ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Lobaria napisał(a):Z tego, co pamietam, to właśnie NIE warczał i klapał, tylko się cofał... przeczytaj dobrze pierwszy post... No źle przeczytałam i odebrałam te gwałtowne ruchy... Sorki:oops: Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 bakusiowa napisał(a):To było dawno. Teraz zaufał. Tak w ogóle to wygląda mi na takiego ciapulka. I jest taki. Warczenia i kłapania zebami nie było od samego początku - przeczytajcie dobrze pierwszy post :) Robił tylko gwałtowne ruchy w tył, bo sie bał... Teraz to otwarty na człowieka, wspaniały psiak :) Quote
bakusiowa Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Lobaria napisał(a):Z tego, co pamietam, to właśnie NIE warczał i klapał, tylko się cofał... przeczytaj dobrze pierwszy post... To było dawno. Teraz zaufał. Tak w ogóle to wygląda mi na takiego ciapulka. Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 I nie jest wcale taki duży, 50-60 w kłębie. fotki Ikara http://www.facebook.com/media/set/?set=a.284612738293903.69649.100002355363643&type=3 Quote
paula_t Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Jestem na zaproszenie, melduję się u dziadziusia. Cioteczki, a w jakim mniej więcej wieku jest Ikarek? Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 paula_t napisał(a):Jestem na zaproszenie, melduję się u dziadziusia. Cioteczki, a w jakim mniej więcej wieku jest Ikarek? Nie dałabym Mu wiecej niż 6-7 lat, ale to tak wg mnie, Witamy o Ikarka :) Quote
paula_t Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Kurcze, bo myślałam o pomocy skarpety, ale tam od 8 latek :/ Quote
bakusiowa Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 (edited) [quote name='Klaudus__']Ikar to staruszek. Zęby ma niemal zupełnie starte. Jest bardzo przyjacielski, aczkolwiek w stosunku do obcych zdystansowany i nieufny. Jak przychodzę wita mnie radosnym szczekaniem (ogromny postęp jak na Jego wcześniejsze zachowanie) Bez problemu przychodzi do mnie się głaskać i przytulać. Ma stan zapalny dziąseł - są aż bordowe. Oczy też zaczerwienione - co w nieznacznym stopniu widać na zdjęciach. W rzeczywistości są naprawdę czerwone. Postaram się Mu chociaż te oczka zakropić. Na koty nie sprawdzałam, na psy podszczekuje,ale nie jest to agresywne doskakiwanie. Na psiaka z kojca ook niemal uwagi nie zwraca. Na smyczy WARIAT! :) Ale to chyba dlatego,że po tak długim okresie kiblowania w kojcu wreszcie chwilka wolności... Tak Klaudus__ pisała w lutym. Edited June 16, 2012 by bakusiowa Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Myślę, że wiek oceni wet. Ja Ikarka nawet nie widziałam... Quote
aluś0502 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Dziękuję za zaproszenie. Jednak w tym momencie nie mogę wspomóc finansowo:( Trzymam mocno kciuki za Ikarka:loveu: Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Tfu, tfu, tfu jak wszystko się uda w poniedziałek Ikarek wyrusza do dt:) Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 ewu napisał(a):Tfu, tfu, tfu jak wszystko się uda w poniedziałek Ikarek wyrusza do dt:) Raczej się nie uda... zbieramy deklaracje na hotelik, dt bardzo niepewny... dostałam ostrzeżenie... Quote
asiuniab Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 o matko czemu ten Ikarek nie ma szczęścia, trzeba to odczarować, przecież należy mu się szczęście w życiu, oczywiście "jak psu miska"!!! Quote
__Lara Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Lobaria napisał(a):Raczej się nie uda... zbieramy deklaracje na hotelik, dt bardzo niepewny... dostałam ostrzeżenie... Cholera.... mogę wesprzeć Ikarka jednorazowo czymś + mogę porozsyłać po weekendzie żebracze Pw ;) Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='__Lara']Cholera.... mogę wesprzeć Ikarka jednorazowo czymś + mogę porozsyłać po weekendzie żebracze Pw ;) dzięki, to bardzo potrzebne... Ja zrobię coś, o czym juz dawno myslałam, ale czekłam na ten krytyczny moment, kiedy nie będzie wyjscia... poproszę o pomoc moich " grzybniętych" z forum www.nagrzyby.pl, gdzie jestem moderatorem. Trochę mi głupio, bo przez pomoc dla psiaków strasznie forum zaniedbałam, ale nie ma wyjścia... Quote
paula_t Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Lobaria napisał(a):Raczej się nie uda... zbieramy deklaracje na hotelik, dt bardzo niepewny... dostałam ostrzeżenie... To znaczy? Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 paula_t napisał(a):To znaczy? Nie pojedzie do dt, które jest niewiarygodne. Tyle w temacie. Bez plotek. Quote
paula_t Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Ok, rozumiem. Ojjj bidoku, cały czas jakieś przeciwności :( Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 paula_t napisał(a):Ok, rozumiem. Ojjj bidoku, cały czas jakieś przeciwności :( Niestety, a psiak już dosyć się w życiu wycierpiał, dzięki dziewczynom nabrał zaufanie do ludzi i MUSIMY MU POMÓC. Quote
__Lara Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Lobaria, to Ty na forum grzybkowym się udzielasz? :D Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Biedny ten Ikar , nawet transport się trafił... No cóż trzeba dalej działać, pech nie trwa wiecznie..... Quote
Panna Marple Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Dzięki za zaproszenie, przybywam na zawołanie:lol:. Mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Panna Marple napisał(a):Dzięki za zaproszenie, przybywam na zawołanie:lol:. Mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie Dziękujemy:) Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy:calus::calus::calus: Quote
Recommended Posts