Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 __Lara napisał(a):Tylko gdzie je dać :( Mazowszanka weźmie ciężarną, chociaż tyle... Lub tą drugą, co śpi na betonie... Ciężarna ma jechać do weta, do Bielska, ale nie ma transportu... Quote
Puszek-Okruszek Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Witam wszystkich :) Ikarek czuje się dobrze,jak dotąd jest spokojnym pieskiem,początkowo był problem z wejściem do klatki,ale wspólnymi siłami jakoś się udało:) Teraz wraca ze spaceru już bez żadnych oporów:) Wyjaśniam już temat "dzieci":) W czwartek Ikarek ma jechać ze mną do Wieliczki z grupą moich podopiecznych(jestem opiekunem medycznym),ale to są dorosłe osoby,co prawda upośledzone intelektualnie,ale bez obaw,proszę,Drogie Panie:) Mamy zwierzątka na naszym zakładzie i chłopcy wiedzą,jak się nimi opiekować.A wcześniej pisałam o moich dzieciach:) ,mam dwójkę,Ikarek bardzo je polubił,zresztą i z wzajemnością:) Pozdrawiamy serdecznie:) Quote
__Lara Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Puszek-Okruszek, bardzo Ci dziękujemy za pomoc!!!!! Quote
Ulka18 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Bieda jak wszedzie na watkach :-( Moge wplacic 10 zl, jesli sie przyda. Quote
Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ulka18 napisał(a):Bieda jak wszedzie na watkach :-( Moge wplacic 10 zl, jesli sie przyda. Dzięki wielkie, potem wyślę konto :) Quote
Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Wczoraj i dzisiaj przyszło wsparcie na konto Ikarka - bardzo dziekujemy . Nie mam czasu dziękować każdemu Darczyńcy osobno - szczegóły w drugim poście :) Quote
bakusiowa Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Lobaria']Dotarła na konto Ikarka wpłata 100 zł od Pani Renaty T. Bardzo dziękujemy :) Lobaria, nie uwzględniłaś w rozliczeniu tej wpłaty z 17-go. Quote
Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 (edited) bakusiowa napisał(a):Lobaria, nie uwzględniłaś w rozliczeniu tej wpłaty z 17-go. Dzięki, zaraz sprawdzę. Dobrze, że czuwasz, uzupełniam:). Edited June 19, 2012 by Lobaria Quote
Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Najpierw sprawdziłam na koncie, chciałam uzupełnić, ale ta wpłata jest uwzględniona / robię to od razu po wpłacie. Quote
Maria1957 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 ...zaglądam do Ikarka...niestety mogę tylko wspierać duchowo ... Quote
ewu Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Witam wszystkich :) Ikarek czuje się dobrze,jak dotąd jest spokojnym pieskiem,początkowo był problem z wejściem do klatki,ale wspólnymi siłami jakoś się udało:) Teraz wraca ze spaceru już bez żadnych oporów:) Wyjaśniam już temat "dzieci":) W czwartek Ikarek ma jechać ze mną do Wieliczki z grupą moich podopiecznych(jestem opiekunem medycznym),ale to są dorosłe osoby,co prawda upośledzone intelektualnie,ale bez obaw,proszę,Drogie Panie:) Mamy zwierzątka na naszym zakładzie i chłopcy wiedzą,jak się nimi opiekować.A wcześniej pisałam o moich dzieciach:) ,mam dwójkę,Ikarek bardzo je polubił,zresztą i z wzajemnością:) Pozdrawiamy serdecznie:) Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Ja też słysząc "podopieczni" myślałam,że to dzieci:) Pozdrawiam i mocno całuję Ikarka:) Quote
Avilia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 HELP! Klaudia znalazła maleńkie szczeniaki!Dopiero co pootwierały oczy!Nie wiemy co z nimi zrobić! Pomóżcie! Quote
ewu Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jutro wyprawa do Wieliczki. Lobario kochana czuwaj nad akcją. Powodzenia Ikarku:) Quote
bakusiowa Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Dwie cioteczki prosiły o konto. Jakaś kaska powinna wpaść dla Ikusia. Quote
__Lara Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='ewu']Jutro wyprawa do Wieliczki. Lobario kochana czuwaj nad akcją. Powodzenia Ikarku:) Właśnie, a gdzie Lobaria? Quote
Lobaria Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='__Lara']Właśnie, a gdzie Lobaria? Mam wielką niespodziankę - chcecie, abym napisała???? Quote
AtaO Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Lobaria']Mam wielką niespodziankę - chcecie, abym napisała???? Pisz cioteczko i to szybko!!! Czyżby DS się pojawił dla Ikusia? Quote
asiuniab Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Lobaria']Mam wielką niespodziankę - chcecie, abym napisała???? i co szybko, pisz, pisz..... Quote
AtaO Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nie daj się prosić...już trzy cioteczki ( i jeden wujaszek ) czekają i przebierają nogami... Quote
Recommended Posts