Aryste Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 A zacme mozna chyba operowac u psow? orientuje sie ktoras z was? Quote
Lobaria Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Makila napisał(a):Ikuś ma zaćmę, ale w rzeczywistości nie wygląda to tak źle jak na zdjęciach. A tak ogólnie to Ikar bardzo się teraz cieszy wolnością :multi:, a głaskania ciągle mu mało :lol: Za każdym razem dosłownie rzuca się na jedzenie i podejrzewam, że gdyby mógł to miskę też by zjadł :shake: A jak w pierwszy dzień rzucił się na śmieci (piasek, suche liście i psia sierść) to myślałam, że mi serce pęknie :-( pozdrawiam wszystkich Aneta Anetko, witamy na forum i dziękujemy za uratowanie Ikarka - gdyby nie Twoja czujność.... Quote
Lobaria Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Aryste']A zacme mozna chyba operowac u psow? orientuje sie ktoras z was? Tu jest wątek na ten temat... http://www.dogomania.pl/forum/threads/110519-Za%C4%87ma-operacja Quote
Panna Marple Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Ikusiu kochany, ciesz się wolnością, pełną miską i swoim osobistym Aniołem Stróżem-p. Anetą Quote
Lobaria Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Panna Marple napisał(a):Ikusiu kochany, ciesz się wolnością, pełną miską i swoim osobistym Aniołem Stróżem-p. Anetą Cioteczki - finanse Ikarka nie są takie złe :) Dzięki Wam... Przynajmniej na razie :) Nie wiem, czy dziś uda mi się to wyliczyć, bo są inne biedy i nie wiem, w co łapcie wsadzić... Właśnie robię wątek Pszczyniakowi po wypadku... Szagiemu... Quote
ewu Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) Lobaria napisał(a):Cioteczki - finanse Ikarka nie są takie złe :) Dzięki Wam... Przynajmniej na razie :) Nie wiem, czy dziś uda mi się to wyliczyć, bo są inne biedy i nie wiem, w co łapcie wsadzić... Właśnie robię wątek Pszczyniakowi po wypadku... Szagiemu... Zrób początek z fotkami bo ja nie umiem wstawiać fotek a ja będę cały czas wątku pilnować. Edited November 18, 2012 by ewu Quote
paula_t Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Dobrze, że przynajmniej póki co o finanse nie trzeba się martwić, uffff. Ściskam Ikarka:loveu: Quote
Lobaria Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='paula_t']Dobrze, że przynajmniej póki co o finanse nie trzeba się martwić, uffff. Ściskam Ikarka:loveu: Na razie nie, ale byli darczyńcy z fb nie kwapią się do pomocy... Natomiast u Szagiego po wypadku - tragedia !!!! Ikarku, wybacz, psiak w wielkiej potrzebie !!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/235900-Szagi-po-wypadku-po%C5%82amany-uratowany-przed-strzykawk%C4%85-pomocy-!!!!!! Quote
diana79 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 można już ogłaszać Ikarka do adopcji? jeżeli tak to chciałabym go dać do bazarku ogłoszeniowego (90 ogłoszeń), tylko potrzebuję dobry tekst i fotki i na jakie miasto go ogłaszać, ewentualnie dwa miasta Quote
Lobaria Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 diana79 napisał(a):można już ogłaszać Ikarka do adopcji? jeżeli tak to chciałabym go dać do bazarku ogłoszeniowego (90 ogłoszeń), tylko potrzebuję dobry tekst i fotki i na jakie miasto go ogłaszać, ewentualnie dwa miasta Można - chłopak jest teraz dokarmiany :) i na pewno już nie taki chudy Quote
Makila Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Uważam, że Ikusia jak najbardziej można ogłaszać. On bardzo potrzebuje człowieka "na własność". Na jedzenie dalej się rzuca, ale to mu minie, choć on zawsze był łakomczuchem:lol: Quote
diana79 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 to podajcie mi prosze tekst do ogłoszeń i fotki mogą być te z poprzednich ogłoszeń i dam go na bazarek bo za chwilę będzie on zamknięty a chcę go zdążyć tam dać Quote
Makila Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Wczoraj byłam u weta z innym psiakiem i pytał mnie o wyżła. Jego dobry znajomy szuka takiego psiaka do domu. Podobno super dom. Macie może jakiegoś wyżła? Quote
bakusiowa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Makila']Wczoraj byłam u weta z innym psiakiem i pytał mnie o wyżła. Jego dobry znajomy szuka takiego psiaka do domu. Podobno super dom. Macie może jakiegoś wyżła? W jakim wieku ma być ten wyżeł? Tutaj jest wyżeł który od bardzo dawna czeka na dom. http://www.dogomania.pl/forum/threads/63647-Baron-potrafi-się-już-uśmiechać-Wspaniały-wyżeł-z-Kundelka-czeka-na-DOM! Quote
Emiś Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Rumba jest trochę Łyżwowata :P (i już w miarę ogarnięta zdrowotnie - sterylizowana, łapa poskładana, na oku to nie czerniak) http://www.dogomania.pl/forum/threads/230465 Quote
diana79 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 (edited) jaki mogę podać kontakt do ogłoszeń? edit: podałam taki jak jest na fb wysłałam do bazarku ogłoszeniowego bo nie mogłam już dłużej czekać z takim tekstem (dostałam go od Puszek_Okruszek): [FONT=verdana]cudowny Ikar do kochania i przytulania szuka domu Ikarek to około 6 letni piesek po przejściach do przytulania i kochania.[/FONT][FONT=verdana]Kolejny raz szuka domku,nie z jego winy.[/FONT] [FONT=verdana]Jest wykastrowany i ma komplet szczepien. Piesek przebywa obecnie w hoteliku,w okolicach Wieliczki. Wrócił niedawno z nieudanej adopcji,jest wychudzony. [/FONT] [FONT=verdana]Bardzo proszę o przemyślane decyzje,ponieważ piesek nie może być skrzywdzony ponownie.[/FONT] [FONT=verdana]Mozliwa pomoc w transporcie. Kontakt: [/FONT]tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl lub tel 508 502 280 mail napomocpsom@gmail.com Edited November 26, 2012 by diana79 Quote
paula_t Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ciotki, błagam, zajrzyjcie do tego 14-letniego niewidomego staruszka. Udało się znaleźć mu DT, inaczej trafiłby do schronu, ale jak zwykle wszystko rozbija się o kasę :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/236255-14-letni-niewidomy-dziadek-ma-trafi%C4%87-do-schronu-w-Kutnie-pom%C3%B3%C5%BCcie/page2 Quote
Panna Marple Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ewu napisał(a):Zadzwonię do Anety, wypytam.Oj tak, tak, koniecznie:lol: dawno nie było wieści o naszym kawalerze Quote
Makila Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 U Ikara wszystko ok :lol: Nawet zaprzyjaźnił się z takim jednym psim staruszkiem i pomału zaczyna akceptować sunie, też staruszka jego wielkości. Tylko gdy dostaje michę z żarełkiem to jest osobno, bo dalej rzuca się na jedzenie i swoje zjada zanim tamtym zdążę donieść :lol: A tak z innej beczki, to dzisiaj byłam na policji złożyć zeznania w sprawie Ikusia. Bardzo miła pani maglowała mnie prawie 2 godz :angryy: Myślałam, że oszaleje. Pani, u której był Ikar do dzisiaj nie dała znaku życia :shake: Ją podobno też mają przesłuchać. Quote
Recommended Posts