Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diana79 napisał(a):
ogłaszając Diankę natknęłam się na ogłoszenia od pseudo hodowców np z allegratki
nie wiecie gdzie można zgłaszać takie przypadki? to jest w końcu zabronione od nowego roku!

Nie wiem jak z alegratką, ale na "tablica" jest obok ogłoszenia "zgłoś naruszenie" czy coś w tym stylu.

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ja jej robię allegro
z dopiskiem o sterylce suni aby pseudo nie dzwonili

edit: jest http://allegro.pl/show_item.php?item=2050126141

trzymam mocno kciuki za telefony

Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!:
WAŻNE!!! Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: kp-po@kluby.sejm.pl Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych....

Edited by diana79
Posted

Sprawa jest pilna a skoro sunia moze isc od 23 stycznia do hotelu to moze zaczniemy od zbierania deklaracji,bazarkow dla malej, zawsze to juz cos. jako Fundacja mozemy zasponsorowac jej sterylke.

Posted

Fundacja AST odmówiła. Pomimo iż zapewniłam że nie ograniczę się tylko do podrzucenia im psa. Zaproponowałam że zrobię bazarek , znalazłam hotel, zaoferowałam że ją do tego hotelu zawiozę i będziemy szukać domu robić ogłoszenia itd.

Ciekawe. Jak nam podrzucają psy nikt jakoś się nie martwi tym czy damy radę..