paulinken Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 I mi Ikarek tkwił w sercu... bardzo się cieszę :) Quote
Puszek-Okruszek Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 witam... Ikarek był dzisiaj przywitać się z weterynarzem:) i wizyta przebiegła wzorowo,nad prawą brwią miał kleszcza,ale już wszystko dobrze.Jesteśmy umówieni na sobotę...tym razem coś na pchełki i kleszcze....wszystko stopniowo,żeby nie zniechęcać:D Quote
Lobaria Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 (edited) Puszek-Okruszek napisał(a):witam... Ikarek był dzisiaj przywitać się z weterynarzem:) i wizyta przebiegła wzorowo,nad prawą brwią miał kleszcza,ale już wszystko dobrze.Jesteśmy umówieni na sobotę...tym razem coś na pchełki i kleszcze....wszystko stopniowo,żeby nie zniechęcać:D Witamy Kochaną wybawicielkę Ikarka :) Możemy liczyć na zdjętka?? Edited June 21, 2012 by Lobaria Quote
Puszek-Okruszek Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Pewnie:) Jak tylko Ikarek przejdzie sesję zdjęciową :D Quote
Lobaria Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Pewnie:) Jak tylko Ikarek przejdzie sesję zdjęciową :D Miło będzie zobaczyć Ikarka szczęśliwego :) Quote
Iljova Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Nie było mnie jakiś czas a tu takie wspaniałe wiesci, że aż się poryczałam że szczęścia. Ikarku tak bardzo się cieszę :) To mamy szczęśliwych ludzi którzy mieli wielkie szczęście mogąc poznać Ikarka i mieć go u siebie :-) SUPER !!!!!! Quote
bakusiowa Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 A ktoś wyrzucił takiego wspaniałego psiaka:mad: Quote
Lobaria Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='bakusiowa']A ktoś wyrzucił takiego wspaniałego psiaka:mad: Ja nie chcę pisać, co Ikarek w domku robi, jak uwielbia Pana - Puszek - Okruszek sama napisze, jak będzie chciała :) Z butami fajny numer był :))))))))))))))))))))))))))))) Quote
asiuniab Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 A co z myślą o przekazaniu deklaracji Ikarka na jakąś inną bidę, czy w tym temacie coś się dzieje, i zaznaczam że pytam z ciekawości, bo sama nie mam deklaracji na Ikarka, więc nie chciałabym włazić z butami, ale wiemy, że wszystkie bidy tam czekają i Trufel i Maniek, Aramis, Lord, Imbirek i każdy inny..... Quote
Lobaria Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 asiuniab napisał(a):A co z myślą o przekazaniu deklaracji Ikarka na jakąś inną bidę, czy w tym temacie coś się dzieje, i zaznaczam że pytam z ciekawości, bo sama nie mam deklaracji na Ikarka, więc nie chciałabym włazić z butami, ale wiemy, że wszystkie bidy tam czekają i Trufel i Maniek, Aramis, Lord, Imbirek i każdy inny..... Deklaracje oraz wpłaty są głównie z fb i darczyńcy muszą wyrazić zgodę - mam nadzieje, że nie będzie problemów, na razie nie ma sprzeciwów - za co bardzo dziękujemy:) Myslałam o suni śpiacej na betonie, juz pisałam o tym na Jej watku, zajrzyj, uzasadniłam. Quote
Puszek-Okruszek Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Lobaria']Ja nie chcę pisać, co Ikarek w domku robi, jak uwielbia Pana - Puszek - Okruszek sama napisze, jak będzie chciała :) Z butami fajny numer był :))))))))))))))))))))))))))))) To prawda:) Ikar upatrzył sobie mojego męża i kiedy Mama przyszła do nas w gości,nie wolno jej było nawet postawić butów koło butów JEGO PANA:D brał je w zęby i odstawiał :D Quote
bakusiowa Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Puszek-Okruszek']To prawda:) Ikar upatrzył sobie mojego męża i kiedy Mama przyszła do nas w gości,nie wolno jej było nawet postawić butów koło butów JEGO PANA:D brał je w zęby i odstawiał :D A to ci dopiero. Wie jak zdobyć serce pana. Widocznie kiedyś tez miał pana. Może ten ktoś umarł i spadkobiercy wyrzucili Ikusia? Lobaria, na wątek którego psiaka wysyłac zaproszenia? Quote
Puszek-Okruszek Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='bakusiowa']A to ci dopiero. Wie jak zdobyć serce pana. Widocznie kiedyś tez miał pana. Może ten ktoś umarł i spadkobiercy wyrzucili Ikusia? Lobaria, na wątek którego psiaka wysyłac zaproszenia?Wiem tylko,że Ikar bardzo boi się gwałtownych ruchów,piłki i dzisiaj bał się gromadki chłopaków.Ktoś go musiał krzywdzić. Quote
AtaO Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):To prawda:) Ikar upatrzył sobie mojego męża i kiedy Mama przyszła do nas w gości,nie wolno jej było nawet postawić butów koło butów JEGO PANA:D brał je w zęby i odstawiał :D Ikuś, ale z Ciebie aparat..... Jesteś jedyny i niepowtarzalny na dogo:) Quote
Lobaria Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Wiem tylko,że Ikar bardzo boi się gwałtownych ruchów,piłki i dzisiaj bał się gromadki chłopaków.Ktoś go musiał krzywdzić. Był bardzo skrzywdzony... jak w tytule wątku. Jesteście Kochani... Quote
Lobaria Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='bakusiowa'] Lobaria, na wątek którego psiaka wysyłac zaproszenia? Myślę, że szczeniorow, Kajka i Kokosza... I suni, która spi na betonie. Quote
paula_t Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):To prawda:) Ikar upatrzył sobie mojego męża i kiedy Mama przyszła do nas w gości,nie wolno jej było nawet postawić butów koło butów JEGO PANA:D brał je w zęby i odstawiał :D Jak cudownie się takie coś czyta:loveu: Quote
ewu Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Lobaria napisał(a):Myślę, że szczeniorow, Kajka i Kokosza... I suni, która spi na betonie. Koniecznie, szczeniaczki są najbardziej zagrożone. Tam sa jeszcze dwie malutkie sunie i psia rodzinka:( Nie macie pojęcia jak się cieszę,że Ikar jest w takim cudnym domu. Jaki niesamowity zbieg okoliczności... wręcz nieprawdopodobny łańcusze sytuacji , które zaowocowały szczęsciem Ikara. Quote
Lobaria Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Jeden ze szczeniorow juz w dt - Kajko, ten z większą ilością bialego. Quote
ewu Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Lobaria napisał(a):Jeden ze szczeniorow juz w dt - Kajko, ten z większą ilością bialego. Wspaniale:) Żeby tak jeszcze drugi szybko znalazł , tęskni pewnie. Quote
Lobaria Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dostałam zdjęcia Ikarka - bardzo dziekuję Zrobione telefonem ciut rozmazane, więc wstawiam ze spaceru Quote
rents Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Cześć Pycholku kochany ! Zawsze, wierzyłem że dobrze trafisz . . . . . Quote
Recommended Posts