Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']A ja słyszałam ,że z psami... :(
O matko... :(
Eeeee ide znowu pobeczeć...

Pani Klaudio, było sobno ze względu na mnie i Puszka-Okruszka z dzieckiem.

Posted (edited)

[quote name='asiuniab']no to co, trzeba chyba ogłoszenia poodnawiać?
Trzeba i o deklaracje walczymy, brakuje 100 zł

Edited by ewu
Posted

[quote name='ewu']Trzeba i o deklaracje walczymy. brakuje 100 zł

zrobię ogłoszenia takie jak umiem, natomiast z deklaracją nie wspomogę, w domu mam w obecnej chwili psi szpital na kółkach, weci mimo, że próbują nie kasować, to przecież to ich praca i z czegoś muszą żyć;

Posted

[quote name='asiuniab']zrobię ogłoszenia takie jak umiem, natomiast z deklaracją nie wspomogę, w domu mam w obecnej chwili psi szpital na kółkach, weci mimo, że próbują nie kasować, to przecież to ich praca i z czegoś muszą żyć;[/QUOTE]
Oj niefortunnie napisałam...Przepraszam, nie miałam niczego na myśli, taki strumień wiadomości o potrzebach:oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

[quote name='ewu']Oj niefortunnie napisałam...Przepraszam, nie miałam niczego na myśli, taki strumień wiadomości o potrzebach:oops::oops::oops::oops::oops:[/QUOTE]
Ewu, ja tak tego nie odebrałam, tylko przykro mi, że w tej sytuacji nie mogę więcej pomóc, zawsze mi się udawało choć mały grosik, ale w życiu tak bywa:(

Posted

[quote name='asiuniab']Ewu, ja tak tego nie odebrałam, tylko przykro mi, że w tej sytuacji nie mogę więcej pomóc, zawsze mi się udawało choć mały grosik, ale w życiu tak bywa:([/QUOTE]
Pomagasz jak mało kto:) No chyba ,że Masaj złapał jakąś fuchę i zarabia na siebie:)

Posted

Ludzie to się umieją ustawić- biorą psa na dt a on zakłada firmę i jeszcze ich utrzymuje:eviltong::eviltong::eviltong::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='ewu']Ludzie to się umieją ustawić- biorą psa na dt a on zakłada firmę i jeszcze ich utrzymuje:eviltong::eviltong::eviltong::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

Masajek może nie jest firmą, ale jest instytucją całą do kochania, ale czy da się z tego wyżyć zobaczymy;)

Posted

asiuniab napisał(a):
Masajek może nie jest firmą, ale jest instytucją całą do kochania, ale czy da się z tego wyżyć zobaczymy;)

Proszę mi się tu z Masajka nie naśmiewać:mad: ;)

Posted

paula_t napisał(a):
Proszę mi się tu z Masajka nie naśmiewać:mad: ;)

Paula masz rację nie będziemy się tu naśmiewać z Masajka, to w końcu wątek Ikarka, to z Niego się troszkę musimy ponatrząsać:)

Posted

asiuniab napisał(a):
Paula masz rację nie będziemy się tu naśmiewać z Masajka, to w końcu wątek Ikarka, to z Niego się troszkę musimy ponatrząsać:)

Dawajta zdjęcia, może będzie z czego ;)

Posted

ewu napisał(a):
Jejku dwa dni bez normalnego netu... Królik przegryzł mi ładowarkę do mojego laptopa...
Jak dobrze,że Ikarek zadowolony:)

ewu, skąd ja to znam! Mój kiedyś zrobił sajgon, pogryzł wszystkie możliwe kable, bo go zapomniałam zamknąć jak wyszłam z domu! Wracam, a królik ma... wąsy powykręcane w harmonijkę!!! Codziennie trzeba łobuzy gonić od kabli :shake:

Posted

paula_t napisał(a):
Dawajta zdjęcia, może będzie z czego ;)

no właśnie są nowe zdjątka Ikarka na Fb, i wrzuciłabym je, ale od wczoraj nie działa mi strona, gdzie załączam zdjęcia, a tylko stamtąd umiem korzystać, bo dodawanie zdjęć na dogo to trudna sztuka, przynajmniej jak dla mnie.
Może ktoś mi poleci jakąś prostą stronę i instrukcję do niej gdzie będę w prosty sposób mogła je dodawać na dogo?

Posted

asiuniab napisał(a):
no właśnie są nowe zdjątka Ikarka na Fb, i wrzuciłabym je, ale od wczoraj nie działa mi strona, gdzie załączam zdjęcia, a tylko stamtąd umiem korzystać, bo dodawanie zdjęć na dogo to trudna sztuka, przynajmniej jak dla mnie.
Może ktoś mi poleci jakąś prostą stronę i instrukcję do niej gdzie będę w prosty sposób mogła je dodawać na dogo?

Z fb możesz bezpośrednio tu wstawiać - kopiujesz adres obrazka, klikasz tu na ikonkę z drzewkiem, kopiujesz i jest :)