asiuniab Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 masz rację, trzeba szybko coś przedsięwziąć, bo inaczej Ikarek może się zasiedzieć; te ostatnie to propozycje z tej strony o behawiorystach? Quote
__Lara Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Kurcze, fajnie by było, może to by coś pomogło. [B]Puszek-Okruszek[/B], a jak sprawy lokalowo-sąsiedzkie? Przeprowadziliście się już? Quote
Puszek-Okruszek Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='__Lara']Kurcze, fajnie by było, może to by coś pomogło. [B]Puszek-Okruszek[/B], a jak sprawy lokalowo-sąsiedzkie? Przeprowadziliście się już?[/QUOTE] Tak,juz jestesmy na nowym mieszkaniu od 1 sierpnia...mnostwo pieskow tutaj mieszka w bloku:) Niestety Ikarka nie mozemy tutaj zabrac,mieszkanko jest malutkie i w dodatku na trzecim pietrze,przydalby sie domek z ogrodkiem:) Quote
__Lara Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Ale jednego swojego pieska macie? Dobrze, że już daleko od tego okropnego sąsiada... Quote
Puszek-Okruszek Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='__Lara']Ale jednego swojego pieska macie? Dobrze, że już daleko od tego okropnego sąsiada...[/QUOTE] Tak,Puszek jest z nami...to ten piesek adoptowany ze Szczebrzeszyna...Puszek Okruszek:) Chociaz jemu udalo nam sie pomoc,Puszek byl w kiepskim stanie fizycznym i psychicznym.Z Pucholca zrobil sie kochany Pusio:) Nie ten sam psiaczek:) Quote
__Lara Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Puszek-Okruszek']Tak,Puszek jest z nami...to ten piesek adoptowany ze Szczebrzeszyna...Puszek Okruszek:) Chociaz jemu udalo nam sie pomoc,Puszek byl w kiepskim stanie fizycznym i psychicznym.Z Pucholca zrobil sie kochany Pusio:) Nie ten sam psiaczek:)[/QUOTE] To bardzo się cieszę, że chociaż jednego czworonoga macie :) Quote
paula_t Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 W przypadku Ikarka potrzebna jest kasa do pracy ze specjalistą, na szczęście nie trzeba zbierać deklaracji stałych, wystarczą jednorazowe, bazarki, może spróbujmy coś pokombinować :/ Quote
paula_t Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 _Lara, nie mam pojęcia co to jest szczerze mówiąc...:/ Quote
Puszek-Okruszek Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Witam... Pan Andrzej jeszcze nie odp,dlatego skontaktowalam sie z psim psychologiem z Katowic,dostalam meila z prosba o telefon,jutro bede dzwonila...trzymajcie kciuki:) Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Witam... Pan Andrzej jeszcze nie odp,dlatego skontaktowalam sie z psim psychologiem z Katowic,dostalam meila z prosba o telefon,jutro bede dzwonila...trzymajcie kciuki:) to trzymamy, i czekamy na wieści:) Quote
ewu Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Jestem wreszcie, nadal nie mam swojego kompa :( Niczego nie umiem znaleźć, kto mi podeśle linka do Misia - Egona? Quote
ewu Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dzwoniłam wczoraj do hoteliku. Ikar nieco lepiej. Chyba zrozumiał,że nie wróci do Puszka - Okruszka. Depresyjne zachowania są nadal ale w mniejszym stopniu. Aneta poświęca mu czas,że poczuł się szczęśliwy. Quote
asiuniab Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ikarku, podnieś się szybciutko z tej deprechy, a domku oczywiście szukamy dla Ciebie nieustająco; Quote
asiuniab Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='ewu']Jestem wreszcie, nadal nie mam swojego kompa :( Niczego nie umiem znaleźć, kto mi podeśle linka do Misia - Egona? ewu, a jak dasz u siebie na koncie, pokaż wszystkie subskrybowane wątki, to nie uda Ci się odnaleźć tego którego szukasz? Quote
Iljova Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Cześć Ikarku :-) czy ktoś sensowny pytał o niego ? Quote
Lobaria Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Iljova napisał(a):Cześć Ikarku :-) czy ktoś sensowny pytał o niego ? On chyba ogłoszeń nie ma, ale z bazarku na Rumbę biedzie miał pakiecik. Kończą się wakacje, warto ogłaszać psiny intensywnie. Quote
ewu Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 asiuniab napisał(a):ewu, a jak dasz u siebie na koncie, pokaż wszystkie subskrybowane wątki, to nie uda Ci się odnaleźć tego którego szukasz? Spróbuję, dziękuję za radę:) Quote
Avilia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Mamy problemik z Ikarem. Klaudia rozmawiała z Panią Anetą.Ikar niestety atakuje już nawet małe suczki;/ Nie jest dobrze.Jest osobno wyprowadzany. Czy on był wykastrowany?Jeżeli nie to trzeba by od tego zacząć. No i wszystkie psiaki będą odpchlane-i na to trzeba zrobić zrzutkę. Quote
paula_t Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Cholera, bardzo, bardzo niedobrze:shake: Czyli to jego zachowanie się pogłębia i z dnia na dzień jest coraz gorzej... Quote
Iljova Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Oj Ikarku uśmiechnij się i uspokój się Jest coraz gorzej ...:shake:jak mu pomóc....:-( Quote
Recommended Posts