paula_t Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Lobaria']Ikarku kochany - jutro, 18 czerwca - w dniu moich imienin - starania o uratowanie Ciebie przyniosą efekty - opuszczasz punkt :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i w czwarek będziesz tam, gdzie Mozart. BARDZO PROSIMY O DEKLARACJE NA HOTELIK - NIE MAMY KOMPLETU WIERZYMY, ŻE DOBRE DUSZYCZKI POMOGĄ :) Jak cudownie!!! :multi: I wszystkiego przyspieszonego najlepszego ;):Rose: Quote
rents Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Ikarku - ja dużo gadam a konkretów mało, więc Ci dorzucę 10 PLN/miesiąc, może ktoś jeszcze choć 5, 10 . . . PLN i będzie komplet. Quote
Panna Marple Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Hurra! Lobaria, Ty masz jutro imieniny, a ja urodziny! Ale się nam prezent trafił:loveu:ewu napisał(a):O 19.30 jestem umówiona w punkcie, ładujemy chłopaka i jedziemy do Świętochłowic do cudownej Cioteczki Puszek- Okruszek. Tam Ikarek jest do czwartku i we czwartek wyrusza do Wieliczki:)) Ufffffffffffff:) Quote
Lobaria Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Panna Marple napisał(a):Hurra! Lobaria, Ty masz jutro imieniny, a ja urodziny! Ale się nam prezent trafił:loveu: To nawzajem wszystkiego najlepszego :loveu:, a prezent wspaniały - uratowanie Ikarka :) Quote
ewu Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Panna Marple']Hurra! Lobaria, Ty masz jutro imieniny, a ja urodziny! Ale się nam prezent trafił:loveu: Sto lat, sto lat Cioteczki:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::tort::tort::tort::tort::beerchug::beerchug::beerchug::laola::laola: Quote
Panna Marple Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Życzmy sobie i wszystkim, żeby wszystkie psiaki żyły tak jak na to zasługująLobaria napisał(a):To nawzajem wszystkiego najlepszego :loveu:, a prezent wspaniały - uratowanie Ikarka :) Quote
renatka_s Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Zagladam do Ikarka, ale obecnie jestem spłukana, na stałe deklaracje już mnie nie stać ( dopłacam 6 psom i wiecej nie dam rady), będę podczytywać i może w lipcu jednorazowo coś podrzucę. Quote
AtaO Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ikusiu, nareszcie nadszedł Twój szczęśliwy dzień....opuszczasz Punkt.... Najbliższe dni z pewnością nie będą dla Ciebie monotonne, dużo zmian Cię czeka... Na razie hotelik, a potem oby szybko znalazł się wspaniały domek.... Powodzenia psiaku!!! Quote
__Lara Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 ewu, jesteś wspaniała!!! Tyle psów ratujesz! Ściskamy kciuki za dzisiejszy dzień :) Quote
Lobaria Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 ewu, rozmawiałam z hotelikiem Ikarka. Pani w czwartek podjedzie do Wieliczki po psiaka, ale musi jak najwcześniej wiedzieć, gdzie i o której ma sie zjawić. Na pw wyslę Tobie nr do właścicielki hoteliku. WAZNE. Ponieważ Ikar będzie jechał z dziećmi, koniczny jest kaganiec. Jest łagodny, ale nie wiadomo, jak zachowa się w stresie. W razie czego, to nauczycielki będą odpowiadały... Quote
rents Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ło Matko - a gdzież on będzie z tymi dziećmi jechał ? Jeszcze nam jakiego zawa....u dostanie ! Quote
Lobaria Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 rents napisał(a):Ło Matko - a gdzież on będzie z tymi dziećmi jechał ? Jeszcze nam jakiego zawa....u dostanie ! Spoko, to dzielna psina:). Doszły od Was wpłaty na Ikarka i Lakiego - dzięki :) Quote
ewu Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='__Lara']ewu, jesteś wspaniała!!! Tyle psów ratujesz! Ściskamy kciuki za dzisiejszy dzień :) Kciuki potrzebne:) Quote
ewu Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='Lobaria']ewu, rozmawiałam z hotelikiem Ikarka. Pani w czwartek podjedzie do Wieliczki po psiaka, ale musi jak najwcześniej wiedzieć, gdzie i o której ma sie zjawić. Na pw wyslę Tobie nr do właścicielki hoteliku. WAZNE. Ponieważ Ikar będzie jechał z dziećmi, koniczny jest kaganiec. Jest łagodny, ale nie wiadomo, jak zachowa się w stresie. W razie czego, to nauczycielki będą odpowiadały... Tak wiem, dopilnuję:) Quote
AtaO Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ikusiu, żadna cioteczka nic nie pisze.....chyba jesteś już w podróży.... Quote
Lobaria Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 AtaO napisał(a):Ikusiu, żadna cioteczka nic nie pisze.....chyba jesteś już w podróży.... Już jedzie :) Natomiast w punkcie tragedia:( - 20 psiaków, doszły 2 ok. 5-cio tygodniowe szczeniaki:( Nie ma miejsc w boksach, więc są w klatkach. Klaudia tak do 23-iej będzie w punkcie... Quote
asiuniab Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Matko to jest tragedia tych psów......... nie wiem nawet co napisać, boję się o wszystkie te psiaki:( Quote
AtaO Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ręce opadają....:-(.Nie nadążamy już z deklaracjami, domkami, hotelami...:-(. A problem bezdomności na tym terenie podobno nie istnieje.... Quote
__Lara Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Jestem tym przygnieciona, nie wiem co robić..... Quote
AtaO Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Wszystkich nas to przybija..... a co najgorsze to niewiele, a właściwie to nic nie możemy z tym zrobić... jesteśmy całkowicie bezsilni, bo nie można tego nagłośnić....:-( Quote
ewu Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Jestem. Ikarek bardzo dobrze zniósł podróż. W Świętochłowicach przekazałam go Puszkowi-Okruszkowi:) We czwartek wyruszają do Wieliczki. Quote
ewu Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 AtaO napisał(a):Wszystkich nas to przybija..... a co najgorsze to niewiele, a właściwie to nic nie możemy z tym zrobić... jesteśmy całkowicie bezsilni, bo nie można tego nagłośnić....:-( Punkt pęka w szwach. Klaudia pracuje ponad ludzkie siły...:( Quote
ewu Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 (edited) [quote name='__Lara']Jestem tym przygnieciona, nie wiem co robić..... Trzeba koniecznie wyciągnąć szczeniaki. One są w najgorszej sytuacji...:( Edited June 18, 2012 by ewu Quote
Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='ewu']Jestem. Ikarek bardzo dobrze zniósł podróż. W Świętochłowicach przekazałam go Puszkowi-Okruszkowi:) We czwartek wyruszają do Wieliczki. ewu, bardzo dziękujemy za wyciągnięcie Ikarka :) Quote
__Lara Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='ewu']Trzeba koniecznie wyciągnąć szczeniaki. One są w najgorszej sytuacji...:( Tylko gdzie je dać :( Mazowszanka weźmie ciężarną, chociaż tyle... Quote
Recommended Posts