Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam...
Ikarek był dzisiaj przywitać się z weterynarzem:) i wizyta przebiegła wzorowo,nad prawą brwią miał kleszcza,ale już wszystko dobrze.Jesteśmy umówieni na sobotę...tym razem coś na pchełki i kleszcze....wszystko stopniowo,żeby nie zniechęcać:D

Posted (edited)

Puszek-Okruszek napisał(a):
witam...
Ikarek był dzisiaj przywitać się z weterynarzem:) i wizyta przebiegła wzorowo,nad prawą brwią miał kleszcza,ale już wszystko dobrze.Jesteśmy umówieni na sobotę...tym razem coś na pchełki i kleszcze....wszystko stopniowo,żeby nie zniechęcać:D

Witamy Kochaną wybawicielkę Ikarka :)
Możemy liczyć na zdjętka??

Edited by Lobaria
Posted

Nie było mnie jakiś czas a tu takie wspaniałe wiesci, że aż się poryczałam że szczęścia.
Ikarku tak bardzo się cieszę :) To mamy szczęśliwych ludzi którzy mieli wielkie szczęście mogąc poznać Ikarka i mieć go u siebie :-)
SUPER !!!!!!

Posted

[quote name='bakusiowa']A ktoś wyrzucił takiego wspaniałego psiaka:mad:

Ja nie chcę pisać, co Ikarek w domku robi, jak uwielbia Pana - Puszek - Okruszek sama napisze, jak będzie chciała :)

Z butami fajny numer był :)))))))))))))))))))))))))))))

Posted

A co z myślą o przekazaniu deklaracji Ikarka na jakąś inną bidę, czy w tym temacie coś się dzieje, i zaznaczam że pytam z ciekawości, bo sama nie mam deklaracji na Ikarka, więc nie chciałabym włazić z butami, ale wiemy, że wszystkie bidy tam czekają i Trufel i Maniek, Aramis, Lord, Imbirek i każdy inny.....

Posted

asiuniab napisał(a):
A co z myślą o przekazaniu deklaracji Ikarka na jakąś inną bidę, czy w tym temacie coś się dzieje, i zaznaczam że pytam z ciekawości, bo sama nie mam deklaracji na Ikarka, więc nie chciałabym włazić z butami, ale wiemy, że wszystkie bidy tam czekają i Trufel i Maniek, Aramis, Lord, Imbirek i każdy inny.....

Deklaracje oraz wpłaty są głównie z fb i darczyńcy muszą wyrazić zgodę - mam nadzieje, że nie będzie problemów, na razie nie ma sprzeciwów - za co bardzo dziękujemy:)
Myslałam o suni śpiacej na betonie, juz pisałam o tym na Jej watku, zajrzyj, uzasadniłam.

Posted

[quote name='Lobaria']Ja nie chcę pisać, co Ikarek w domku robi, jak uwielbia Pana - Puszek - Okruszek sama napisze, jak będzie chciała :)

Z butami fajny numer był :)))))))))))))))))))))))))))))

To prawda:) Ikar upatrzył sobie mojego męża i kiedy Mama przyszła do nas w gości,nie wolno jej było nawet postawić butów koło butów JEGO PANA:D brał je w zęby i odstawiał :D

Posted

[quote name='Puszek-Okruszek']To prawda:) Ikar upatrzył sobie mojego męża i kiedy Mama przyszła do nas w gości,nie wolno jej było nawet postawić butów koło butów JEGO PANA:D brał je w zęby i odstawiał :D

A to ci dopiero. Wie jak zdobyć serce pana. Widocznie kiedyś tez miał pana. Może ten ktoś umarł i spadkobiercy wyrzucili Ikusia?

Lobaria, na wątek którego psiaka wysyłac zaproszenia?

Posted

[quote name='bakusiowa']A to ci dopiero. Wie jak zdobyć serce pana. Widocznie kiedyś tez miał pana. Może ten ktoś umarł i spadkobiercy wyrzucili Ikusia?

Lobaria, na wątek którego psiaka wysyłac zaproszenia?Wiem tylko,że Ikar bardzo boi się gwałtownych ruchów,piłki i dzisiaj bał się gromadki chłopaków.Ktoś go musiał krzywdzić.

Posted

To prawda:) Ikar upatrzył sobie mojego męża i kiedy Mama przyszła do nas w gości,nie wolno jej było nawet postawić butów koło butów JEGO PANA:D brał je w zęby i odstawiał :D

Ikuś, ale z Ciebie aparat.....
Jesteś jedyny i niepowtarzalny na dogo:)

Posted

Wiem tylko,że Ikar bardzo boi się gwałtownych ruchów,piłki i dzisiaj bał się gromadki chłopaków.Ktoś go musiał krzywdzić.

Był bardzo skrzywdzony... jak w tytule wątku.
Jesteście Kochani...

Posted

Jak cudownie się takie coś czyta:loveu:

Posted

Lobaria napisał(a):
Myślę, że szczeniorow, Kajka i Kokosza...
I suni, która spi na betonie.

Koniecznie, szczeniaczki są najbardziej zagrożone. Tam sa jeszcze dwie malutkie sunie i psia rodzinka:(
Nie macie pojęcia jak się cieszę,że Ikar jest w takim cudnym domu.
Jaki niesamowity zbieg okoliczności... wręcz nieprawdopodobny łańcusze sytuacji , które zaowocowały szczęsciem Ikara.

Posted

Lobaria napisał(a):
Jeden ze szczeniorow juz w dt - Kajko, ten z większą ilością bialego.

Wspaniale:) Żeby tak jeszcze drugi szybko znalazł , tęskni pewnie.