Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria']Oczywiście, raban zrobiłam na całego , na razie bez konkretnych skutków. Dostałm tylko na pw telegony dwóch domowych dt na Mazowszu, ale je trzeba sprawdzić... i nie wiem, jaka cena. Później zadzwonię. Lepiej, aby Ikarek był gdzieś blizej i w zaufanym domu.[/QUOTE]
A tam gdzie Stasio? Czy Ikarek zgodzi się z małymi psiakami? Cena to 13 zł za dobę.

Posted

[quote name='Lobaria']Zapewne by się zgodził, ale cena straszna...[/QUOTE]
Wiem....:( Szukam nerwowo...
Co za pecha ma ten wspaniały pies...:( Tak się cieszyłam,że wreszcie ma wspaniałą Rodzinę... Jakiś gnojek musiał wszystko zepsuć:(

Posted

Najgorsze jest to, że ludzi nie powinno to interesować, ale i tak wpychają nos w nie swoje sprawy.*
Ja nawet nie byłam w stanie znaleźć DT dla swojego jednego psiura, Marianek ostatecznie wylądował w hoteliku, więc choćbym chciała, nie mam gdzie pytać :(

Posted

Przykre też, że właściciel tak się zachował, bo pewnie z każdym kolejnym lokatorem będzie powracał... tak naprawdę zgodził się na zło, które ten durny facet wyrządził....

Posted

[quote name='Lobaria']Gdyby u Stasinka wynegocjowac za kolejnego psiaka 10 zł na dobe, to by bylo oki, tam miałby dobrze...[/QUOTE]

A za 10 zł damy radę?

Posted

[quote name='Klaudus__']U Pani Anety miałby super.
Tylko czy Pani Aneta ma miejsca - dzwoniłam po znanych mi hotelach,ale wszędzie zapsienie sięga zenitu...

Zdzwonię i spytam. Tylko dziewczyny to jest potem dla mnie honorowa sprawa do regulowania płatności. Mam już tyle deklaracji,że musiałam zrobić listę, już nawet na wątki tych psiaków wchodzę okazjonalnie , czytam, że ok i się cieszę...
Gdybym z czymś zalegała co obiecałam dać, to błagam upomnijcie się.

Posted

[quote name='ewu']A za 10 zł damy radę?[/QUOTE]

Powinniśmy dać radę - Ikarek ma wielbicieli na fb i już zebrane pieniazki na ponad 2 mies, jesli udałby sie za 10 zł / dobę

Posted

Pilnie potrzebny transport Siemanowice- Kraków. Ja mam jutro ciężki dzień, w ostateczności poodwołuję wszystko ale błagam Ciotki - może Ktoś zechce pomóc.

Posted

[quote name='Puszek-Okruszek']Około 17 dowiem się czy będzie transport na 100 %,chcę jechać osobiście!!! Pytanie tylko czy tam na miejscu psychicznie dam radę:([/QUOTE]

Pani Aneta to Anioł, nie kobieta, psiaki mają jak u Pana Boga za piecem, nasze pszczyńskie psiaki są tam szczęsliwe, nawet mały, niepełnosprawny Stasinek po wypadku!!!

Posted

[quote name='ewu']Transport załatwiony, uffffffffffffffffffffffffffffffffff:)[/QUOTE]

Jesteś ANIOŁEM, co już na całym dogo nie jest tajemnicą :)

Kiedy transport?