Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Poszukaj w tematach. Na pewno jest organizowany jakis wyjazd np. do Satu Mare...
pzdr.

no właśnie ja szukam chętnych do Satu Mare, żebym sama nie jechała

Posted

karenina napisał(a):
Asiaczku, a napisz coś więcej o tej klubowej..

Bardzo chętnie bym napisała, ale, qurcze, nie mam żadnych info! Luksemburg milczy w tej sprawie. Może powinnam wysłać monit?

narisowa napisał(a):
no właśnie ja szukam chętnych do Satu Mare, żebym sama nie jechała

Ale to nie tutaj! Przeszukaj tematy i na pewno znajdziesz ten, o wystawach w Rumunii. A jakbyś go nie znalazła, to po prostu załóż nowy topik. To nic trudnego.:lol:
Pzdr.

Posted

quadrupedium napisał(a):
a jak jest w Luxemburgu z mlodziezowymi championatami?

kasia

1 lokata w klasie młodzieży i tytuł Zw.Mł daje automatycznie tytuł Młodzieżowego Championa Luxembourga.

Zgłoszenia można spokojnie wysłać mailem, odrazu potwierdzą :)
Co jak co ale papierkową organizacje uważam że mają rewelacyjną

Posted

Bardzo prosze o informacje czy ma ktoś katalogi z zeszłego roku, chodzi mi o stawki ilościowe owczarków australijskich (342) ogólnie oraz psy i suki w kl. championów i otwartej

wielkie dzięki

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Agappe']jak już ktoś wróci bardzo prosze o stawke rasy AKITA (było ich 20) pokazywane w sobote

A ja o drugą Akitę = Akita Amerykańska miało być 15, nr kat. 3463 - 3477
:cool3: :lol: :cool3: :lol: :cool3: :lol: :cool3: :lol: :cool3:
Pozdrawiam

Posted

Pisalam juz nie jeden raz :angryy: Ale napisze mam katalog z niedzieli. Moje pieski Bloom Rubinowy Skarb otrzymała ocenę doskonałą, I lokatę, została Najlepszą Młodą Suką i Mł. Ch Luksemburga. Jej miotowy brat Bursztyn Rubinowy Skarb również otrzymał ocenę doskonałą, I lokatę, został Najlepszym Młodym Psem i Mł. Ch Luksemburga. Championem Luksemburga została również Fela. Otrzymała ona I lokatę i CAC. Mam nadzieje ze to nie zniknie :diabloti:

Posted

Cirnecco byla straszna ilosc :razz:
Psy modziez
ARE BUT NOT'S EXCALIBUR AT ANHARBN
XO'S IMMORTAL ANHARBN
suki otwarta
ANHARBN SCARLET O'HARA
LUNAPARK BENJA'S DOUBLE STAR

Posted

Obie akity to też rasy niedzielne - (V Gr.). :-( Jak się nie chce nikomu pisać to może chociaż skany ktoś wydzierga :cool3: - i wstawi tu jako fotki (albo linki do fotek). My z Agappe się nie obrazimy - raczej będziemy dozgonnie wdzięczne.:Rose: :loveu: :Rose: Plissssssssssss
Pozdrawiam