Lobaria Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Pani Aneta jeszcze raz jedzie do Pani na wizytę, teraz z Ikarkiem... Pani ponoć się ciut rozchorowała i chce o tydzień przesunąć adopcję Ikarka... :shake: Dam znać, jak tylko Pani Aneta wróci . Quote
asiuniab Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 ale zrządzenie, to nie może być przypadek; Quote
kugel Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Lobaria']Pani Aneta jeszcze raz jedzie do Pani na wizytę, teraz z Ikarkiem... Pani ponoć się ciut rozchorowała i chce o tydzień przesunąć adopcję Ikarka... :shake: Dam znać, jak tylko Pani Aneta wróci .[/QUOTE] Baaardzo czekam! Pisaj Elu bo od kciukania już palce mi cierpną Quote
Lobaria Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='kugel']Baaardzo czekam! Pisaj Elu bo od kciukania już palce mi cierpną[/QUOTE] Twoja prośba jest dla mnie rozkazem :) Adopcja Ikarka ciut przesuwa się w czasie - o parę dni, może tydzień. Pani ma dużo spraw w urzędach, a nie chce na początku zostawiać psiaka samego na cały dzień. Dziś Ikarek pojechał w odwiedziny do swojego przyszłego domu i bardzo Mu się spodobało. Także kciukasy, plucie, pukanie w niemalowane i inne czary przedłużone.... Quote
Panna Marple Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 No to mamy ćwiczenia z cierpliwości...:nerwy: Quote
Lobaria Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Panna Marple']No to mamy ćwiczenia z cierpliwości...:nerwy:[/QUOTE] Dokładnie... Po dzisiejszej " dezercji " z adopcji miałyśmy z Panią Anetą wątpliwości, ale jednak wgląda to dobrze :) Pani sama zaprosiła, chętna na odwiedziny po adopcji :) Miała króla, który demolował Jej domek i nic, co ewentualnie Ikarek zrobi / np siuśnie na początku, bo ma prawo / - Pani nie zaskoczy i nie zniechęci... A byłby to idealny dom dla Ikusia - z ogrodem, bez innych psiaków, pańcia na wyłączność, miziająca, pracująca w domu / architekt /... dziś wycałowała Ikarka:loveu: Quote
Panna Marple Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nawet nie chcę myśleć jak mogłoby być cudownie... Wszelkie Psie Moce, ujmijcie się za Ikusiem:modla: Quote
Lobaria Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Panna Marple']Nawet nie chcę myśleć jak mogłoby być cudownie... Wszelkie Psie Moce, ujmijcie się za Ikusiem:modla:[/QUOTE] :modla: do n-tej potegi Quote
__Lara Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Jejku, byłoby cudownie jakby tam trafił :D :D:D Quote
paula_t Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Czyta się tak, jakby to był...domek idealny:) Pani nie jest przewrażliwiona, jest świadoma tego, że psiaki mogą różnie reagować- sioosiać w domu, niszczyć. Ikarek miałby caaały ogród dla siebie, mieszkałby w domku nawet w największe mrozy, no i prawie na okrągło miałby towarzystwo-aż się wierzyć nie chce! Ale będziemy miały nerwowy tydzień... Quote
__Lara Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 O kurcze, ten ogród to bomba! Ja wyjeżdżam do piątku, mam nadzieję, że po powrocie już się bardziej wyklaruje :) Quote
bakusiowa Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Czekam z niecierpliwością na pomyślne wieści w sprawie Ikusia. Temu psiakowi należy się dobry domek. Quote
Klaudus__ Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='bakusiowa']Czekam z niecierpliwością na pomyślne wieści w sprawie Ikusia. Temu psiakowi należy się dobry domek.I ja również przebieram z nogi na nogę... Quote
Lobaria Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Klaudus__']I ja również przebieram z nogi na nogę... Pani Aneta jest dziś umówiona z Panię na tel - kciukamy dalej... Prześlijcie mi na maila lobaria@wp.pl fundacyjną umowę adopcyjną - odeślę do pani Anety, a Ona ją wydrukuje Quote
paula_t Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ja też już któryś raz zaglądam w oczekiwaniu na wieści... Quote
Lobaria Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='paula_t']ja też już któryś raz zaglądam w oczekiwaniu na wieści... Panie są umówione na jutro !!!!! Ikarku - to wielka szansa dl Ciebie !!!! Umowa adopcyjna już wysłana do Pani Anety Quote
paula_t Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Super, że idzie do przodu, ale znowu nerwy co będzie dalej...Ikarku , zmykaj już do tego swojego nowego domku!! Quote
AtaO Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ikusiu, proszę pokaż się z najlepszej strony. Quote
asiuniab Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='AtaO']Ikusiu, proszę pokaż się z najlepszej strony.[/QUOTE] On ma same najlepsze strony;) Quote
ewu Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Wysłałam umowę do Lobarii. Ściskam kciuki za Ikarka i mam nadzieję być już normalnie na dogo) Od tygodnia miałam znikający internet, potem żadnego więc włączyłam bezprzewodowy- krew z nosa...Dzisiaj byli z Netii i na razie działa:) Quote
Iljova Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 No co Wy wątpicie w Ikarka ... przecież to bardzo grzeczny, mądry i kochany psiak wiec na pewno dobrze się zachowa :-) Quote
Avilia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Niestety z tego co mi wiadomo adopcja nie doszła do skutku. Quote
Recommended Posts