Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Przelałam daklarację stałą za lipiec za Rudzię i Wierę. Jeśli sytuacja finnsowa Wiery jest zadowalająca, to te 20,00 zł proszę przeznaczyć dla Rudzi na operację.

Dzięki, Allu. Póki co dopisałam do Wiery, bo tam jeszcze bazarki nierozliczone i się nie wyklarowała sytuacja finansowa ;) Jak zostanie tam nadwyżka, i tak trafi tu do rozliczenia Rudzi ;)

Posted

Melduję, że rozliczenie Wiery zamknęłam, to co zostało przepisałam tu do Rudzi. Dopisałam też wpływ z bazarku jednego.
Bipek miał opłacony tydzień czerwca, którego nie przemieszkał. Natomiast Wiera miała nieopłacony tydzień czerwcowy, zanim poszła do DS. Więc nie mieszam już w rozliczeniu, bo to się wyrównuje mniej więcej.

Posted

Dopisałam do rozliczenia deklarację Inci oraz mimiś z dodatkiem ;) Dziękujemy! :iloveyou:
Odjęłam z rozliczenia 12zł za fiprex Rudzi oraz za badanie krwi 65zł.
Rudzia jest śliczną sunią. Jest skoczna, co mnie zaskoczyło, bo wyobrażałam ją sobie jako psa - jakby to ująć - przypodłogowego :lol: Jest skoczna jak kangur. Faktycznie ma ładne futro, choć nie dotykałam, bo była w kojcu. Ale widać, że jest mięciutka. Fajna sunia :)

Posted

[quote name='bric-a-brac']Dopisałam do rozliczenia deklarację Inci oraz mimiś z dodatkiem ;) Dziękujemy! :iloveyou:
Odjęłam z rozliczenia 12zł za fiprex Rudzi oraz za badanie krwi 65zł.
Rudzia jest śliczną sunią. Jest skoczna, co mnie zaskoczyło, bo wyobrażałam ją sobie jako psa - jakby to ująć - przypodłogowego :lol: Jest skoczna jak kangur. Faktycznie ma ładne futro, choć nie dotykałam, bo była w kojcu. Ale widać, że jest mięciutka. Fajna sunia :)[/QUOTE]
No prosze,do miasta sie przybylo:crazyeye:

Posted

A dajcie pokój. :D Czekałam na wakacje, cieszę się bardzo że mam wolne, ale nudzi mi się...
spędzam dużo czasu przy kompie.. aż dzisiaj mnie naszło że może do jakiejś pracy pójdę.:evil_lol: jednak nic nie znalazłam:mdleje:

bric, tak Rudzia ma fajną miękką sierść :loveu:

Posted (edited)

[quote name='UlaFeta']No prosze,do miasta sie przybylo:crazyeye:
Do "rezydencji" jechałam ;) Do Pauli tylko przelotem przy okazji ;)

[quote name='Aleksandra95']A dajcie pokój. :-D Czekałam na wakacje, cieszę się bardzo że mam wolne, ale nudzi mi się...
Na nudę polecam robienie ogłoszeń :evil_lol: Albo spacery ze znajdami :lol: Albo jedno i drugie ;)

Dopisałam 70zł do rozliczenia z bazarku cegiełkowego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228865-Cegie%C5%82kowy-na-Rudzi%C4%99-Oczko-chore-trzeba-operowa%C4%87-DT-taniutki-Do-4-07

Edited by bric-a-brac
Posted

Przesłałam wczoraj wyniki badań krwi Rudzi do dr. Garncarza, dzisiaj mają skonsultowac i zadzwonic do mnie z informacją, kiedy operacja bedzie.
Bric, aż żałuje, że jej nie puściłam z kojca przy Tobie, byś pogłaskała, pomiziała, tylko Kaktus by Cie podrapał ;) bo ona skacze bardzo na ludzi. Rudzia natomiast ze szcześcia w kojcu podskakuje, ale na człowieka nie skacze, cieszy sie na czterech łapakach. A futerkiem na dniu ziemi wszyscy si zachwycali, że takie mieciutkie, puszyste, delikatne jak u kota.

Posted

[quote name='bric-a-brac']Ula ;)

Coś mi się obiło, że plaskacz chyba w weekend jedzie, ale mogłam coś pokręcić, bo moja pamięć zawodną.

Ciekawe czy dr Garncarz się odzywał.[/QUOTE]

Miala przyjechac miedzy 1-3 lipca to pytam,bo Paula sie nie odzywa.
Wyobraz sobie,ze nowy Pan taki sam jak sunia.:lol:Plaskacz.Jego zona tak powiedziala. :eviltong:

Posted

Mitusia jutro ma byc. Przez te upały i zepsutą klimatyzacje w samochodzie trzeba było odwlec troch w czasie. Dzwoniłam do nowej pani Mitusi, są super szcześliwi, pani uszyła i wyszyła specjalnie dla Mitusi mieciutkie podusie. Wszystko czeka już gotowe na przyjecie suńki. Szkoda tylko, że nikt oprócz Ani nie dołożył grosza na sterylke, która i tak nie była bardzo droga. Pies mocno w typie rasy, a zainteresowanie żadne. Smutne to troche.
...ale dom dla Mitusi super jest... :D

Posted

[quote name='paula82']Mitusia jutro ma byc. Przez te upały i zepsutą klimatyzacje w samochodzie trzeba było odwlec troch w czasie. Dzwoniłam do nowej pani Mitusi, są super szcześliwi, pani uszyła i wyszyła specjalnie dla Mitusi mieciutkie podusie. Wszystko czeka już gotowe na przyjecie suńki. Szkoda tylko, że nikt oprócz Ani nie dołożył grosza na sterylke, która i tak nie była bardzo droga. Pies mocno w typie rasy, a zainteresowanie żadne. Smutne to troche.
...ale dom dla Mitusi super jest... :D[/QUOTE]
Zapomnialam napisac,ze w domu jest papuga.:lol:Byla bardzo zzyta z poprzednim psem.
Ciekawe co Mitusia na to:cool3:.

Posted

[quote name='UlaFeta']Zapomnialam napisac,ze w domu jest papuga.:lol:Byla bardzo zzyta z poprzednim psem.
Ciekawe co Mitusia na to:cool3:.[/QUOTE]
tak, a papuga podobno nauczyła sie szczekac od poprzedniego psiaka i bardzo za psim towarzystwem teskni. :D
a co Mitusia na papuge? ona to cieszy sie do wszystkich i wszystkiego, nie jest typowym przedstawicielem rasy, jest super miziasta, grzeczna, wesoła.
a ze zlych wieści w transporcie ok. 60 km od Warszawy zepsuł sie samochód, czkają teraz na pomoc drogowa, koszmar jakis :(