Klaudus__ Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='ewu']Widziałam, fajny, gania osobno bo ponoć charakterek ma trudny:)A ja słyszałam ,że z psami... :( O matko... :( Eeeee ide znowu pobeczeć... Quote
ewu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Klaudus__']A ja słyszałam ,że z psami... :( O matko... :( Eeeee ide znowu pobeczeć... Pani Klaudio, było sobno ze względu na mnie i Puszka-Okruszka z dzieckiem. Quote
asiuniab Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 no to co, trzeba chyba ogłoszenia poodnawiać? Quote
ewu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) [quote name='asiuniab']no to co, trzeba chyba ogłoszenia poodnawiać? Trzeba i o deklaracje walczymy, brakuje 100 zł Edited July 20, 2012 by ewu Quote
asiuniab Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='ewu']Trzeba i o deklaracje walczymy. brakuje 100 zł zrobię ogłoszenia takie jak umiem, natomiast z deklaracją nie wspomogę, w domu mam w obecnej chwili psi szpital na kółkach, weci mimo, że próbują nie kasować, to przecież to ich praca i z czegoś muszą żyć; Quote
ewu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='asiuniab']zrobię ogłoszenia takie jak umiem, natomiast z deklaracją nie wspomogę, w domu mam w obecnej chwili psi szpital na kółkach, weci mimo, że próbują nie kasować, to przecież to ich praca i z czegoś muszą żyć;[/QUOTE] Oj niefortunnie napisałam...Przepraszam, nie miałam niczego na myśli, taki strumień wiadomości o potrzebach:oops::oops::oops::oops::oops: Quote
asiuniab Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='ewu']Oj niefortunnie napisałam...Przepraszam, nie miałam niczego na myśli, taki strumień wiadomości o potrzebach:oops::oops::oops::oops::oops:[/QUOTE] Ewu, ja tak tego nie odebrałam, tylko przykro mi, że w tej sytuacji nie mogę więcej pomóc, zawsze mi się udawało choć mały grosik, ale w życiu tak bywa:( Quote
ewu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='asiuniab']Ewu, ja tak tego nie odebrałam, tylko przykro mi, że w tej sytuacji nie mogę więcej pomóc, zawsze mi się udawało choć mały grosik, ale w życiu tak bywa:([/QUOTE] Pomagasz jak mało kto:) No chyba ,że Masaj złapał jakąś fuchę i zarabia na siebie:) Quote
ewu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Ludzie to się umieją ustawić- biorą psa na dt a on zakłada firmę i jeszcze ich utrzymuje:eviltong::eviltong::eviltong::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
asiuniab Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='ewu']Ludzie to się umieją ustawić- biorą psa na dt a on zakłada firmę i jeszcze ich utrzymuje:eviltong::eviltong::eviltong::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] Masajek może nie jest firmą, ale jest instytucją całą do kochania, ale czy da się z tego wyżyć zobaczymy;) Quote
paula_t Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 asiuniab napisał(a):Masajek może nie jest firmą, ale jest instytucją całą do kochania, ale czy da się z tego wyżyć zobaczymy;) Proszę mi się tu z Masajka nie naśmiewać:mad: ;) Quote
Lobaria Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Doszły przepiekne zdjecia Ikarka - nie ten sam psiak :) Wstawie jutro, bedą do ogłoszeń :) Quote
__Lara Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 To dawaj zdjęcia cioteczko i robimy ogłoszenia :) Quote
Puszek-Okruszek Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Ikarek jest w swoim żywiole...wiedziałam,że domek z ogrodem dobrze mu zrobi:) Widać,że jest tam szczęśliwy,a jak on to i my:) Quote
asiuniab Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 paula_t napisał(a):Proszę mi się tu z Masajka nie naśmiewać:mad: ;) Paula masz rację nie będziemy się tu naśmiewać z Masajka, to w końcu wątek Ikarka, to z Niego się troszkę musimy ponatrząsać:) Quote
paula_t Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 asiuniab napisał(a):Paula masz rację nie będziemy się tu naśmiewać z Masajka, to w końcu wątek Ikarka, to z Niego się troszkę musimy ponatrząsać:) Dawajta zdjęcia, może będzie z czego ;) Quote
ewu Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Jejku dwa dni bez normalnego netu... Królik przegryzł mi ładowarkę do mojego laptopa... Jak dobrze,że Ikarek zadowolony:) Quote
__Lara Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 ewu napisał(a):Jejku dwa dni bez normalnego netu... Królik przegryzł mi ładowarkę do mojego laptopa... Jak dobrze,że Ikarek zadowolony:) ewu, skąd ja to znam! Mój kiedyś zrobił sajgon, pogryzł wszystkie możliwe kable, bo go zapomniałam zamknąć jak wyszłam z domu! Wracam, a królik ma... wąsy powykręcane w harmonijkę!!! Codziennie trzeba łobuzy gonić od kabli :shake: Quote
asiuniab Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 paula_t napisał(a):Dawajta zdjęcia, może będzie z czego ;) no właśnie są nowe zdjątka Ikarka na Fb, i wrzuciłabym je, ale od wczoraj nie działa mi strona, gdzie załączam zdjęcia, a tylko stamtąd umiem korzystać, bo dodawanie zdjęć na dogo to trudna sztuka, przynajmniej jak dla mnie. Może ktoś mi poleci jakąś prostą stronę i instrukcję do niej gdzie będę w prosty sposób mogła je dodawać na dogo? Quote
Lobaria Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 asiuniab napisał(a):no właśnie są nowe zdjątka Ikarka na Fb, i wrzuciłabym je, ale od wczoraj nie działa mi strona, gdzie załączam zdjęcia, a tylko stamtąd umiem korzystać, bo dodawanie zdjęć na dogo to trudna sztuka, przynajmniej jak dla mnie. Może ktoś mi poleci jakąś prostą stronę i instrukcję do niej gdzie będę w prosty sposób mogła je dodawać na dogo? Z fb możesz bezpośrednio tu wstawiać - kopiujesz adres obrazka, klikasz tu na ikonkę z drzewkiem, kopiujesz i jest :) Quote
Lobaria Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Na razie tylko 3 zdjęcia Ikarka - jest więcej, ale nie wiem, w co łapcie wsadzić Quote
paula_t Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ogoniasty do góry-znaczy, że zadowolony :) Dobrze go zobaczyć takiego:) Quote
Recommended Posts