Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='ewu']Nie sądzę żeby doszła do skutku.... Dzwoniłam do Anety, jest rozgoryczona .... Pojechała z Ikarkiem i pocałowała klamkę, co więcej Pani nie odbiera telefonu.....[/QUOTE]

..........................

Edited by paula_t
Posted

[h=5]Kochani - sprawa się wyjaśniła :)
Pani chyba naprawdę miała wczoraj wypadek... dość nietypowy... Zadzwoniła dziś do Pani Anety. Podczas potrząsania gruszy, jeden owoc trafi Panią centralnie w oko... wiec biegała po lekarzach. A komórki chyba nie ma jednak.
No cóż, jeszcze się okaże, ze "limo";) / jego brak lub nie !!!! / zadecyduje o adopcji Ikarka !!!![/h]

Posted

Normalnie Was zamorduję! Ja tu jak na szpilkach siedzę od wczoraj, a Ikuś już grzeje od wczoraj doopkę w domku nowym!!!:mad:;)
Ikusiu, słoneczko, wszystkiego dobrego na nowej drodze !!!!:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Normalnie Was zamorduję! Ja tu jak na szpilkach siedzę od wczoraj, a Ikuś już grzeje od wczoraj doopkę w domku nowym!!!:mad:;)
[/QUOTE]

Napisałam, że dzisiejszą noc spędzi w nowym domu - nie doczytałaś, ale to pewnie wszystko z nadmiaru emocji :)

Posted

[quote name='beataczl']ale chyba nie od wczoraj tylko dzisiaj ;) ale mniejsza o to-fakt,ze w domku!!![/QUOTE]

[quote name='AtaO']Napisałam, że dzisiejszą noc spędzi w nowym domu - nie doczytałaś, ale to pewnie wszystko z nadmiaru emocji :)[/QUOTE]

No dobra, zostaje Wam wybaczone, bo nie doczytałam:eviltong:

Posted

[quote name='AtaO']Napisałam, że dzisiejszą noc spędzi w nowym domu - nie doczytałaś, ale to pewnie wszystko z nadmiaru emocji :)

Tak, jest w domku SWOIM :multi::multi::multi:
[h=5]PRZYWITAŁ SIĘ Z PANIĄ SERDECZNIE I JAKBY CZUŁ, ZE TO JEGO DOM :) BYŁ BARDZO ZADOWOLONY I GRZECZNY - POŁOŻYŁ SIE NA DYWANIE, POTEM NA BALKONIE, NA KTÓRYM JUŻ BYŁ PODCZAS DRUGIEJ WIZYTY PA :)[/h]Dzwoniłam do Pani przed i po adopcji, długo rozmawiałam i powiedziałam na koniec jedno - kochajcie się :loveu:

Posted

Ja też gadałam z Anetą. Pani miała wypadek , oberwała gruszką w gałkę oczną:( Oko wygląda nieciekawie... Sama dzisiaj zadzwoniła i bardzo przepraszała. Ikarek już jest u swojej Pańci:) Domek z ogródkiem,zero innych zwierzaków, będzie Królem na włościach:)
Mieszka w domu, ogród do dyspozycji(dobrze ogrodzony) i Anioł Stróż Aneta niedaleko:)
Powodzenia kochany, cudny psiaczku:)

Posted

[quote name='Panna Marple']No to teraz zacznę się znów denerwować czy wszystko się dobrze potoczy...[/QUOTE]
Aneta będzie czuwać.To bardzo solidna i odpowiedzialna Osoba.A Pani rzeczywiście miała wypadek, oko oberwało gruszką spadającą z wysokiego drzewa....

Posted

[quote name='Panna Marple']No to teraz zacznę się znów denerwować czy wszystko się dobrze potoczy...[/QUOTE]
Chyba nie ma czym... zobaczymy... Pani zaprasza na wizyty...
Własna pańcia, bez dzieci, innych ogonów, dom z ogrodem, spanie pewnie w łóziu / nie wierzę, ze nie ;) /... czułość - tego właśnie Ikarek był godny i spragniony :)

Posted

Nie ma czym się denerwować wierzę że Ikarek ma dom o którym marzył on i my.
Wierzę że będzie szczęśliwy i bardzo kochany przez swoją panią :-)
Ikarku słodkich snów w nowym domku :-)

Posted

Ikarek taki szczęśliwy, że ma swój domek, że nie chce wychodzić na zewnątrz... Boi się biedak, że jak opuści, to już nie będzie miał...
Pani Aneta dziś Go odwiedzi :)

Posted

[quote name='Lobaria']Ikarek taki szczęśliwy, że ma swój domek, że nie chce wychodzić na zewnątrz... Boi się biedak, że jak opuści, to już nie będzie miał...
Pani Aneta dziś Go odwiedzi :)[/QUOTE]
Super:) Pilnuje chłopak kanapy:)