asiuniab Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 biedny, że się boi; musi zaufać, to troszkę pewnie potrwa; Quote
Iljova Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Niech tylko nabierze pewności że to już jego miejsce na zawsze to pokaże na co go stać ;-) Quote
bakusiowa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ciotki, adopcja doszła do skutku więc wykasujcie nieprzyjemne posty. Ikusiu, sprawuj się dobrze. Quote
__Lara Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Cudownie, Ikarek w domku z ogrodem :D :D :D :D :D :D Quote
Panna Marple Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ewu napisał(a):Ciekawe co się śniło Ikusiowi w nowym łóżeczku....:) Pewnie pasztecik albo kiełbaska:lol: Quote
ewu Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 bakusiowa napisał(a):Ciotki, adopcja doszła do skutku więc wykasujcie nieprzyjemne posty. Ikusiu, sprawuj się dobrze. Hotowe, wszechno hotowe:) Quote
Lobaria Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Pani Aneta wczoraj odwiedzoła Ikarka i napisała w mailu tak " To była adopcja z przeszkodami ;), ale Ikarek jest tam naprawdę szczęśliwy. Przywitał mnie radośnie, ale jak wychodziłam, to nawet nie zauważył, bo smacznie sobie spał. Odniosłam wrażenie, jakby Ikuś mieszkał tam od dawna, a nie od wczoraj. Są zdjęcia z domku, ale net mi tak muli, że nie wiem, czy dam radę wstawić Quote
Panna Marple Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Lobaria']Pani Aneta wczoraj odwiedzoła Ikarka i napisała w mailu tak " To była adopcja z przeszkodami ;), ale Ikarek jest tam naprawdę szczęśliwy. Przywitał mnie radośnie, ale jak wychodziłam, to nawet nie zauważył, bo smacznie sobie spał. Odniosłam wrażenie, jakby Ikuś mieszkał tam od dawna, a nie od wczoraj. Są zdjęcia z domku, ale net mi tak muli, że nie wiem, czy dam radę wstawić I tak być powinno! Wspaniale, cudownie. Aż żyć się chce! Quote
paula_t Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Cudowne wieści!! :) Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia Ikarka! Quote
beataczl Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 cudnie wprost!! alez szczesliwy Ikarek :multi::loveu: Quote
paula_t Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jaki szczęśliwy, aż mu się oczka świecą!!!!:loveu: Quote
Panna Marple Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Szczęście aż wali po oczach:loveu: DZIĘKUJEMY! Quote
bakusiowa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Bardzo się cieszę że Ikusiowi jest dobrze. W jakiej jest miejscowości? Quote
mari23 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 paula_t napisał(a):Jaki szczęśliwy, aż mu się oczka świecą!!!!:loveu: nie tylko jemu - mnie też! nam wszystkim - z radości :) Quote
__Lara Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 paula_t napisał(a):Jaki szczęśliwy, aż mu się oczka świecą!!!!:loveu: Dobre podsumowanie :D :D :D Quote
ewu Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Ikarku tak się cieszę:) Żyj długo i baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo szcżęśliwie:) Quote
Lobaria Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 bakusiowa napisał(a):Bardzo się cieszę że Ikusiowi jest dobrze. W jakiej jest miejscowości? We Wieliczce - Pani Ikarka mówila mi, że chłopak już czuje się "panem domu" - pilnuje posesji, jest zazdrosny o pańcię... Quote
Recommended Posts