asiuniab Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ikarku, wiesz jakie tu niecne plany wobec Ciebie są szykowane;) Quote
Panna Marple Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Szykuje się zamach na jajka Ikarka:evil_lol: Quote
ewu Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Napisałam do Panny Marple o kosztach i czekam na odpowiedź:) A potem : "drżyjcie jajki Ikarka":):sabber::bye: Quote
asiuniab Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 ewu napisał(a):No to ciachamy:) Ikarek, gdyby wiedział na pewno nie byłby zadowolony;) Quote
Iljova Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) O ależ tu knują przeciw Tobie Ikarku chyba jednak lepiej że nie wiesz:evil_lol: Edited September 4, 2012 by Iljova Quote
Panna Marple Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Pytanko: czy kasę na jajka Ikarka mam wysłać na to konto, na które wpłacałam deklaracje? Quote
Lobaria Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Panna Marple napisał(a):Pytanko: czy kasę na jajka Ikarka mam wysłać na to konto, na które wpłacałam deklaracje? Jestem skarbnikiem Ikarka, ale chyba nie pisałaś nicku z dogo, jeśli wysyłałaś na moje konto? Quote
Panna Marple Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) mam pw od Ciebie z numerem konta. Wysylalam deklaracje za 5 miesięcy jednocześnie i, jeśli dobrze pamiętam, pisalam nick z dogo. Sprawdziłam przed chwilą historię konta; jest przelew z 17.06 z moim nickiem. Przed chwilą przelalam kasę na kastrację Edited September 4, 2012 by Panna Marple Quote
Lobaria Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Panna Marple napisał(a):mam pw od Ciebie z numerem konta. Wysylalam deklaracje za 5 miesięcy jednocześnie i, jeśli dobrze pamiętam, pisalam nick z dogo. Sprawdziłam przed chwilą historię konta; jest przelew z 17.06 z moim nickiem. Przed chwilą przelalam kasę na kastrację Dzięki, może nicku nie zauważyłam, za co przepraszam. W drugim poście jest rozliczenie - sprawdź, proszę, bo już się martwię. Quote
Panna Marple Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Lobaria napisał(a):Dzięki, może nicku nie zauważyłam, za co przepraszam. W drugim poście jest rozliczenie - sprawdź, proszę, bo już się martwię. Jestem wpisana w deklaracjach stałych (20 zl), ale w comiesięcznych rozpiskach mnie nie ma:mad::lol:. Sprawdź proszę w historii swojego konta, przelew jest z 17.06 na kwotę 100 zł(za pięć miesięcy). dzisiejszy na kastrację pewnie dojdzie jutro Quote
Lobaria Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Panna Marple napisał(a):Jestem wpisana w deklaracjach stałych (20 zl), ale w comiesięcznych rozpiskach mnie nie ma:mad::lol:. Sprawdź proszę w historii swojego konta, przelew jest z 17.06 na kwotę 100 zł(za pięć miesięcy). dzisiejszy na kastrację pewnie dojdzie jutro Jeszcze coś takiego mnie się nie zdarzyło... Przepraszam. Jutro w banku sprawdzę, bo w necie nie mam dostępu do tak dalekiej historii. Quote
Panna Marple Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Lobaria napisał(a):Jeszcze coś takiego mnie się nie zdarzyło... Przepraszam. Jutro w banku sprawdzę, bo w necie nie mam dostępu do tak dalekiej historii. Co prawda jest też w poście rozliczeniowym wpłata w czerwcu Anna K 100 zł. Inicjały i suma się zgadzają, ale obok jest dopisek, że deklaracja stała za VI i VII, a ja dalam za pięć miesięcy, więc może to o mnie chodzi tylko pomułka w dopisku? Quote
Lobaria Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Panna Marple napisał(a):Co prawda jest też w poście rozliczeniowym wpłata w czerwcu Anna K 100 zł. Inicjały i suma się zgadzają, ale obok jest dopisek, że deklaracja stała za VI i VII, a ja dalam za pięć miesięcy, więc może to o mnie chodzi tylko pomułka w dopisku? Też tak myślę, bo inna Anna K. / np. z fb / nie deklarowała wpłat - zaraz poprawię. Już sie bałam, że jakąś wpłatę pominęłam, a sprawdzam zawsze parę razy :) Quote
Panna Marple Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Spoko:lol:. Daj tylko znać jak na kastrację kasa dotrze Quote
ewu Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Łomatko to już teraz nie uratujemy jajków Ikarka:evil_lol: Quote
ewu Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 A tak na poważnie: Panno Marple bardzo, bardzo, dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:. Quote
Lobaria Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='ewu']A tak na poważnie: Panno Marple bardzo, bardzo, dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:. I to bardzo - pieniążki doszły :) Quote
Panna Marple Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Lobaria napisał(a):I to bardzo - pieniążki doszły :) w takim razie niech Ikarek zacznie żegnać się z jajkami:evil_lol: Quote
ewu Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 __Lara napisał(a):a kiedy to ? :diabloti: Wkrótce, jak tylko kasa dotrze do Hoteliku:) Oj Ikarku biedaku , klejnotów cię pozbawią....:placz:;) Quote
Lobaria Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 ewu napisał(a):Wkrótce, jak tylko kasa dotrze do Hoteliku:) Oj Ikarku biedaku , klejnotów cię pozbawią....:placz:;) To ja zaraz wysyłam :) Quote
Panna Marple Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 ewu napisał(a):Wkrótce, jak tylko kasa dotrze do Hoteliku:) Oj Ikarku biedaku , klejnotów cię pozbawią....:placz:;) Ikarku, przepraszam - ja nie chciałam:lol: Quote
Recommended Posts