Lobaria Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 __Lara napisał(a):Kurcze, to już jest nękanie normalnie! Lobario, zgłoś to na policję, że ta kobieta Cię nęka! Nie, to nie nękanie, robi to delikatnie... Tu nie chodzi o walkę z Nią, ale o znalezienie wreszcie dobrego domku dla kochanego :) Quote
Iljova Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Witam w mroźny poranek :-) i życzę wspaniałego dnia :) Quote
ewu Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Lobaria napisał(a):Nie, to nie nękanie, robi to delikatnie... Tu nie chodzi o walkę z Nią, ale o znalezienie wreszcie dobrego domku dla kochanego :) Oby wreszcie... Quote
AlkaM Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 I nadal cichoooooooooooooooooooooooooooooooooo Quote
Lobaria Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Czuwamy, czuwamy, Ikar będzie miał pakiet ogłoszeń. Quote
Makila Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ikuś baaaardzo potrzebuje kochającego domku Quote
__Lara Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Lobaria']Czuwamy, czuwamy, Ikar będzie miał pakiet ogłoszeń.[/QUOTE] Super :) Ikarku, musisz trafić na właściwy domek wreszcie. Quote
AtaO Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ikusiu - deklaracja dla Ciebie od rents już w drodze. Quote
Lobaria Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 thinkplando napisał(a):coś wiadomo ws. ogłoszeń ? Jutro przysiądę, natomiast z kochanym nie jest najlepiej... relacja po wizycie u weta [h=5]"Niestety Nasz chłopak coraz gorzej widzi... Można wręcz powiedzieć,że widzi mało co - ze słyszeniem tak samo :( To powoduje Jego nietypowe zachowania... Przeraża Go ludzki dotyk (nie widzi,nie słyszy, więc się nie spodziewa...) I stąd Jego strach... :/"[/h]Rozmawiałam potem z hotelikiem. [h=5]Ikarek ma bardzo chwiejne zachowania - raz się boi, po chwili nie, jest wszystko ok. Pani Aneta sądzi, że w ds był BITY na przemian z przytulaniem i stąd psiak zgłupiał. W hoteliku jest bardzo dużo psiaków, a Ikarek potrzebuje na cito tego jedynego człowieka, przy którym będzie mógł wreszcie poczuć się bezpieczny.[/h] Quote
Panna Marple Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Jezu... gdzie ten domek? Ikusiowi zegar zaczął bić trochę szybciej:-(. On potrzebuje człowieka na cito! I jeszcze to bicie:angryy:. Dlaczego on ma tak pod górkę? Quote
thinkplando Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Panna Marple napisał(a):Jezu... gdzie ten domek? Ikusiowi zegar zaczął bić trochę szybciej:-(. On potrzebuje człowieka na cito! I jeszcze to bicie:angryy:. Dlaczego on ma tak pod górkę? W tej chwili to chyba raczej należy odpowiedzieć na pytanie czy On jest w ogóle adopcyjny...Jeżeli wyadoptować Ikara to trochę do ludzi takich jak zaadoptowali Nutka czy Arona - mega mega zaangażowanych. W przypadku domu "z ogłoszenia" znów może być niewypał ;/ np. niestabilny pies (bo nie do końca widzi/słyszy) i dzieciaki...mieszanka wybuchowa..prawdopodobnie ;( Może od razu komunikować, że przyszły dom będzie miał psa który wymaga więcej niż przeciętny bezdomniak ? Quote
Panna Marple Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Myślę, że on na pewno nie jest do domu z dziećmi. I z innymi psami chyba też nie. Ale cała reszta nie jest aż tak przerażająca - moim zdaniem, jest adopcyjny przy założeniu, że przyszły dom będzie odpowiedzialny i świadomy Quote
Lobaria Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Panna Marple napisał(a):Myślę, że on na pewno nie jest do domu z dziećmi. I z innymi psami chyba też nie. Ale cała reszta nie jest aż tak przerażająca - moim zdaniem, jest adopcyjny przy założeniu, że przyszły dom będzie odpowiedzialny i świadomy Dokładnie ... Quote
Makila Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ikar na pewno słabo widzi, a co do słuchu to nie jestem pewna, ale raczej nie ma większego problemu. Jak go wołam to przychodzi, więc słyszy. Uważam, że jest adopcyjny. Jednak musi mieć ciepłych, spokojnych i cierpliwych opiekunów. On nie jest agresywny, jednak dzieci które by go zaczepiały pogłębiłyby jego lęki. Inne psy w domu owszem ale tylko spokojne. Ja go widzę przy boku starszych ludzi w domu z ogrodem. Quote
Makila Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Z okazji Walentynek Ikar pozdrawia wszystkie cioteczki :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
AtaO Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Witaj Ikarku, dzięki za pozdrowienia dżentelmenie :) Quote
bakusiowa Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Wysłałam kochanemu Ikusiowi deklarację lutową. Na pierwszym zdjęciu jest takim pięknym misiem. Quote
AlkaM Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Witam, jak przyjemnie zobaczyć Ikarka.Pamietam o mojej deklaracji i ja właśnie w tej sprawie.Podziwiam Klaudus i dzisiaj zobaczyłam zdjęcia Ikarka i Rudego. Poczytałam wątek Rudego i chciałabym wspomóc Klaudus w utrzymaniu psiaka.Ikarek ma w tej chwili zabezpieczenie finansowe i pomyślałam że na tą chwile moje 50 zł miesięcznie bardziej potrzebuje Rudy.Echhhh gdybym miała nieograniczone możliwości finansowe.Oczywiście Ikarek pozostanie nadal psiakiem, którego będę z troską obserwowała i w razie czego wspomogę.Mam nadzieję,że rozumiecie moje intencje.Pozdrawiam serdecznie. Czy psiaki mają to samo konto? Quote
Lobaria Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 (edited) [quote name='AlkaM']Witam, jak przyjemnie zobaczyć Ikarka.Pamietam o mojej deklaracji i ja właśnie w tej sprawie.Podziwiam Klaudus i dzisiaj zobaczyłam zdjęcia Ikarka i Rudego. Poczytałam wątek Rudego i chciałabym wspomóc Klaudus w utrzymaniu psiaka.Ikarek ma w tej chwili zabezpieczenie finansowe i pomyślałam że na tą chwile moje 50 zł miesięcznie bardziej potrzebuje Rudy.Echhhh gdybym miała nieograniczone możliwości finansowe.Oczywiście Ikarek pozostanie nadal psiakiem, którego będę z troską obserwowała i w razie czego wspomogę.Mam nadzieję,że rozumiecie moje intencje.Pozdrawiam serdecznie. Czy psiaki mają to samo konto? Rozumiem, ok. Konto inne, Klaudii. Edited February 16, 2013 by Lobaria Quote
Lobaria Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 rents , bakusiowa , Krystyna Ch., renatka_s, ewu - dziękujemy za wpłaty stałych. Cioteczki / Wujkowie - pomożecie mi w ułożeniu ładnego tekstu do ogłoszeń Ikarka ? I tu prośba do Makila o charakterystykę psiaka. Ile On może mieć lat? Quote
Recommended Posts