Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panna Marple napisał(a):
No to trzymamy kciuki:thumbs:. Może trzeba mu powiedzieć, żeby miał okazję się z nimi pożegnać?:evil_lol:

Oj trzeba:) Biedny Ikar a my tu jaja sobie z jego jajków:) robimy... Niedobre baby...:)

Posted

Ikar jest w kiepskiej sytuacji finansowej - deklarowicze z fb przestali wpłacać, gdy chłopak znalazł się z BDT. Teraz, mimo zmiany sytuacji, dalej nie wpłacają...
Na szczęście niezawodna Bożenka K wpłaciła 20 zł, a kochana Aga J / gdy piszę, że jest Aniołem to się obraża ;) / zadeklarowała do końca roku 50/ mies - dziękujemy, kochane dziewczyny:loveu:

Posted

paula_t napisał(a):
Lobaria, a pisałaś bezpośrednio do tych osób z fb, opisałaś sytuację?

Nie, ale zacznę wysyłać na pw. Myslałam,, że jeśli ktoś zaangażował się w wydarzenie, to go śledzi... Teraz już wiem, że nie... Człowiek uczy się przez całe życie :)

Posted

[quote name='Iljova']Tak Lobaria ucz się ucz...........:loveu:

Ech... a zalogowałam się na dogo, gdy mój Blunio do mnie przyjechał... aby zdjęcia i info wstawiać... aby się dt nie martwił, że psiak źle trafił ;)
A teraz to i na fb walczę o inne Pszczyniaki...
Co te Pszczyniaki mają w sobie, że uzależniają :loveu:

Posted

[quote name='Lobaria']Ech... a zalogowałam się na dogo, gdy mój Blunio do mnie przyjechał... aby zdjęcia i info wstawiać... aby się dt nie martwił, że psiak źle trafił ;)
A teraz to i na fb walczę o inne Pszczyniaki...
Co te Pszczyniaki mają w sobie, że uzależniają :loveu:

Może ta makabryczna wizja schroniska w Mysłowicach i ogromna walka dziewczyn,
żeby przynajmniej większość tam nie trafiła...:( bo wszystkich nie są w stanie uratować :(
taka jest prawda to po prostu niemożliwe

Posted

[quote name='Klaudus__']Za środek na pchły dla Ikiego trzeba Pani Anecie dosłać 14 zł.

Oki, wyślę, a dziś dotarło dla Ikarka 70 zł od Pani Agnieszki A. z fb - dziękujemy bardzo :)

Posted

Przepraszam za zaśmiecanie wątku Ikarka ale zaginął piesek z mojej hodowli. Bardzo proszę o pomoc w szukaniu Bono -to pręgowany roczny bokser.
link do wydarzenia na facebooku:
http://www.facebook.com/events/416453981746380/
i do tematu na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232169-Zagina%C5%82-pr%C4%99gowany-bokser-BONO-Tarnowskie-G%C3%B3ry
proszę o udostępnianie i rozsyłanie wydarzenia.
Bardzo się o niego martwimy... :(