Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 __Lara napisał(a):Lobaria, to Ty na forum grzybkowym się udzielasz? :D Jestem tam moderatorem. Grzybiara ze mnie z krwi i kosci, zawsze mowie, że gdyby na świecie nie było grzybów, to bym je wymysliła ;) Przez walkę o nasze psiuty, oststnio nie mam czasu na zabawy z grzybami... Na stronce robię atlas porostów polski, ale też stoi. Psiaki ważniejsze. Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Panna Marple napisał(a):Dzięki za zaproszenie, przybywam na zawołanie:lol:. Mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie Kochana jesteś - dziękujemy - konto na pw wysłane :) Ikarku - bedzie dobrze dzieki dobrym duszyczkom, nie martw sie, wyciagniemy Ciebie :) Quote
Panna Marple Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Właśnie dostalam pw z numerem konta dla Ikarka. Puszczę przelew za 5 miesięcy (czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, pażdziernik). Jedna prośba: gdybym zapomniała, że w listopadzie mam wplacić następne, przypomnijcie, please:help1: Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Panna Marple napisał(a):Właśnie dostalam pw z numerem konta dla Ikarka. Puszczę przelew za 5 miesięcy (czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, pażdziernik). Jedna prośba: gdybym zapomniała, że w listopadzie mam wplacić następne, przypomnijcie, please:help1: I kto powie ,że nie ma Aniołów na tym świecie, jak są:lilangel::lilangel::lilangel::lilangel: Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 ewu napisał(a):I kto powie ,że nie ma Aniołów na tym świecie, jak są:lilangel::lilangel::lilangel::lilangel: Jednak są :) Na fb nawet z USA płynie pomoc. :) W pn rano Ikarek opuszcza punkt, jedzie z ewu / anołem nad aniołami / do Krakowa, a potem do hoteliku. Wszystko z Klaudią uzgodnione. :) Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Lobaria napisał(a):Jednak są :) Na fb nawet z USA płynie pomoc. :) W pn rano Ikarek opuszcza punkt, jedzie z ewu / anołem nad aniołami / do Krakowa, a potem do hoteliku. Wszystko z Klaudią uzgodnione. :) Troszkę inaczej Cioteczko:) W poniedziałek wieczorem ze mną do Świętochłowic i we czwartek do Wieliczki z cudowną Cioteczką Puszkiem- Okruszkiem. Jutro czekam na wieści od Ciebie żeby potwierdzić Puszkowi - Okruszkowi. Strasznie to skomplikowane:) W kążdym razie wyjedzie wreszcie:) Quote
paula_t Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Skomplikowane, ale jak ekstra zorganizowane :) Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 paula_t napisał(a):Skomplikowane, ale jak ekstra zorganizowane :) Zobaczymy:thumbs: Quote
Lobaria Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 ewu napisał(a):Troszkę inaczej Cioteczko:) W poniedziałek wieczorem ze mną do Świętochłowic i we czwartek do Wieliczki z cudowną Cioteczką Puszkiem- Okruszkiem. Jutro czekam na wieści od Ciebie żeby potwierdzić Puszkowi - Okruszkowi. Strasznie to skomplikowane:) W kążdym razie wyjedzie wreszcie:) Chyba, ze potwierdzi się miejsce u Lili, ale wtedy transport trzeba załatwić na pn... Quote
ewu Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 rents napisał(a):Najpiękniejszy i najbardziej pechowy . . . Niestety:( Quote
ewu Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Lobaria napisał(a):Chyba, ze potwierdzi się miejsce u Lili, ale wtedy transport trzeba załatwić na pn... Czekam na wieści. Quote
Lobaria Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 rents napisał(a):Najpiękniejszy i najbardziej pechowy . . . Cioteczki i Wujkowie - co to za biadolenie :mad: jeszczechłopak usłyszy! Ikarku, uszy do góry, jutro będzie lepiej :) Jeszcze tylko ciut dekaracji.... Quote
AtaO Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Trochę się pogubiłam - to gdzie właściwie jedzie Ikuś - do Wieliczki (tam gdzie Mozart) czy do Lili (do Kluczborka do Edzia)? Quote
Telimena Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 niestety nie mam w tej chwili jak pomóc ale zapisuję wątek, jeśli coś się zmieni to będę pamiętać o Ikarku, ładny psiak Quote
