Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Tylko gdzie je dać :( Mazowszanka weźmie ciężarną, chociaż tyle...

Lub tą drugą, co śpi na betonie...
Ciężarna ma jechać do weta, do Bielska, ale nie ma transportu...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich :)
Ikarek czuje się dobrze,jak dotąd jest spokojnym pieskiem,początkowo był problem z wejściem do klatki,ale wspólnymi siłami jakoś się udało:) Teraz wraca ze spaceru już bez żadnych oporów:) Wyjaśniam już temat "dzieci":) W czwartek Ikarek ma jechać ze mną do Wieliczki z grupą moich podopiecznych(jestem opiekunem medycznym),ale to są dorosłe osoby,co prawda upośledzone intelektualnie,ale bez obaw,proszę,Drogie Panie:) Mamy zwierzątka na naszym zakładzie i chłopcy wiedzą,jak się nimi opiekować.A wcześniej pisałam o moich dzieciach:) ,mam dwójkę,Ikarek bardzo je polubił,zresztą i z wzajemnością:) Pozdrawiamy serdecznie:)

Posted

Wczoraj i dzisiaj przyszło wsparcie na konto Ikarka - bardzo dziekujemy . Nie mam czasu dziękować każdemu Darczyńcy osobno - szczegóły w drugim poście :)

Posted

[quote name='Lobaria']Dotarła na konto Ikarka wpłata 100 zł od Pani Renaty T.
Bardzo dziękujemy :)

Lobaria, nie uwzględniłaś w rozliczeniu tej wpłaty z 17-go.

Posted (edited)

bakusiowa napisał(a):
Lobaria, nie uwzględniłaś w rozliczeniu tej wpłaty z 17-go.

Dzięki, zaraz sprawdzę. Dobrze, że czuwasz, uzupełniam:).

Edited by Lobaria
Posted

Puszek-Okruszek napisał(a):
Witam wszystkich :)
Ikarek czuje się dobrze,jak dotąd jest spokojnym pieskiem,początkowo był problem z wejściem do klatki,ale wspólnymi siłami jakoś się udało:) Teraz wraca ze spaceru już bez żadnych oporów:) Wyjaśniam już temat "dzieci":) W czwartek Ikarek ma jechać ze mną do Wieliczki z grupą moich podopiecznych(jestem opiekunem medycznym),ale to są dorosłe osoby,co prawda upośledzone intelektualnie,ale bez obaw,proszę,Drogie Panie:) Mamy zwierzątka na naszym zakładzie i chłopcy wiedzą,jak się nimi opiekować.A wcześniej pisałam o moich dzieciach:) ,mam dwójkę,Ikarek bardzo je polubił,zresztą i z wzajemnością:) Pozdrawiamy serdecznie:)

Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Ja też słysząc "podopieczni" myślałam,że to dzieci:)
Pozdrawiam i mocno całuję Ikarka:)

Posted

[quote name='Lobaria']Mam wielką niespodziankę - chcecie, abym napisała????

Pisz cioteczko i to szybko!!!
Czyżby DS się pojawił dla Ikusia?