Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Aneta jeszcze raz jedzie do Pani na wizytę, teraz z Ikarkiem... Pani ponoć się ciut rozchorowała i chce o tydzień przesunąć adopcję Ikarka... :shake:
Dam znać, jak tylko Pani Aneta wróci .

Posted

[quote name='Lobaria']Pani Aneta jeszcze raz jedzie do Pani na wizytę, teraz z Ikarkiem... Pani ponoć się ciut rozchorowała i chce o tydzień przesunąć adopcję Ikarka... :shake:
Dam znać, jak tylko Pani Aneta wróci .[/QUOTE]

Baaardzo czekam! Pisaj Elu bo od kciukania już palce mi cierpną

Posted

[quote name='kugel']Baaardzo czekam! Pisaj Elu bo od kciukania już palce mi cierpną[/QUOTE]

Twoja prośba jest dla mnie rozkazem :)

Adopcja Ikarka ciut przesuwa się w czasie - o parę dni, może tydzień. Pani ma dużo spraw w urzędach, a nie chce na początku zostawiać psiaka samego na cały dzień. Dziś Ikarek pojechał w odwiedziny do swojego przyszłego domu i bardzo Mu się spodobało. Także kciukasy, plucie, pukanie w niemalowane i inne czary przedłużone....

Posted

[quote name='Panna Marple']No to mamy ćwiczenia z cierpliwości...:nerwy:[/QUOTE]

Dokładnie... Po dzisiejszej " dezercji " z adopcji miałyśmy z Panią Anetą wątpliwości, ale jednak wgląda to dobrze :) Pani sama zaprosiła, chętna na odwiedziny po adopcji :)
Miała króla, który demolował Jej domek i nic, co ewentualnie Ikarek zrobi / np siuśnie na początku, bo ma prawo / - Pani nie zaskoczy i nie zniechęci...
A byłby to idealny dom dla Ikusia - z ogrodem, bez innych psiaków, pańcia na wyłączność, miziająca, pracująca w domu / architekt /... dziś wycałowała Ikarka:loveu:

Posted

Czyta się tak, jakby to był...domek idealny:)
Pani nie jest przewrażliwiona, jest świadoma tego, że psiaki mogą różnie reagować- sioosiać w domu, niszczyć. Ikarek miałby caaały ogród dla siebie, mieszkałby w domku nawet w największe mrozy, no i prawie na okrągło miałby towarzystwo-aż się wierzyć nie chce!
Ale będziemy miały nerwowy tydzień...

Posted

[quote name='Klaudus__']I ja również przebieram z nogi na nogę...

Pani Aneta jest dziś umówiona z Panię na tel - kciukamy dalej... Prześlijcie mi na maila lobaria@wp.pl
fundacyjną umowę adopcyjną - odeślę do pani Anety, a Ona ją wydrukuje

Posted

[quote name='paula_t']ja też już któryś raz zaglądam w oczekiwaniu na wieści...

Panie są umówione na jutro !!!!!
Ikarku - to wielka szansa dl Ciebie !!!!
Umowa adopcyjna już wysłana do Pani Anety

Posted

Wysłałam umowę do Lobarii. Ściskam kciuki za Ikarka i mam nadzieję być już normalnie na dogo) Od tygodnia miałam znikający internet, potem żadnego więc włączyłam bezprzewodowy- krew z nosa...Dzisiaj byli z Netii i na razie działa:)