Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aryste']Jaki architekt???Zobaczcie na tych zdjeciach jaki tam pieprznik miala w tym mieszkaniu. pomieszanie z poplataniem.
W glowie pewnie podobny burdel.[/QUOTE]

Faktycznie, jest architektem, sprawdziłam w necie...

Dostałam od Pani Anety zdjęcia Ikrka, wstawię po południu. Jest chudy, ale szybko dojdzie do siebie.

Posted

[quote name='Puszek-Okruszek']Tak,jak obiecalam,bedzie bazarek:) [/QUOTE]

zapraszam na bazarek od Puszka-Okruszka gdzie połowa jest przeznaczona dla Ikarka:smile:
będę wdzięczna za podnoszenie ;)

[B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235600-wiele-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-kosmetyki-co%C5%9B-do-domu-dla-dzieci-i-dla-psa-dla-Fifi-i-Ikara-do-20-11"]wiele różności, kosmetyki, coś do domu,dla dzieci i dla psa dla Fifi i Ikara do 20.11[/URL][/B]

Posted

[quote name='Lobaria']Faktycznie, jest architektem, sprawdziłam w necie...

Dostałam od Pani Anety zdjęcia Ikrka, wstawię po południu. Jest chudy, ale szybko dojdzie do siebie.[/QUOTE] Chudość mnie mniej martwi, bo odkarmiony szybko wroci do sił, ale boję się o jego psychikę...

Posted

Kochany olbrzym, już teraz będzie wszystko dobrze:calus:
Zastanawiałam się nad tym babsztylem (wybaczcie określenie, ale to i tak najłagodniejsze jakie przyszło mi do głowy) i tego nie można tak zostawić, po prostu nie można! Z tego co pisałyście, to ona ma jakieś zaburzenia psychiczne tylko pytanie czy są to stałe czy okresowe zaburzenia oraz czy są one na tyle silne, żeby uniemożliwić jej prawidłowe odbieranie rzeczywistości? To są kluczowe pytania dla jej odpowiedzialności za to co zrobiła:angryy:

Posted (edited)

Gdyby miała jakiś pomyślunek to mogła go dać na ten czas do hoteliku gdzie był przedtem
Schudł porządnie biedaczek i oczka jakieś ma zaropiałe.

Edited by bakusiowa
Posted

[quote name='bakusiowa']Gdyby miała jakiś pomyślunek to mogła go dać na ten czas do hoteliku gdzie był przedtem
Schudł porządnie biedaczek i oczka jakieś ma zaropiałe.[/QUOTE]

Dokładnie !!!!

Posted

Ikuś ma zaćmę, ale w rzeczywistości nie wygląda to tak źle jak na zdjęciach.

A tak ogólnie to Ikar bardzo się teraz cieszy wolnością :multi:, a głaskania ciągle mu mało :lol:
Za każdym razem dosłownie rzuca się na jedzenie i podejrzewam, że gdyby mógł to miskę też by zjadł :shake:
A jak w pierwszy dzień rzucił się na śmieci (piasek, suche liście i psia sierść) to myślałam, że mi serce pęknie :-(

pozdrawiam wszystkich Aneta