Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Makila napisał(a):
Ikuś ma zaćmę, ale w rzeczywistości nie wygląda to tak źle jak na zdjęciach.

A tak ogólnie to Ikar bardzo się teraz cieszy wolnością :multi:, a głaskania ciągle mu mało :lol:
Za każdym razem dosłownie rzuca się na jedzenie i podejrzewam, że gdyby mógł to miskę też by zjadł :shake:
A jak w pierwszy dzień rzucił się na śmieci (piasek, suche liście i psia sierść) to myślałam, że mi serce pęknie :-(

pozdrawiam wszystkich Aneta

Anetko, witamy na forum i dziękujemy za uratowanie Ikarka - gdyby nie Twoja czujność....

Posted

Panna Marple napisał(a):
Ikusiu kochany, ciesz się wolnością, pełną miską i swoim osobistym Aniołem Stróżem-p. Anetą

Cioteczki - finanse Ikarka nie są takie złe :) Dzięki Wam... Przynajmniej na razie :) Nie wiem, czy dziś uda mi się to wyliczyć, bo są inne biedy i nie wiem, w co łapcie wsadzić... Właśnie robię wątek Pszczyniakowi po wypadku... Szagiemu...

Posted (edited)

Lobaria napisał(a):
Cioteczki - finanse Ikarka nie są takie złe :) Dzięki Wam... Przynajmniej na razie :) Nie wiem, czy dziś uda mi się to wyliczyć, bo są inne biedy i nie wiem, w co łapcie wsadzić... Właśnie robię wątek Pszczyniakowi po wypadku... Szagiemu...

Zrób początek z fotkami bo ja nie umiem wstawiać fotek a ja będę cały czas wątku pilnować.

Edited by ewu
Posted

można już ogłaszać Ikarka do adopcji? jeżeli tak to chciałabym go dać do bazarku ogłoszeniowego (90 ogłoszeń), tylko potrzebuję dobry tekst i fotki i na jakie miasto go ogłaszać, ewentualnie dwa miasta

Posted

diana79 napisał(a):
można już ogłaszać Ikarka do adopcji? jeżeli tak to chciałabym go dać do bazarku ogłoszeniowego (90 ogłoszeń), tylko potrzebuję dobry tekst i fotki i na jakie miasto go ogłaszać, ewentualnie dwa miasta

Można - chłopak jest teraz dokarmiany :) i na pewno już nie taki chudy

Posted

Uważam, że Ikusia jak najbardziej można ogłaszać. On bardzo potrzebuje człowieka "na własność".
Na jedzenie dalej się rzuca, ale to mu minie, choć on zawsze był łakomczuchem:lol:

Posted

[quote name='Makila']Wczoraj byłam u weta z innym psiakiem i pytał mnie o wyżła.
Jego dobry znajomy szuka takiego psiaka do domu. Podobno super dom.
Macie może jakiegoś wyżła?

W jakim wieku ma być ten wyżeł?

Tutaj jest wyżeł który od bardzo dawna czeka na dom.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/63647-Baron-potrafi-się-już-uśmiechać-Wspaniały-wyżeł-z-Kundelka-czeka-na-DOM!

Posted (edited)

jaki mogę podać kontakt do ogłoszeń?

edit: podałam taki jak jest na fb

wysłałam do bazarku ogłoszeniowego bo nie mogłam już dłużej czekać
z takim tekstem (dostałam go od Puszek_Okruszek):

[FONT=verdana]cudowny Ikar do kochania i przytulania szuka domu

Ikarek to około 6 letni piesek po przejściach do przytulania i kochania.[/FONT][FONT=verdana]Kolejny raz szuka domku,nie z jego winy.[/FONT]

[FONT=verdana]Jest wykastrowany i ma komplet szczepien.
Piesek przebywa obecnie w hoteliku,w okolicach Wieliczki.
Wrócił niedawno z nieudanej adopcji,jest wychudzony.
[/FONT]

[FONT=verdana]Bardzo proszę o przemyślane decyzje,ponieważ piesek nie może być skrzywdzony ponownie.[/FONT]

[FONT=verdana]Mozliwa pomoc w transporcie.
Kontakt:
[/FONT]
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl
lub
tel 508 502 280
mail napomocpsom@gmail.com

Edited by diana79
Posted

U Ikara wszystko ok :lol: Nawet zaprzyjaźnił się z takim jednym psim staruszkiem i pomału zaczyna akceptować sunie, też staruszka jego wielkości. Tylko gdy dostaje michę z żarełkiem to jest osobno, bo dalej rzuca się na jedzenie i swoje zjada zanim tamtym zdążę donieść :lol:

A tak z innej beczki, to dzisiaj byłam na policji złożyć zeznania w sprawie Ikusia. Bardzo miła pani maglowała mnie prawie 2 godz :angryy:
Myślałam, że oszaleje. Pani, u której był Ikar do dzisiaj nie dała znaku życia :shake: Ją podobno też mają przesłuchać.