__Lara Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Piękny pies :) Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229735-suknia-wieczorowa-m%C4%99skie-damskie-i-dzieci%C4%99ce-ciuszki-sportowe-do-29-07?p=19418694#post19418694 Quote
Lobaria Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 bakusiowa napisał(a):Ikarkowi potrzebny jest domek z ogródkiem. Tak. Chyba dziś nie uda mi się wstawić innych zdjęć Ikarka, ale już można wykorzystać do ogłoszeń te, które są. Gdyby tak Blunio mi pomógł przy kompie;) Na razie tylko zerka, na to, co piszę - gdy wychodzę z pokoju, siada na moim miejscu i glapi się w ekran... kontroluje, co tam pańcia zabazgroliła... Quote
__Lara Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ewu napisał(a):Cudny jest:) Taki minibernardyn:) Też mam takie skojarzenia :) Quote
asiuniab Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 a czy wiadomo, co z Ikarkowymi zębami, czy On z tym żyję i one go nie bolą, bo z tego co pamiętam ma je starte i coś wokół tego tematu się mówiło, a później to właśnie nie wiem na czym stanęło? Quote
ewu Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Dzwoniłam dzisiaj do Pani Anety. Ikar zaczął zadzierać z pieskami, jedynie ze Stasiem- Tofikiem jest zaprzyjaźniony. Aneta sobie radzi , nie ma powodu do zmartwienia. Widać z tego ,że Pszczyniaki się wspierają:) Quote
Puszek-Okruszek Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 ewu napisał(a):Dzwoniłam dzisiaj do Pani Anety. Ikar zaczął zadzierać z pieskami, jedynie ze Stasiem- Tofikiem jest zaprzyjaźniony. Aneta sobie radzi , nie ma powodu do zmartwienia. Widać z tego ,że Pszczyniaki się wspierają:) Właśnie...obiecałam dowiedzieć się konkretów na temat kastracji...na nic nie mam czasu ostatnio...przepraszam...jesteśmy w trakcie przeprowadzki,ale nadrobię to...obiecuję:) pozdrawiam wszystkich:) Quote
Avilia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Odwiedyózam chłopaka. Prosimy o pomoc w ogłaszaniu! Quote
bakusiowa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Odwiedzam Ikusia. U mnie ma tablicę. Jutro wyróżnię. Quote
bakusiowa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Trzeba podnieść wątek. Kto wie co u Ikusia? Quote
Iljova Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ikarku niech wyśni Ci się tej nocy Twój domek, a potem niech pojawi się w rzeczywistości :) Quote
paula_t Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Lobaria napisał(a):Jutro zadzwonię do hoteliku :) Super, to czekamy na wieści :) I może jakieś zdjątka by były...:roll: Quote
Klaudus__ Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 U Ikiego na pewno wszystko dobrze - Pani Aneta to wspaniała osóbka. Tylko domek by się przydał... Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu. Quote
ewu Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ja też drinknę, ostatnio przez wizytę córki z wnusiem nie bardzo daję radę ze wszystkim. Quote
AtaO Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ikusiu, i ja zaglądam do Ciebie.....pewnie wkrótce będą fotki i nowe wieści :) Quote
Lobaria Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='AtaO']Ikusiu, i ja zaglądam do Ciebie.....pewnie wkrótce będą fotki i nowe wieści :)[/QUOTE] Fotki to niebardzo, chyba, że wybiorę jeszcze z tych poprzednich. Ogłoszenia będzie miał z bazarku na Rumbę. I Mozart też. Quote
Recommended Posts