac od poprzedniego psiaka i bardzo za psim towarzystwem teskni. :D a co Mitusia na papuge? ona to cieszy sie do wszystkich i wszystkiego, nie jest typowym przedstawicielem rasy, jest super miziasta, grzeczna, wesoła. a ze zlych wieści w transporcie ok. 60 km od Warszawy zepsuł sie samochód, czkają teraz na pomoc drogowa, koszmar jakis :( Quote
bric-a-brac Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Rudzia ma dziś operację, chyba właśnie teraz. Quote
Recommended Posts