Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']rents , bakusiowa , Krystyna Ch., renatka_s, ewu - dziękujemy za wpłaty stałych.

Cioteczki / Wujkowie - pomożecie mi w ułożeniu ładnego tekstu do ogłoszeń Ikarka ?

I tu prośba do Makila o charakterystykę psiaka.

Ile On może mieć lat?
Trzeba zajrzeć mu w ząbki i można wtedy określić wiek:evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='thinkplando']są już jakieś ogłoszenia ? albo plakaty do rozwieszenia ?[/QUOTE]

Czekam na więcej info o Ikarku, np jak chodzi na smyczy.

I bardzo proszę Was o pomoc w ułożeniu dobrego tekstu - nie mam weny ostatnio za grosz...

Posted

[quote name='Lobaria']Czekam na więcej info o Ikarku, np jak chodzi na smyczy.

I bardzo proszę Was o pomoc w ułożeniu dobrego tekstu - nie mam weny ostatnio za grosz...[/QUOTE]

Mamy te dane o Ikarku? :)

• 3 weeks later...
Posted

Tekst do ułożenienia, ale nie mam pomysłu, zdjęcia są dobre.
Nie wiem, jaka jest w tej chwili kondycja psychiczna Ikarka, bo z tym / przez ciągle zmiany / było rożnie.
Myślę, że ogłoszenia głównie na Kraków.
Nich mi weekend przyniesie wenę do ułożenia tekstu...

Posted

Zdjęcia z góry nie są dobre do ogłoszeń ponieważ pomniejszają sylwetkę. Później ktoś może być zdziwiony że pies jest taki duży a na zdjęciu był mniejszy. . Konieczne jest też zdjęcie z człowiekiem przy nodze. Jak będzie nowy tekst to też zrobię ogłoszenie na tablicy i gumtree. Te zdjęcia są bardzo ładne . Mogą być do ogłoszeń lecz jeszcze trzeba dorobić takich jak wcześniej napisałam.

Posted

Lobaria napisał(a):
Jakichś marazm nastąpił w ogłaszaniu naszych psiaków...
Sama nie dam rady...

Makila, napisz coś o Ikarku, przecież znasz go najlepiej.

To prawda, że marazm :/ Na niektórych wątkach brakuje opisów psiaków :/

Posted

__Lara napisał(a):
To prawda, że marazm :/ Na niektórych wątkach brakuje opisów psiaków :/

Dokładnie... Po Świętach musimy w końcu ruszyć z promocją Ikusia. Ten marazm trzeba przerwać.

Posted (edited)

jest ktoś zainteresowany adopcją Ikarka, dzwonił do Puszka-Okruszka
czy ktoś moze zadzwonić do Pani w sprawie adopcji? sprawa pilna bo pani juz czeka kilka dni na odpowiezd
tel do pani podam na pw

Edited by diana79
Posted

[quote name='diana79']jest ktoś zainteresowany adopcją Ikarka, dzwonił do Puszka-Okruszka
czy ktoś moze zadzwonić do Pani w sprawie adopcji? sprawa pilna bo pani juz czeka kilka dni na odpowiezd
tel do pani podam na pw[/QUOTE]
Zobaczyłam wpis i zadzwoniłam do Lobari. Spała już. Jesli możesz to napisz do Lobari na pw i podaj numer tej pani.

Posted

[quote name='Puszek-Okruszek']Panstwo wyrazili zgode na wizyte PA...wysylam wizytatora...szkoda czasu...:)[/QUOTE]

Trzymam mocno, mocno kciuki!
Przepytajcie i sprawdźcie Państwa z góry na dół, z jednego boku na drugi i na ukos :eviltong: Żeby nie było powtórki z rozrywki i żeby wreszcie Ikarek trafił do wspaniałego domku!