Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']Jesteś ANIOŁEM, co już na całym dogo nie jest tajemnicą :)

Kiedy transport?[/QUOTE]
No to załatwcie Ciotki beatyfikację:eviltong::eviltong:
Jutro rano wyruszamy:) O 11-tej Pani Aneta przyjedzie po nas do Balic. Inaczej nie dałam rady. Mój mąż jutro wiezie Mamę -89 lat do lekarza, babcia ma potworne bóle i jadą do umówionego neurologa. Nie miałam sumienia prosić o odwołanie wizyty ale załatwiłam dojazd do Balic:)
Jedziemy luksusowym autem:) :)(oczywiście ja takiego nie mam , moje jest pełnoletnie , no nawet powyżej:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria']Ikarek już na miejscu, ale szczegóły opisze ewu - nie bedę Jej zabierać tej przyjemności :)

Na dzis mamy na opłacenie hoteliku, gorzej pożniej...

To czekamy z niecierpliwością :)

Posted (edited)

[quote name='AtaO']Czekamy z niecierpliwością na wieści .....:)[/QUOTE]

Kochane - jestem , dopiero wróciłam... ledwo żywa. Jechałam rano do Świętochłowic po Puszka - Okruszka i Ikara. Stamtąd do Balic, gdzie musiałyśmy czekać na Panią Anetę z hoteliku. Z Anetą pojechałyśmy do Węgrzyc-tam jest nasz Staś . Staś a właściwie Tofik szalał z radości, zawiozłam mu parę piłeczek, gumową kość i dla wszystkich psiaków pudełko psich ciasteczek:) Ikarek był bardzo spokojny, serdecznie witał się ze Stasiem, z innymi pieskami na dystans... Myślę,że Stasinek i Ikar pamiętają się z punktu. Ewidentnie było widać radosne powitanie.
Zapłakana Puszek-Okruszek ze swoją córeczką i ja wyruszyłyśmy autobusem do Krakowa -Płaszowa a stamtąd tramwajem do Krakowa.
Dziewczyny pojechały na dworzec a ja zostałam trochę w Krakowie, który uwielbiam:)
Aneta dzwoniła do mnie z relacją co u Ikarka. Chłopak spokojny i uroczy, trochę płakał ale mizianie pomogło. Nie jest agresywny do reszty psiaków,wręcz przeciwnie okazał nadmierne zainteresowanie chłopakami......:) Chyba trzeba pomyśleć o ciachnięciu klejnotów.
Na razie wet odradzał Puszkowi-Okruszkowi ze względu na dolegliwości Ikarka. Myślę,że za parę dni Ikar przywyknie do zmiany i będzie szalał z psiakami w ogrodzie:)
Aneta zrobi fotki i wyśle mi na maila. Mam nadzieję,że kiedyś Ikarek wróci do swojej ukochanej Rodziny,że wszystko się ułoży.... oby
Trzymam kciuki ....

Edited by ewu
Posted

[quote name='ewu']Kochane - jestem , dopiero wróciłam... ledwo żywa. Jechałam rano do Świętochłowic po Puszka - Okruszka i Ikara. Stamtąd do Balic, gdzie musiałyśmy czekać na Panią Anetę z hoteliku. Z Anetą pojechałyśmy do Węgrzyc-tam jest nasz Staś . Staś a właściwie Tofik szalał z radości, zawiozłam mu parę piłeczek, gumową kość i dla wszystkich psiaków pudełko psich ciasteczek:) Ikarek był bardzo spokojny, serdecznie witał się ze Stasiem, z innymi pieskami na dystans... Myślę,że Stasinek i Ikar pamiętają się z punktu. Ewidentnie było widać radosne powitanie.
Zapłakana Puszek-Okruszek ze swoją córeczką i ja wyruszyłyśmy autobusem do Krakowa -Płaszowa a stamtąd tramwajem do Krakowa.
Dziewczyny pojechały na dworzec a ja zostałam trochę w Krakowie, który uwielbiam:)
Aneta dzwoniła do mnie z relacją co u Ikarka. Chłopak spokojny i uroczy, trochę płakał ale mizianie pomogło. Nie jest agresywny do reszty psiaków,wręcz przeciwnie okazał nadmierne zainteresowanie chłopakami......:) Chyba trzeba pomyśleć o ciachnięciu klejnotów.
Na razie wet odradzał Puszkowi-Okruszkowi ze względu na dolegliwości Ikarka. Myślę,że za parę dni Ikar przywyknie do zmiany i będzie szalał z psiakami w ogrodzie:)
Aneta zrobi fotki i wyśle mi na maila. Mam nadzieję,że kiedyś Ikarek wróci do swojej ukochanej Rodziny,że wszystko się ułoży.... oby
Trzymam kciuki ....

ewu, dzieki wielkie za pomoc i relację. Tak myślałam, że Stasinek i Ikarek poznają się...
Zdjęcia mozesz wysłać do mnie, obrobię je i wstawię tu oraz na fb :)

Posted (edited)

[quote name='Lobaria']ewu, dzieki wielkie za pomoc i relację. Tak myślałam, że Stasinek i Ikarek poznają się...
Zdjęcia mozesz wysłać do mnie, obrobię je i wstawię tu oraz na fb :)
Jak dostanę od Anety, to wyślę:) Miałyśmy z Puszkiem masę tobołów a ja teraz nie mam małego aparatu. Mam ciężki , profesjonalny męża.
Mały aparat jest ale ja zgubiłam wszystkie karty.. i nie umiem znaleźć od roku.....:(

Edited by ewu
Posted

[quote name='__Lara']Tak, trzeba. Porozsyłać wątek - proszę o pomoc! Dziękujemy ewu za wszystko!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Nie ma za co:)
Jest wyjście - kupmy Puszkowi -Okruszkowi dom albo choć mieszkanie bez sąsiadów..:eviltong: i Ikarek wraca do swojej ukochanej Rodziny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudus__']Pani Basiu - widziała Pani mojego Rudego...?
:bigcry:

Widziałam, fajny, gania osobno bo ponoć charakterek ma trudny:)