Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iljova napisał(a):
Oby stało się to jak najszybciej, niech pojawi się w końcu ten jego domek ... Niech w ten jego człowiek go zobaczy

​Nawet nie wiesz jak o tym marzę...

Posted

Niech ktoś zamieści na wątku zgrabny tekścik do ogłoszeń opisujący wszystkie walory Ikarka.
Ładne fotki już są więc prędzej ktoś zrobi jakieś ogłoszenia.
Mogę mu zrobić na gumtree i ewentualnie na tablicy.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Niech ktoś zamieści na wątku zgrabny tekścik do ogłoszeń opisujący wszystkie walory Ikarka.
Ładne fotki już są więc prędzej ktoś zrobi jakieś ogłoszenia.
Mogę mu zrobić na gumtree i ewentualnie na tablicy.
Postaram się zaraz coś wypocić.

• 2 weeks later...
Posted

Tekst do ogłoszeń, na szczęście skopiowałam wczesniej z wątku:mad:

Piękny Ikar szuka swojego człowieka!
Ikar to około 6 letni psiak. Jest niesamowitą przytulanką kochającą człowieka.
Chociaż z Jego zachowania wiemy, że nie zaznał od człowieka dobra - miał trudne życie.
Pierwsze tygodnie w schronisku nie ufał nikomu. Ale zaczął się otwierać - teraz jest radosnym, merdającym ogonkiem psiakiem. Ładnie chodzi na smyczy. Na inne psiaki reaguje radością. Nie zauważyłyśmy w Nim żadnego agresji. Do człowieka mógłby się przytulać godzinami... Jest takim prawdziwym i szczerym przyjacielem. Gwarantuję, że odda całe serce i siebie... w zamian za miłość i prawdziwy dom...
Warunkiem adopcji jest spotkanie przedadopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej. Wydanie na łańcuch wykluczone.

Kontakt: tel: Ola 798 596 534
mail: adopcje.zwierzat@poczta.fm

Posted (edited)

W czwartek rano miałam przesłać do pani z DZ wszystkie namiary do ogłoszenia w piątkowym numerze.
Nie mogłam wejść na dogo lecz wyglądało to tak jakbym miała zablokowana dogomanię w pracy. W przyszłym tygodniu będzie miał ode mnie ogłoszenie. Tekst musi być krótki i jedna fotka. W związku z tym doradźcie które zdjęcie wziąć.

Edited by bakusiowa
Posted

bakusiowa napisał(a):
W czwartek rano miałam przesłać do pani z DZ wszystkie namiary do ogłoszenia w piątkowym numerze.
Nie mogłam wejść na dogo lecz wyglądało to tak jakbym miała zablokowana dogomanię w pracy. W przyszłym tygodniu będzie miał ode mnie ogłoszenie. Tekst musi być krótki i jedna fotka. W związku z tym doradźcie które zdjęcie wziąć.

Ciocia, może to?

Albo to?

Przydałoby się balans bieli poprawić... zobaczę, co da się zrobić.

Bo ja też planuję dać ogłoszenie do DZ, Edka i Uszatka na początek. Na jaki dzień będziesz załatwiać? Podaj nr do Avilii w ogłoszeniu.