Lobaria Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 __Lara napisał(a):Właśnie, gdzie jedzie Ikarek? Dzisiaj sie roztrzygnie. Ma miejsce w hoteliku 12/ zł doba pod Wieliczką. Jednocześnie dziś się wyjaśni, czy będzie wolne miejsce u Lili / gdzie Edzio jest /. Tam 10 zl/ doba. Byłby w kojcu razem z Edziem :), o ile Jego kompan / ten czarny/, pojedzie do ds. Z drugiej strony - może lepiej by było, aby Ikarek i tak pojechal do Wieliczki / Mozarta / , wtedy na ewentualne miejsce u Lili mógłaby pojechać inna nasza bida... Ktora musiałaby deklaracje zebrać szybko... I tu mam na myśli jamniczka Fago, ewentualnie sunię w ciąży, gdy sprawa się rozwiąże w te lub we wte.. Quote
ewu Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Lobaria napisał(a):Dzisiaj sie roztrzygnie. Ma miejsce w hoteliku 12/ zł doba pod Wieliczką. Jednocześnie dziś się wyjaśni, czy będzie wolne miejsce u Lili / gdzie Edzio jest /. Tam 10 zl/ doba. Byłby w kojcu razem z Edziem :), o ile Jego kompan / ten czarny/, pojedzie do ds. Z drugiej strony - może lepiej by było, aby Ikarek i tak pojechal do Wieliczki / Mozarta / , wtedy na ewentualne miejsce u Lili mógłaby pojechać inna nasza bida... Ktora musiałaby deklaracje zebrać szybko... I tu mam na myśli jamniczka Fago, ewentualnie sunię w ciąży, gdy sprawa się rozwiąże w te lub we wte.. Ja czekam na roztrzygnięcie bo muszę się skontaktowć z Puszkiem-Okruszkiem, odnośnie transportu do Wieliczki:) Quote
Lobaria Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 ewu napisał(a):Ja czekam na roztrzygnięcie bo muszę się skontaktowć z Puszkiem-Okruszkiem, odnośnie transportu do Wieliczki:) Jak tylko będę miała wieści, dam znać. Raczej szykujmy się na Wieliczkę, aby ewentualne miejsce u Lili dać Fagusiowi... O deklaracje dla Niego powalczymy tu i na fb Quote
ewu Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Lobaria napisał(a):Jak tylko będę miała wieści, dam znać. Raczej szykujmy się na Wieliczkę, aby ewentualne miejsce u Lili dać Fagusiowi... O deklaracje dla Niego powalczymy tu i na fb Czekam więc:) Quote
__Lara Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Lobaria napisał(a):Dzisiaj sie roztrzygnie. Ma miejsce w hoteliku 12/ zł doba pod Wieliczką. Jednocześnie dziś się wyjaśni, czy będzie wolne miejsce u Lili / gdzie Edzio jest /. Tam 10 zl/ doba. Byłby w kojcu razem z Edziem :), o ile Jego kompan / ten czarny/, pojedzie do ds. Z drugiej strony - może lepiej by było, aby Ikarek i tak pojechal do Wieliczki / Mozarta / , wtedy na ewentualne miejsce u Lili mógłaby pojechać inna nasza bida... Ktora musiałaby deklaracje zebrać szybko... I tu mam na myśli jamniczka Fago, ewentualnie sunię w ciąży, gdy sprawa się rozwiąże w te lub we wte.. Jejku, byłoby super. Quote
Lobaria Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 (edited) Dotarła na konto Ikarka wpłata 100 zł od Pani Renaty T. Bardzo dziękujemy :) Edited June 17, 2012 by Lobaria Quote
Lobaria Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Ikarku kochany - jutro, 18 czerwca - w dniu moich imienin - starania o uratowanie Ciebie przyniosą efekty - opuszczasz punkt :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i w czwarek będziesz tam, gdzie Mozart. BARDZO PROSIMY O DEKLARACJE NA HOTELIK - NIE MAMY KOMPLETU WIERZYMY, ŻE DOBRE DUSZYCZKI POMOGĄ :) Quote
ewu Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Lobaria']Ikarku kochany - jutro, 18 czerwca - w dniu moich imienin - starania o uratowanie Ciebie przyniosą efekty - opuszczasz punkt :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i w czwarek będziesz tam, gdzie Mozart. BARDZO PROSIMY O DEKLARACJE NA HOTELIK - NIE MAMY KOMPLETU WIERZYMY, ŻE DOBRE DUSZYCZKI POMOGĄ :) O 19.30 jestem umówiona w punkcie, ładujemy chłopaka i jedziemy do Świętochłowic do cudownej Cioteczki Puszek- Okruszek. Tam Ikarek jest do czwartku i we czwartek wyrusza do Wieliczki:)) Ufffffffffffff:) Quote
Recommended Posts