Aryste Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Jaki architekt???Zobaczcie na tych zdjeciach jaki tam pieprznik miala w tym mieszkaniu. pomieszanie z poplataniem. W glowie pewnie podobny burdel. Quote
Lobaria Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Aryste']Jaki architekt???Zobaczcie na tych zdjeciach jaki tam pieprznik miala w tym mieszkaniu. pomieszanie z poplataniem. W glowie pewnie podobny burdel.[/QUOTE] Faktycznie, jest architektem, sprawdziłam w necie... Dostałam od Pani Anety zdjęcia Ikrka, wstawię po południu. Jest chudy, ale szybko dojdzie do siebie. Quote
diana79 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Puszek-Okruszek']Tak,jak obiecalam,bedzie bazarek:) [/QUOTE] zapraszam na bazarek od Puszka-Okruszka gdzie połowa jest przeznaczona dla Ikarka:smile: będę wdzięczna za podnoszenie ;) [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235600-wiele-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-kosmetyki-co%C5%9B-do-domu-dla-dzieci-i-dla-psa-dla-Fifi-i-Ikara-do-20-11"]wiele różności, kosmetyki, coś do domu,dla dzieci i dla psa dla Fifi i Ikara do 20.11[/URL][/B] Quote
Panna Marple Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Lobaria']Faktycznie, jest architektem, sprawdziłam w necie... Dostałam od Pani Anety zdjęcia Ikrka, wstawię po południu. Jest chudy, ale szybko dojdzie do siebie.[/QUOTE] Chudość mnie mniej martwi, bo odkarmiony szybko wroci do sił, ale boję się o jego psychikę... Quote
rencia42 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 W głowie się nie mieści jak tak można,on i tak już tyle przeszedł. Quote
magdyska25 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 wiecie, nie ma nad czym się zastanawiać. babka dawno mogła skończyć architekturę- jeszcze jak była zdrowa. Mam nadzieję, że psiak wróci do poprzedniej formy- fizycznej jak i psychicznej. Quote
paula_t Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Jakieś wieści o Ikarku?? Jak się dzisiaj czuje chłopak?? Quote
Lobaria Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='paula_t']Jakieś wieści o Ikarku?? Jak się dzisiaj czuje chłopak??[/QUOTE] Je za dwóch :) Cieszy się, ze wrócił do znanego Mu miejsca !!! Quote
paula_t Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Kochany olbrzym, już teraz będzie wszystko dobrze:calus: Zastanawiałam się nad tym babsztylem (wybaczcie określenie, ale to i tak najłagodniejsze jakie przyszło mi do głowy) i tego nie można tak zostawić, po prostu nie można! Z tego co pisałyście, to ona ma jakieś zaburzenia psychiczne tylko pytanie czy są to stałe czy okresowe zaburzenia oraz czy są one na tyle silne, żeby uniemożliwić jej prawidłowe odbieranie rzeczywistości? To są kluczowe pytania dla jej odpowiedzialności za to co zrobiła:angryy: Quote
Panna Marple Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Lobaria']Je za dwóch :) Cieszy się, ze wrócił do znanego Mu miejsca !!![/QUOTE] Wysłałam kasiorę dla Ikusia-doszła? Quote
bakusiowa Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) Gdyby miała jakiś pomyślunek to mogła go dać na ten czas do hoteliku gdzie był przedtem Schudł porządnie biedaczek i oczka jakieś ma zaropiałe. Edited November 15, 2012 by bakusiowa Quote
Lobaria Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Panna Marple']Wysłałam kasiorę dla Ikusia-doszła?[/QUOTE] Tak, dziękujemy, jutro pouzupełniam :) Quote
Panna Marple Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Lobaria']Tak, dziękujemy, jutro pouzupełniam :)[/QUOTE] Ufff, to dobrze:lol: Quote
Lobaria Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='bakusiowa']Gdyby miała jakiś pomyślunek to mogła go dać na ten czas do hoteliku gdzie był przedtem Schudł porządnie biedaczek i oczka jakieś ma zaropiałe.[/QUOTE] Dokładnie !!!! Quote
beataczl Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 oczka Ikarka na zdjeciach jakies takie ,,metne" wygladaja,.. czy On czasami jakiejs zacmy poczatkow nie ma , wogole widzi dobrze..czy to efekt lampy -zdjecia? Quote
magdyska25 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 faktycznie- smutne ma oczęta ale pod dobrymi skrzydłami mam nadzieję, szybko o tym zapomni.... Quote
paula_t Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Strasznie dziwnie wyglądają oczka Ikara na tych zdjęciach. Quote
Klaudus__ Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Iki nie jest młodzieniaszkiem. Zaćma zapewne... Quote
Makila Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ikuś ma zaćmę, ale w rzeczywistości nie wygląda to tak źle jak na zdjęciach. A tak ogólnie to Ikar bardzo się teraz cieszy wolnością :multi:, a głaskania ciągle mu mało :lol: Za każdym razem dosłownie rzuca się na jedzenie i podejrzewam, że gdyby mógł to miskę też by zjadł :shake: A jak w pierwszy dzień rzucił się na śmieci (piasek, suche liście i psia sierść) to myślałam, że mi serce pęknie :-( pozdrawiam wszystkich Aneta Quote
Recommended Posts