Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]iki bezpieczny u pani anety w hoteliku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musze ochłonąć i napiszę co się działo!!!!!!!!!!!!!!!!!![/I][/QUOTE]

Napisz jak najszybciej, bo muszę na fb dać info i prosić o reaktywację deklaracji.

Posted

[I]A więc tak - wszystko działo się bardzo szybko...
Pani Ikiego nie odbierała telefonów, Anetę z hotelu bardzo to zaniepokoiło - poszła więc do nich czym prędzej.
Niestety pocałowała klamkę.
Od sąsiadów dowiedziała się,że Pani nie ma od około 2 tygodni - a Iki został uwięziony w mieszkaniu - jedynie miał otwarty balkon - Aneta dowiedziała się też,że Iki bardzo schudł.
W końcu Nasz chłopak wyszedł na balkon - wyglądał na zrezygnowanego.
Nie czekaliśmy na nic - zaraz zadzwoniłam na Policję z Wieliczki - zostałam potraktowana ODRAŻAJĄCO!!!!!!!!!!!!!!
Policjant miał wręcz do mnie pretensje,że dzwonię, a przecież niedziela jest...
Ale do meritum...

[SIZE=4]DZIĘKI ANECIE I STRAŻY MIEJSKIEJ CHŁOPAK JEST JUŻ BEZPIECZNY!!
Aneta zabrała Go do siebie - dzielna dziewczyna najpierw nawoływała Ikiego kilka godzin,a później pobigła po drabinie po Naszego chłopaka - nie zważając na kpiny funkcjonariuszy...
(na 2 piętro!!!!!!!!!)
Iki ni posiadał się z radości - teraz już w domku - jest bardzo szczęśliwy.
Dajmy Im ochłonąć - jak już odetchną to zadzwonię zapytać jak oboje się czują

ANETKO DZIĘKUJEMY CI Z CAŁEGO SERCA!!
JAKBY NIE TY IKI MOŻE BY TAM ODSZEDŁ...
14 DNI BYŁ ZAMKNIĘTY...
DZIĘKUJEMY ZA CZUJNOŚĆ I DZISIEJSZĄ WALKĘ O IKIEGO.

DZIĘKUJEMY RÓWNIEŻ STRAŻY MIEJSKIEJ.
ZA TO,ŻE OKAZALI SIĘ ''LUDŹMI'' ![/SIZE][/I]

Posted

Co ten biedny psiak przejdzie jeszcze w swoim życiu.....:(:(
Kolejna nieudana Twoja adopcja - Ikusiu całe szczęście, że byłeś tak blisko czujnej p. Anety.

Pani Aneto - ja również Pani dziękuję.

Posted

Tak Aneta to Anioł Stróż Ikara. Umierałam cały dzień, nie chciałam dzwonić ,żeby nie przeszkodzić w ważnym momencie.Aneta dała mi znać jak Ikuś był już u niej. Ufffffffffffffffff.....

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]A więc tak - wszystko działo się bardzo szybko...
Pani Ikiego nie odbierała telefonów, Anetę z hotelu bardzo to zaniepokoiło - poszła więc do nich czym prędzej.
Niestety pocałowała klamkę.
Od sąsiadów dowiedziała się,że Pani nie ma od około 2 tygodni - a Iki został uwięziony w mieszkaniu - jedynie miał otwarty balkon - Aneta dowiedziała się też,że Iki bardzo schudł.
W końcu Nasz chłopak wyszedł na balkon - wyglądał na zrezygnowanego.
Nie czekaliśmy na nic - zaraz zadzwoniłam na Policję z Wieliczki - zostałam potraktowana ODRAŻAJĄCO!!!!!!!!!!!!!!
Policjant miał wręcz do mnie pretensje,że dzwonię, a przecież niedziela jest...
Ale do meritum...

[SIZE=4]DZIĘKI ANECIE I STRAŻY MIEJSKIEJ CHŁOPAK JEST JUŻ BEZPIECZNY!!
Aneta zabrała Go do siebie - dzielna dziewczyna najpierw nawoływała Ikiego kilka godzin,a później pobigła po drabinie po Naszego chłopaka - nie zważając na kpiny funkcjonariuszy...
(na 2 piętro!!!!!!!!!)
Iki ni posiadał się z radości - teraz już w domku - jest bardzo szczęśliwy.
Dajmy Im ochłonąć - jak już odetchną to zadzwonię zapytać jak oboje się czują

ANETKO DZIĘKUJEMY CI Z CAŁEGO SERCA!!
JAKBY NIE TY IKI MOŻE BY TAM ODSZEDŁ...
14 DNI BYŁ ZAMKNIĘTY...
DZIĘKUJEMY ZA CZUJNOŚĆ I DZISIEJSZĄ WALKĘ O IKIEGO.

DZIĘKUJEMY RÓWNIEŻ STRAŻY MIEJSKIEJ.
ZA TO,ŻE OKAZALI SIĘ ''LUDŹMI'' ![/SIZE][/I][/QUOTE]
Podpisuję się:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Puszek-Okruszek']Tak,jak obiecalam,bedzie bazarek:) Tak mi przykro,ze Ikarek musi tyle przechodzic:( Najwazniejsze,ze jest juz bezpieczny,a my tutaj na Slasku zaczynamy dzialac w jego sprawie;)

Ogromne podziekowania dla Pani Anety:)[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo :)

Posted

[quote name='diana79']jak to możliwe ze zamknęli go na 2 tygodnie? co sie stało z jego nowymi właścicielami? to jest szokujące, może im się coś stało?
jak dobrze ze jest już bezpieczny[/QUOTE][I]Pani sobie wyjechała - najzwyczajniej w świecie...[/I]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Pani sobie wyjechała - najzwyczajniej w świecie...[/I][/QUOTE]

nie, to jest nie do pojęcia... mam nadzieję że poniesie jakiś konsekwencje bo to mogło sie skończyć powolną śmiercią w męczarniach...

Posted

Pani Aneto, ogromny szacunek za to, co Pani robi:Rose: Gdyby nie Pani dalej przed Naszymi byłby obraz idylli, a Ikuś by tam siedział zamknięty nie wiadomo ile jeszcze czasu bez żadnej opieki:(
Wiecie może jak on się czuje?

Posted

Tyle czasu szukaliśmy domu dla Ikusia, tyle przeszedł... byłam szczęśliwa wiedząc że żyje bezpieczny w takim domu o jakim marzyłyśmy dla niego... Limit Ikara przejść i traumy się w końcu wyczerpał, tak powiedziałam widząc fotki z jego domu! ANETO! to że tam jesteś i czuwasz to opatrzność! Jak Ci dziekować za działania? Od wczoraj mary goniły mi po głowie :-(... Damy radę by znów doszedł do siebie! Event na fb też się odnowi i ludzie przeczytaja i pomogą! Teraz odpocznijcie z Ikusiem a my musimy działać!

Posted

[quote name='Lobaria']Napisz jak najszybciej, bo muszę na fb dać info i prosić o reaktywację deklaracji.[/QUOTE]

Ela, dajemy na fb i do dzieła! Pomoc dla Ikusia musi się znaleźć, odnowimy event, miał deklaracje, może wrócą...