Lobaria Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Mogłby być hotelik, do którego Mozart ma jechać, ale chłopak deklaracji ma na lekarstwo... Dziś doszło 15 zł od pani Bernardety P. z fb - bardzo dziękujemy. Quote
Lobaria Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 AtaO napisał(a):Ikusiu, a kiedy Tobie uda się opuścić Punkt? Proste - jak uzbieramy komplet deklaracji, bo dobre hoteliki już obczaiłam. Quote
AtaO Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Lobaria napisał(a):Proste - jak uzbieramy komplet deklaracji, bo dobre hoteliki już obczaiłam. No właśnie, jak uzbieramy...., ale czy zdążymy? Jedyna nadzieja w osobach na fb.... Quote
Lobaria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Pani Iwona z fb podała mi ten link... http://www.dogomania.pl/forum/threads/227183-Pdt-dla-psa-dużego Trochę daleko i mieszkanie, ale napiszcie, co o tym sądzicie? Czy Ikar nadawałby się do kotka? Na ile jest łagodny? Quote
Avilia Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='Lobaria']Pani Iwona z fb podała mi ten link... http://www.dogomania.pl/forum/threads/227183-Pdt-dla-psa-dużego Trochę daleko i mieszkanie, ale napiszcie, co o tym sądzicie? Czy Ikar nadawałby się do kotka? Na ile jest łagodny? Nie wiemy czy nadawałby się do kota. Quote
beataczl Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Avilia napisał(a):Nie wiemy czy nadawałby się do kota. Z Warszawy jechal w zeszlym roku duzy pies do nas w Pomorskie i wogole nie spr. na koty a w Ds byly az 2 koty i swinka morska i bylo ok- na szczescie bo wiadomo to roznie byla ale sie udalo! i tez w bloku z 3 dzieci ... a to rozumie dt ma byc... Quote
Lobaria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Smutek vel Czarek ma szanse na DS, wtedy jego deklaracje mogłyby ewentualnie przejść na Ikarka i chłopak mógłby pojechać do hoteliku... Rozmarzyłam się.... Quote
Klaudus__ Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Smutek ma szanse na dom,ale trzeba szybko wizytę zrobić... Ikarku - widzimy się dzisiaj! Niestety skończą Ci się spacerki... Bo Ciocia sama nie da rady... :(:(:(:( Quote
AtaO Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ikusiu, jeszcze Ty nam zostałeś, weteranie....wszyscy Twoi kumple już wyjechali.... Musimy Ci coś znaleźć!!! Quote
Lobaria Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 AtaO napisał(a):Ikusiu, jeszcze Ty nam zostałeś, weteranie....wszyscy Twoi kumple już wyjechali.... Musimy Ci coś znaleźć!!! Już prawie znalezione, tylko deklaracje. Nie zostawimy Ikarka. Quote
rents Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 (edited) [quote name='Klaudus__'] Ikarku - widzimy się dzisiaj! Niestety skończą Ci się spacerki... Bo Ciocia sama nie da rady... :(:(:(:( Q-cze kogo by tam zorganizować do pomocy ? Ja mam niby 30 km w jedną stronę ale przez przeróbki drogowe w Pszczynie i w Tychach to jest nawet 1,5 godziny . . . . Edited June 9, 2012 by rents Quote
Lobaria Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 (edited) Właśnie otrzymałam wiadomość, że miejsce dla Ikarka w hoteliku jest :) Tam, gdzie jest Mozart :) Szybciutko dozbierajmy deklaracje i trzymajmy kciuki za wizytę i dom dla Smutka. Edited June 9, 2012 by Lobaria Quote
Iljova Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Oby się udało ...nie mam jak pomóc jakoś realnie :( Quote
Klaudus__ Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Pamiętam jak dziś jak Iki trafił do punktu... Nie dawał do siebie podejść... Skrzywdzony przez człowieka bał się na mnie nawet patrzeć... Quote
asiuniab Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Klaudia, proszę przeczytaj wiadomość na fb, bo niestety Twoja skrzynka na dogomanii jest przepełniona; Quote
Klaudus__ Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Już nie jest przepełniona. Wszystko poczytam. Obiecuję. Wczoraj psiaki były niesamowicie grzeczne... Nie widzieliśmy się dwa - prawie trzy dni... Nie szczekały jak zawsze... Jakby wiedziały,że muszą mi pomóc... Każdemu poświęciłam chwilkę. Niestety na spacer poszły nieliczne,bo nie jestem w stanie wszystkich sama wyprowadzać... Nawet się tego nie domagały... Zawsze czekają - cieszą się - wczoraj były cierpliwe... Kochane mądre psiaki... Quote
Iljova Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 A ja wstawię na dogo film który stworzyłam, a który pochłonął dużo czasu.... musi jednak najpierw wgrać się na YOU TUBE Quote
AtaO Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Niesamowicie mądre psiaki, pomagają Ci jak potrafią....:roll: Quote
Iljova Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 coś do oglądania http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be Quote
Lobaria Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='Iljova']coś do oglądania http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be Piękne... i nasz Ikarek jest... Niestety, nie mam dobrych wieści - Mozart nie pojedzie do ds, więc bardzo prosimy o deklaracje na hotelik dla Ikarka. Miejsce w hoteliku czeka, ale nie bedzie wolne w nieskończoność... Quote
Recommended Posts