Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Lobaria, to Ty na forum grzybkowym się udzielasz? :D

Jestem tam moderatorem. Grzybiara ze mnie z krwi i kosci, zawsze mowie, że gdyby na świecie nie było grzybów, to bym je wymysliła ;)
Przez walkę o nasze psiuty, oststnio nie mam czasu na zabawy z grzybami... Na stronce robię atlas porostów polski, ale też stoi. Psiaki ważniejsze.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panna Marple napisał(a):
Dzięki za zaproszenie, przybywam na zawołanie:lol:. Mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie

Kochana jesteś - dziękujemy - konto na pw wysłane :)
Ikarku - bedzie dobrze dzieki dobrym duszyczkom, nie martw sie, wyciagniemy Ciebie :)

Posted

Właśnie dostalam pw z numerem konta dla Ikarka. Puszczę przelew za 5 miesięcy (czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, pażdziernik). Jedna prośba: gdybym zapomniała, że w listopadzie mam wplacić następne, przypomnijcie, please:help1:

Posted

Panna Marple napisał(a):
Właśnie dostalam pw z numerem konta dla Ikarka. Puszczę przelew za 5 miesięcy (czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, pażdziernik). Jedna prośba: gdybym zapomniała, że w listopadzie mam wplacić następne, przypomnijcie, please:help1:

I kto powie ,że nie ma Aniołów na tym świecie, jak są:lilangel::lilangel::lilangel::lilangel:

Posted

ewu napisał(a):
I kto powie ,że nie ma Aniołów na tym świecie, jak są:lilangel::lilangel::lilangel::lilangel:

Jednak są :) Na fb nawet z USA płynie pomoc. :)

W pn rano Ikarek opuszcza punkt, jedzie z ewu / anołem nad aniołami / do Krakowa, a potem do hoteliku. Wszystko z Klaudią uzgodnione. :)

Posted

Lobaria napisał(a):
Jednak są :) Na fb nawet z USA płynie pomoc. :)

W pn rano Ikarek opuszcza punkt, jedzie z ewu / anołem nad aniołami / do Krakowa, a potem do hoteliku. Wszystko z Klaudią uzgodnione. :)

Troszkę inaczej Cioteczko:) W poniedziałek wieczorem ze mną do Świętochłowic i we czwartek do Wieliczki z cudowną Cioteczką Puszkiem- Okruszkiem. Jutro czekam na wieści od Ciebie żeby potwierdzić Puszkowi - Okruszkowi.
Strasznie to skomplikowane:)
W kążdym razie wyjedzie wreszcie:)

Posted

ewu napisał(a):
Troszkę inaczej Cioteczko:) W poniedziałek wieczorem ze mną do Świętochłowic i we czwartek do Wieliczki z cudowną Cioteczką Puszkiem- Okruszkiem. Jutro czekam na wieści od Ciebie żeby potwierdzić Puszkowi - Okruszkowi.
Strasznie to skomplikowane:)
W kążdym razie wyjedzie wreszcie:)

Chyba, ze potwierdzi się miejsce u Lili, ale wtedy transport trzeba załatwić na pn...

Posted

rents napisał(a):
Najpiękniejszy i najbardziej pechowy . . .

Cioteczki i Wujkowie - co to za biadolenie :mad:
jeszczechłopak usłyszy!

Ikarku, uszy do góry, jutro będzie lepiej :)

Jeszcze tylko ciut dekaracji....

Posted

__Lara napisał(a):
Właśnie, gdzie jedzie Ikarek?

Dzisiaj sie roztrzygnie. Ma miejsce w hoteliku 12/ zł doba pod Wieliczką.
Jednocześnie dziś się wyjaśni, czy będzie wolne miejsce u Lili / gdzie Edzio jest /. Tam 10 zl/ doba. Byłby w kojcu razem z Edziem :), o ile Jego kompan / ten czarny/, pojedzie do ds.

Z drugiej strony - może lepiej by było, aby Ikarek i tak pojechal do Wieliczki / Mozarta / , wtedy na ewentualne miejsce u Lili mógłaby pojechać inna nasza bida... Ktora musiałaby deklaracje zebrać szybko...
I tu mam na myśli jamniczka Fago, ewentualnie sunię w ciąży, gdy sprawa się rozwiąże w te lub we wte..

Posted

Lobaria napisał(a):
Jednocześnie dziś się wyjaśni, czy będzie wolne miejsce u Lili / gdzie Edzio jest /. Tam 10 zl/ doba. Byłby w kojcu razem z Edziem :), o ile Jego kompan / ten czarny/, pojedzie do ds.

Z drugiej strony - może lepiej by było, aby Ikarek i tak pojechal do Wieliczki / Mozarta / , wtedy na ewentualne miejsce u Lili mógłaby pojechać inna nasza bida... Ktora musiałaby deklaracje zebrać szybko...
I tu mam na myśli jamniczka Fago, ewentualnie sunię w ciąży, gdy sprawa się rozwiąże w te lub we wte..

Ja czekam na roztrzygnięcie bo muszę się skontaktowć z Puszkiem-Okruszkiem, odnośnie transportu do Wieliczki:)

Posted

ewu napisał(a):
Ja czekam na roztrzygnięcie bo muszę się skontaktowć z Puszkiem-Okruszkiem, odnośnie transportu do Wieliczki:)

Jak tylko będę miała wieści, dam znać.
Raczej szykujmy się na Wieliczkę, aby ewentualne miejsce u Lili dać Fagusiowi...
O deklaracje dla Niego powalczymy tu i na fb

Posted

Lobaria napisał(a):
Jak tylko będę miała wieści, dam znać.
Raczej szykujmy się na Wieliczkę, aby ewentualne miejsce u Lili dać Fagusiowi...
O deklaracje dla Niego powalczymy tu i na fb

Czekam więc:)

Posted

Lobaria napisał(a):

Jejku, byłoby super.

Posted

Ikarku kochany - jutro, 18 czerwca - w dniu moich imienin - starania o uratowanie Ciebie przyniosą efekty - opuszczasz punkt :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i w czwarek będziesz tam, gdzie Mozart.

BARDZO PROSIMY O DEKLARACJE NA HOTELIK - NIE MAMY KOMPLETU
WIERZYMY, ŻE DOBRE DUSZYCZKI POMOGĄ :)

Posted

[quote name='Lobaria']Ikarku kochany - jutro, 18 czerwca - w dniu moich imienin - starania o uratowanie Ciebie przyniosą efekty - opuszczasz punkt :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i w czwarek będziesz tam, gdzie Mozart.

BARDZO PROSIMY O DEKLARACJE NA HOTELIK - NIE MAMY KOMPLETU
WIERZYMY, ŻE DOBRE DUSZYCZKI POMOGĄ :)

O 19.30 jestem umówiona w punkcie, ładujemy chłopaka i jedziemy do Świętochłowic do cudownej Cioteczki Puszek- Okruszek. Tam Ikarek jest do czwartku i we czwartek wyrusza do Wieliczki:))
Ufffffffffffff:)